Perle

Medlemmer
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Perle

 • Rank
  Medlem
 1. Navne jeg ikke vil bruge til mine børn: Gerda, Gertrud, Isabella, Helle, Susanne, Marianne, Inger, Filippa, Dorthe, Gitte, Josefine, Laila. Kaj, Linus, Søren, Niles, Jørgen, Erik, Jan, Anton, Silas, Felix, Ludvig, Patrick, Oskar. Nogle af navnene bryder jeg mig simpelthen bare ikke om, nogle mennesker jeg ikke bryder mig om bærer navnet eller jeg kan slet ikke se et barn hedde det. Speciel da ikke mit :)
 2. Ja de er altid velkommen! Vores kommer lige for tiden hver nat, men først hen omkring morgen. Synes det er hyggelig at putte med dem. Det eneste der kan irritere mig er at den store ikke selv tør stå op og gå ovenpå til os! Øv at skulle vækkes ½ time før vækkeuret ringer! Vi har ellers lyset tændt og prøvet at give ham en lommelugte, men nix, han kalder hver nat/morgen!
 3. Satser på en oktober termin :) Har regnet lidt frem med mulige terminsdatoer. hvis det er nu bliver termin ca 3 okt og næste cyklus bliver ca 31 okt :) Ja ja... men I andre har sikkert regnet noget lige sådan ud eller andre mærkelig ting man gør når man er lidt skruk!
 4. Tillykke med fødselsdagen :)
 5. Vores på knap 4 og 6 skal sætte tallerknen ved vasken, smide deres tøj til vask og ind imellem rydde op på deres værelser! Det sidste er specielt ham den store ikke særlig god til! Synes altid det hele ender under møblerne! Men så tager mor det ud og så må man starte forfra :) Så kan han lære det! Hende på knap 4 hjælper rigtig gerne med aftensmaden, dækker bord og lægger tøj sammen og på plads, det er sønnike vist ved at vokse lidt fra og tager det mest som en sur pligt når vi spørger ham! De vil begge 2 gerne støvsuge eller tørre støv af. Men det skal jo gøres om senere når de ikke ser det :)
 6. Stort tillykke med fødselsdagen :)
 7. Det er vist forskellige fra kommune til kommune hvornår de starter i børnehave. Her er det den måned de fylder 3. hvordan er børnehave starten gået?
 8. Har gemt noget i tilfælde af flere børn :) Andet er givet til venner eller div genbrug. Nu hvor de går i børnehave afleverer jeg sommetider noget til dem som ekstra skiftetøj.
 9. Vi arbejder lidt på sagen med at få barn nr 3 :) Vi har jo også stort set alt til baby og barnevognen fejler intet! Altså bortset fra den ren kosmetiske! Den er falmet! Rigtig meget på kalechen og lidt på overlæderet. Liften er rigtig pæn og ser ret ny ud endnu. Ville bare gerne man kunne få vognen til at få lidt farve igen. Og kan man det? Kan det farves på en eller anden måde? Det er en odder med hård kaleche fra 2005. Ellers har den lidt ridser hist og her, men ok den har været brugt til 2 børn! Synes jo bare heller ikke jeg vil bruge en formue på barnevogn igen når nu det jeg har VIRKER.
 10. Præcis :)
 11. Vi har købt det meste af vores baby udstyr hos Malle :) Og været godt tilfredse med det! Der er rigtig meget at vælge imellem. Det er jo en babysam, men butikken er større end de fleste.
 12. Det bliver rigtig spændende!
 13. Hihi.. godt at vide der findes andre skøre kvindmennesker derude :super
 14. Lyder som en hyggelig aftale I har lavet! Håber snart I kommer på vente liste :kram2
 15. Sjovt det lige skulle blive den måned så :) Tillykke med graviditeten! Forstår ikke hvordan du kan lade være med se på babyting og sager!