boom23

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    0
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About boom23

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    07-01-2014
  1. Jeg havde med de to første rigtig rigtig meget kvalme og opkast. Ikke meget 3 gang. Jeg er fra skjern, således jeg har bestilt tid til scanning i Kolding selvom der er lidt langt
  2. Okay lidt betryggende at høre, at jeg ikke er den eneste nærmest uden symptomer, udover maven. Mon ikke bare vi skal prøve at glæde os over det:-). Øv at du ikke lige er i nærheden en scanningsklinik
  3. Ups... Prøver igen. Ja jeg forstår dig til fulde. Min mave er også kæmpe. Æv når man gerne vil holde det lidt hemmeligt. Jeg skal kun give 400 kroner. Og så nervøs som jeg er, tror jeg det er givet godt ud. Glæder mig rigtig meget til nf men der er bare så lang tid til. Selvom jeg har blødt, synes min læge ikke jeg skal scannes, så må jeg selv punge ud :-). Har du ellers nogen symptomer?
  4. Har dælme bestilt tid til TS næste fredag. Nu kan tiden kun gå for langsomt! :-)
  5. Velkommen ud i lyset :-). Betyder det så at du nu tør tro på det? Er der andre som mig der også har smadder ondt i maven? Håber det bare er omgangs halløj
  6. Lige præcis sådan har jeg det også. Jeg har svært ved at have mine stramme bukser på, især om eftermiddagen og aftenen. Jeg vil også meget gerne fortælle det, men jeg tør ikke.
  7. Dejligt med én forstående læge. Kan man ikke just kalde min ;-). Men nu er der bestilt tid til første llægeundersøgelse den 31/5. Håber det gør det mere virkeligt. Overvejer godtnok at købe en tidlig scanning:-P
  8. Uhh dejligt at høre 87roed. Selvom jeg er lidt jaloux :-). Ville dælme også gerne se hjerteblink :-). Og FruFusk, jeg tror det går som det skal her. Selvom jeg selvfølgelig ikke har nogen garanti :-)
  9. Hvor er det dejligt at høre fusk :-). Er glad for at høre det går som det skal.
  10. Og velkommen og tillykke til alle de nye. Må hellere komme herind på computeren, så jeg kan få styr på jer alle sammen :-)
  11. Fru fusk: det er vist stoppet igen. Min læge var ikke nervøs, og sys ikke vi havde behov for blodprøve. Det kan også være jeg er nervøs fordi det her er 4.gang,og mit hoved vil ikke rigtig være med til at det faktisk kan gå godt alle gange. Hmm tankespind. Som en anden skrev, ups husker ikke bruger ;-), så skal jeg nok få ro på efter scanning. Hvordan går det med dig?
  12. Det var en god idé med blodprøve, synes bare der er længe til mandag. Øv. Synes der er kommet hold på det igen, men med mine andre graviditeter har der aldrig været noget. Så jeg er nok bare lidt over nervøs. Men det er forhåbentlig noget vi gravide har lov til :-)
  13. FruFusk. Undskyld har slet ikke set hvad du har skrevet. Jeg håber du får gode svar, eller ihvertfald vished. Det er spøjst, allerede når man finder ud af man har skabt liv, begynder bekymringerne. Og det stopper aldrig. Det er en mors lod i livet :-). Selvom det ikke just er sjovt, vil jeg ikke være det foruden.. :-)
  14. Tak :-). Håber også bare jeg overreagere