FruFusk

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    32
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af FruFusk


  1. Dejligt med én forstående læge. Kan man ikke just kalde min ;-). Men nu er der bestilt tid til første llægeundersøgelse den 31/5. Håber det gør det mere virkeligt. Overvejer godtnok at købe en tidlig scanning:-P

    Det gør jeg godt nok også., men kan ikke rigtig få overbevist min mand... Jeg bliver bare snart nødt til at fortælle folk om graviditeten, for jer ersq stor allerede men synes ikke det er så fedt at dele når man ikke har fået vished om at alt er godt derinde. Ærgerligt at jeg ikke er typen der kan skjule det lidt længere ;)


  2. Vi har været i behandling, og så får man en opfølgende skanning i uge 8, inden de afslutter en på klinikken.

    Men da vi havde en MA lige før jul, hvor fostret var død 8+3, men det først blev opdaget 11+2, så syntes min søde læge at hun gerne lige ville se os igen inden de afsluttede os. :7himmel Det siger man ikke nej tak til.

    Sikke en sød læge.. Dejligt at hun tænker sådan på jer :)


  3. Puha, jeg synes det er hårdt den her gang.

    Astrid er i separationen fase og vågner derfor mange gange om natten for at være sikker på at vi er der. Stakkels Astrid, plus vi tror der er 3 tænder på vej.

    Jeg døjer meget med kvalme og bare generelt skidt tilpas :-(.

    Jeg skal starte på arbejde på mandag og kan slet ikke lige overskue det.

    Puha det lyder hårdt. Håber ikke det bliver for slemt at starte på arbejde.


  4. Hmm, nu har jeg de sidste to dage haft øm livmoder, og i dag synes jeg jeg har øget tissetrang.

    Jeg kan SLET ikke få ind i mit hoved at jeg allerede kan være gravid nu, jo vist er det 3 uger siden jeg smed pillerne, men så mange gange har vi altså heller ikke sexet og jeg har ikke rigtig følt vi var sådan rigtig i gang...

    Men alligevel synes jeg der er nogle lighedstegn fra første gang jeg var gravid, så kan ikke lade være med at lege med tanken...

    Tror snart jeg skal have købt mig nogle test! :yay

    Ih hvor spændende.. og velkommen til spekulationernes tid ;) Håber for jer at den er der hurtigt. Kan ikke engang huske hvor lang tid det tog for jer med Erica..

    Her tog det 6 måneder første gang og 8 måneder anden gang :)


  5. Sidste weekend spurgte min svigermor mig direkte om jeg var gravid (jeg løj, for var ikke klaR til at dele det).. Forleden skrev min søster at hun håbede at jeg snart skulle på barsel, så hun kunne besøge mig oftere... Og i dag skrev min veninde at hun havde drømt at jeg fortalte at jeg var gravid... Synes folk gør det svært for os at skjule det ;)


  6. Havde du mange symptomer sidst? Jeg har nemlig ikke rigtig haft nogen overhovedet :)

    Sidst led jeg det første stykke tid en del af træthed og tørst og senere af næseblod men generelt slap jeg let.. Denne gang har jeg haft to dages kvalme og efter jeg skrev opdateringen herinde er jeg blevet vanvittig træt ;) Så nu vil jeg hjem og have en middagslur ;)


  7. Har fået svar på blodprøve og hcg lå pænt højt, jeg skal have taget en ny om 5 dage så vil de tjekke om tallet stiger som det skal.. Så indtil videre går det godt her... Føler mig dog næsten ikke gravid har nærmest ingen symptomer så det er lidt spøjst.


  8. Så krydser jeg fingre for dig :) håber alt er som det skal være :) selvfølgelig er det det ;)

    Indtil videre så det rigtig godt ud, hcg lå flot højt. Skal have taget blodprøve igen på onsdag for at tjekke den forsatte udvikling.. Så er lettet og tør måske tro på det nu :)


  9. Mit jordemoder besøg gik så fint :glad Vi hørte hjertelyd, og hun mærkede på mig. Alt var fint :) Og hun var rigtig sød.

    Nu skal jeg bare have meldt os til fødselsforberedelse og sådan noget kursusværk, der hedder klar-til-barn.. Måske ved vi det meste, men om ikke andet, så kan vi lære nogen fra byen at kende :)

    Ih hvor dejligt, det er nu lidt spændende med jordemoder :)


  10. Selvom vi har set det smukke lille hjerte slå, så er jeg nervøs for at der er noget galt.

    Min kvalme var væk og det gjorde mig ekstra nervøs. Men den er kommet tilbage for fuld skrue.

    Mon ikke det ser fint ud, det mest kritiske er jo om hjertet kommer igang. Har du snakket med din læge?


  11. Frufusk, hvordan går det med dig? udvikler dine blodprøver sig som de skal?

    Tak hvor er det sødt du spurgte, fik taget blodprøven igår og får svar i morgen tidligt.. Jeg bløder slet ikke mere så det passede med den periode hvor jeg skulle have haft mens.. Skal nok skrive når jeg ved mere i morgen :) Men begynder da så småt at være lidt optimistisk :)