Nini78

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Nini78

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Mon du nogen sinde fandt svaret på dette? Jeg står nemlig også med et brugt Stokke Care puslebord, som godt lige kunne tåle lidt maling rundt omkring. :)
  2. Min mens. har været lidt mærkelig... skulle "normalt" være startet fredag - men begyndte med pletblødning søndag... så var der et par dage uden noget, så noget mere og sådan gik det op og ned i 10 dage!! Men så, onsdag inden jeg skulle til scanning, så kom det... Så de ville gerne have haft, at jeg havde blødt lidt mere, så skulle lige vente en dag med at starte med Puregon. Så det har jeg taget for 2. gang i dag og vil så have taget det i 8 dage, når jeg skal til scanning igen på fredag. Er meget spændt på, hvordan det så ser ud, og håber virkeligt at det lykkes i første IVF-forsøg! Nøj hvor havde jeg hovedpine i de dage fra mens. rigtig startede og indtil jeg startede på Puregon - Sådan 3 dage trækker virkelig tænder ud - og når man så lige har en mundtlig eksamen på mandag, som også skulle forbedredes, så var det endnu mere træls! Men det er heldigvis væk nu, og mærker ikke så meget til Suprefact'en mere.
  3. Hej Lene, Det er lige før at vi kan følges ad... Jeg startede med Suprefact i tirsdags, den 21. Og det passede også med, at ca. 1 time efter sprøjten syntes jeg, at jeg begyndte at få lidt hjertebanken og oppustethed. Og for hver dag jeg har taget det, bliver det bare værre. Har ikke sovet specielt godt og meget om natten - og slet ikke sidste nat, men har så også sendt kæresten til Verona med arbejdet, og så ringer en af kollegaerne til hans gamle mobil, som ligger herhjemme kl. 00.35 - så bliver man sq lidt urolig. Så hvad der er hvad der, er lidt svært at sige. Men ellers har jeg haft noget hjertebanke-lignende i dag, og en tendens til svimmelhed. Føler det nærmest som om, jeg har været ude at drikke eller er på stoffer (selvom jeg ikke aner noget om, hvordan det føles) Oppustet er jeg også, og en trang til at gå på toilettet hele tiden - men uden at komme af med noget rigtigt. Tænker det kan blive mange lange dage frem til den 6/6, hvor jeg - forhåbentligt - skal starte på Puregon. Uden behandling ville min mens. så småt starte i dag - pletbløder normalt 4-6 dage - men det har endnu ikke vist sig, så er lidt spændt på, hvornår det kommer. For det SKAL komme inden den 6... /Tina
  4. Vi starter i behandling - ja faktisk i dag, med nedregulering... Arbejder også i et kontormiljø, hvor der også nemt bliver snakket om hinanden - der sidder nogle "sladdertanter" som helst skal have det hele med. Ville egentlig også gerne have holdt det for mig selv, min nærmeste kollega og chefen men valgte efter nogen overvejelse at sige det på vores lille ugemøde, at vi starter i behandling nu - og at jeg jo så skal tage nogle hormoner, og ikke ved, hvordan kroppen reagerer, ligesom jeg også vil være væk i forbindelse med behandlinger... Så når man sidder ret tæt med kollegaerne, og i et til tider travlt miljø, hvor vi ikke kan kontrollere flere ting = frustrationer - så tror jeg, at jeg kender mig selv så godt til at vide, at hvis der bliver noget, så skal der ikke siges et ord forkert til mig før tårerne kan stå ud af hovedet på mig - eller jeg kommer til at bide efter folk. Så nu har de fået det at vide, men har samtidig også sagt, at de ikke skal spørge for meget ind til tingene, da det kan være temmelig hårdt psykisk, hvis det ikke lige går som det skal.