KRK

Medlemmer
 • Content count

  306
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KRK

 1. Min mand er soldat og er derfor ofte væk hjemmefra i kortere eller længere tid. Hos os er det selvfølgelig en del af vores liv, så kan nok ikke helt sammenlignes :) Men vi gør ikke noget stort nummer ud af det. Fortæller vores søn, at far skal på arbejde og at ham og mor skal hygge / være alene hjemme nogle dage. Ellers lader vi som ingenting og følger hverdagen /rutiner. Hvis han spørger efter far så svarer jeg, at han er på arbejde og hvornår han evt kommer hjem. De dage han savner ham prøver vi at FaceTime eller putter lidt mere og lader praktiske opgaver være praktiske opgaver :) Håber det giver mening :)
 2. Årh det er så fantastisk når man kan mærke det udenpå
 3. Jeg har en knægt på knap 2 år og er 18+3 i dag. Min mave er vokset. Folk siger hvert fald uopfordret tillykke
 4. Jeg var vidst omkring halvvejs da jeg mærkede regelmæssigt liv med vores søn :) Ville også prøve apoteket eller et ring til lægen. Men apoteket må jo vide hvad du må få :)
 5. Jeg er 16+2. Mærkede de første bobler da jeg var 10-11 uger. Men det var vidst mere held end forstand og hvis jeg lige sad rigtigt
 6. Edit: det gik bedre fra en computer
 7. Jeg må forsøge igen :) måske fra en computer denne gang :) Jeg har absolut heller ikke købt eller gjort det mindste i forhold til baby. Nu har vi selvfølgelig også det meste i forvejen, så regner ikke med at se på det før jeg går på barsel :) Ved vores søn var vi også lidt langsomme med at få ting købt :) var nok i 30'erne (uge
 8. Altså kald mig dum, men jeg forstår det altså ikke
 9. Dejligt at det gik godt med at dele nyheden :)
 10. Jeg forstod den godt
 11. Kan godt forstå du gerne vil tage hensyn :) Tænker at de uanset gerne vil vide det? Hvis de er noget i nærheden af min familie, så ville de blive mere kede af, at blive holdt uden for - i mangel af bedre ord :) Men man kan jo altid stikke en finger i jorden og måske det ender med at give helt sig selv :) Vi har brugt formiddagen på, at være til åbent hus på min mands arbejde og nu er vores søn puttet og jeg har smidt mig på sofaen :)
 12. Ih tillykke med en lille dreng mulle
 13. Har i andre en fornemmelse af hvad det bliver? Med vores søn drømte jeg kun om lyseblå babyer og babyting, så havde en stærk fornemmelse af en dreng. Denne gang er jeg helt blank og stadig ingen drømme. Regner med en dreng mere. Men ved ikke om det er fordi det er det jeg kender til?
 14. Lige præcis sådan jeg havde det :)
 15. Med vores første var jeg slet ikke i tvivl om, at vi skulle vide det! Det der med en baby var alt for abstrakt og ikke til at føle på. Jeg måtte have noget jeg kunne forestille mig. Hvis det giver nogen mening :D Denne gang ved jeg jo hvad der venter og har ikke samme behov for, at forestille mig netop et køn. Ej, det var kringlet. Håber det giver mening alligevel :D
 16. Vi fik det af vide sidst til md scanningen og der ville vi begge meget gerne vide det :) Denne gang har jeg mere lyst til en overraskelse, mens min mand gerne vil vide det igen. Det er vi ikke færdige med at slås om :P ;)
 17. Det er jeg ked af at høre diden :(
 18. Men uden at være forjaget eller 'skynd-dig-ud-af-døren' stemning :) så dejligt! Nej det skal vi ikke. Det er allerede om 1,5 mdr så synes vi ikke er nødvendigt, når vi (jeg) ikke vil vide kønnet denne gang :)
 19. Jeg kan ikke multi quote på tlf - sorry :P
 20. Så skønt! Men puh hvor blev det virkeligt lige pludselig