Krymmel

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Krymmel

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Tak!!!! Havde en drømmefødsel. Småveer i løbet af dagen. Undersøgt kl 15.45, hvor jeg siger ja til at få taget vandet. 4 cm åben kl 17.30. 10 cm åben kl 18, hvorefter han er født. Hurtigt, ingen smertelindring, ingen problemer. Kl 20.30 kører vi hjem.
  2. Så fik vi vores fjerde barn idag, en dreng på 3526g. Han er SÅ fin.
  3. Jeg skal ringe efter ambulance...
  4. I morgen har jeg to uger til termin. Tasken er klar, og jeg trænger til at blive forløst. Baby er igår skønnet til 3200-3300g og ligger meget højt, hvilket nok er grunden til min kvalme. Hovedet er langt over bækkenet, så ved vandafgang skal jeg forblive vandret.
  5. Har det fint i varmen, men ryggen gør så ondt, at jeg mest ligger ned. 3 uger til termin nu, så jeg tæller ned. Vi glæder os alle fem til lillebror kommer. Tror jeg har det meste klar. Skal lige have skaffet nogle gigantiske Tema, så jeg er klar til floden, som i DEN grad overraskede mig efter første fødsel. Mht uro over puslebordet, så kan jeg kun anbefale at vente med det og i stedet have så meget øjenkontakt med baby som muligt den første tid. Pyha, hvor dagene går langsomt.
  6. Barsel!!!!!!! Så fedt. Orker ikke at gøre en masse klar. Vil bare bruge tiden med min mand og vores tre børn, mens vejret er så godt. Jeg finder nok en regnvejrsdag til at gøre lift, taske og tøj klar. Mere behøver vi ikke, før baby kommer. Der skal lige købes et par småting, men det er hurtigt klaret. Føler mig efterhånden rutineret.
  7. Sidste dag 7.6. og kun 8 arbdage tilbage. Går fra 8 uger før. Der skal være en enkel fordel ved at være i det offentlige.... :-)
  8. Og vi venter en dreng!!!! Så har vi to af hver :-)
  9. 3.8. Skal føde i Viborg. Venter fjerde barn.