Perle

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    28
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Perle

  1. Navne jeg ikke vil bruge til mine børn: Gerda, Gertrud, Isabella, Helle, Susanne, Marianne, Inger, Filippa, Dorthe, Gitte, Josefine, Laila. Kaj, Linus, Søren, Niles, Jørgen, Erik, Jan, Anton, Silas, Felix, Ludvig, Patrick, Oskar. Nogle af navnene bryder jeg mig simpelthen bare ikke om, nogle mennesker jeg ikke bryder mig om bærer navnet eller jeg kan slet ikke se et barn hedde det. Speciel da ikke mit :)
  2. Ja de er altid velkommen! Vores kommer lige for tiden hver nat, men først hen omkring morgen. Synes det er hyggelig at putte med dem. Det eneste der kan irritere mig er at den store ikke selv tør stå op og gå ovenpå til os! Øv at skulle vækkes ½ time før vækkeuret ringer! Vi har ellers lyset tændt og prøvet at give ham en lommelugte, men nix, han kalder hver nat/morgen!
  3. Satser på en oktober termin :) Har regnet lidt frem med mulige terminsdatoer. hvis det er nu bliver termin ca 3 okt og næste cyklus bliver ca 31 okt :) Ja ja... men I andre har sikkert regnet noget lige sådan ud eller andre mærkelig ting man gør når man er lidt skruk!
  4. Tillykke med fødselsdagen :)
  5. Vores på knap 4 og 6 skal sætte tallerknen ved vasken, smide deres tøj til vask og ind imellem rydde op på deres værelser! Det sidste er specielt ham den store ikke særlig god til! Synes altid det hele ender under møblerne! Men så tager mor det ud og så må man starte forfra :) Så kan han lære det! Hende på knap 4 hjælper rigtig gerne med aftensmaden, dækker bord og lægger tøj sammen og på plads, det er sønnike vist ved at vokse lidt fra og tager det mest som en sur pligt når vi spørger ham! De vil begge 2 gerne støvsuge eller tørre støv af. Men det skal jo gøres om senere når de ikke ser det :)
  6. Stort tillykke med fødselsdagen :)
  7. Det er vist forskellige fra kommune til kommune hvornår de starter i børnehave. Her er det den måned de fylder 3. hvordan er børnehave starten gået?
  8. Har gemt noget i tilfælde af flere børn :) Andet er givet til venner eller div genbrug. Nu hvor de går i børnehave afleverer jeg sommetider noget til dem som ekstra skiftetøj.
  9. Vi arbejder lidt på sagen med at få barn nr 3 :) Vi har jo også stort set alt til baby og barnevognen fejler intet! Altså bortset fra den ren kosmetiske! Den er falmet! Rigtig meget på kalechen og lidt på overlæderet. Liften er rigtig pæn og ser ret ny ud endnu. Ville bare gerne man kunne få vognen til at få lidt farve igen. Og kan man det? Kan det farves på en eller anden måde? Det er en odder med hård kaleche fra 2005. Ellers har den lidt ridser hist og her, men ok den har været brugt til 2 børn! Synes jo bare heller ikke jeg vil bruge en formue på barnevogn igen når nu det jeg har VIRKER.
  10. Præcis :)
  11. Vi har købt det meste af vores baby udstyr hos Malle :) Og været godt tilfredse med det! Der er rigtig meget at vælge imellem. Det er jo en babysam, men butikken er større end de fleste.
  12. Skal bare lige høre om det er mig der er skør eller I andre også gør noget lignende :) Selvom jeg endnu ikke er gravid har jeg på min pc skrevet en side i word med pige og drengenavne, udstyrsliste, mulig terminsdato, osv :P Synes det er så hyggeligt :) Manden ved det ikke og ville synes jeg er mega fjollet hvis han vidste det :lolhit En anden ting jeg også ind imellem gør, er at lige kigge lidt på vores babyudstyr og tøj. Ja ja jeg har 2 børn i forvejen, men synes bare det er lige så hyggelig tredje gang at gå og drømme om det kommende barn :) :kram
  13. Det bliver rigtig spændende!
  14. Hihi.. godt at vide der findes andre skøre kvindmennesker derude :super
  15. Lyder som en hyggelig aftale I har lavet! Håber snart I kommer på vente liste :kram2
  16. Sjovt det lige skulle blive den måned så :) Tillykke med graviditeten! Forstår ikke hvordan du kan lade være med se på babyting og sager!
  17. Jeg kan mærke det og se det på mit udflåd. Når man har æl bliver det "lang". Prøv med 2 fingre at trække det fra hinanden. Det kan sæd også, men hvis man putter æl-udflåd i vand, vil det vist flyde ovenpå, sæd bliver opløst ;) (har jeg læst et sted) :balloons
  18. Pigenavne: Signe, Alma, Merle, Thea, Anine (efter min mands oldemor), Selma, Nikoline, Clara, Kan rigtig godt lide navne der er sammensat af 2 navne. Så vil måske bruge Marie eller Kirstine sammen med et af navnene :) Marie hedder både min datter, jeg selv, min mor, mormor og oldemor :) Drengenavne: Marius, Gustav, Carl, Villads, Ebbe, Jens. :balloons
  19. Vores den store på knap 6 tror på julemanden, men ved godt ham i børnehaven, gågaden, osv bare har klædt sig ud. Her kommer julemanden med en ille ting i strømpen hver nat. Tror ikke den går til næste år men nu må vi se :)
  20. Vores den store på knap 6 tror på julemanden, men ved godt ham i børnehaven, gågaden, osv bare har klædt sig ud. Her kommer julemanden med en ille ting i strømpen hver nat. Tror ikke den går til næste år men nu må vi se :)
  21. Jeg har købt g-test i Netto og Rema.
  22. Ja jeg er her også :) Jeg vil gerne være rimelig anonym her inde, men jeg er 29 år, gift og har i forvejen en søn på 6 og en datter på snart 3½. Vi arbejder ikke vild hårdt på sagen. Vil på en måde gerne vente med :gravid til jeg er fyldt 30, men der er jo længe til! Vil også prøve at undgå dec/jan barn. Men det sker når det sker! De andre gange har vi besluttet os til at det skulle være, og der jeg jeg blevet gravid med det samme. Har bare ikke så travlt denne gang :) Har faktisk ikke taget p-piller i et år. I starten brugte vi kondom, men så prøvede vi bare at undgå æl. Nu :seng når vi har lyst. Er der ikke sket noget til sommer begynder jeg nok at gå op i æl igen :) Synes bare det er hyggelig at det KAN ske hvornår det skal være :) Men næste gang jeg kan teste er d. 27 dec! Og den kan faktisk godt være der :)
  23. Hmm... hvor skulle det være mere ulækkert at spise insekter end andre dyr? Det er vel bare hvad man er vokset op med :) Men jo det lyder da lidt klamt når du lige nævner det, men jeg fortsætter med at spise det :) Har sommetider undret mig over hvem der fandt på man kunne spise æg?
  24. Jeg synes det er en rigtig god ide om det så er en historie eller hvad der opleves er mig lige sjovt :) Vores børn har sådan en nisse med hjem fra børnehave og der hænger en liste på opslagstavlen over hvornår hvem skal ha den med hjem. Så kan vi forældre bytte hvis det er en dag det passer os dårlig. Det er bare så hyggeligt! Og når børnene kommer i skole er der jo ofte lektier som man også som forældre skal hjælpe med, så synes det er lidt noget pjat hvis man ikke kan overskue at skrive en lille smule i en nissebog :)
  25. Tillykke med ham! Sikke et barsk forløb men dejlig det hele endte godt og I er hjemme igen. Knus