KRK

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    306
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af KRK


  1. Min mand er soldat og er derfor ofte væk hjemmefra i kortere eller længere tid.

    Hos os er det selvfølgelig en del af vores liv, så kan nok ikke helt sammenlignes :)

    Men vi gør ikke noget stort nummer ud af det. Fortæller vores søn, at far skal på arbejde og at ham og mor skal hygge / være alene hjemme nogle dage. Ellers lader vi som ingenting og følger hverdagen /rutiner. Hvis han spørger efter far så svarer jeg, at han er på arbejde og hvornår han evt kommer hjem. De dage han savner ham prøver vi at FaceTime eller putter lidt mere og lader praktiske opgaver være praktiske opgaver :)

    Håber det giver mening :)


  2. Jeg må forsøge igen :) måske fra en computer denne gang :)

    Jeg har absolut heller ikke købt eller gjort det mindste i forhold til baby. Nu har vi selvfølgelig også det meste i forvejen, så regner ikke med at se på det før jeg går på barsel :)

    Ved vores søn var vi også lidt langsomme med at få ting købt :) var nok i 30'erne (uge


  3. Vi skal til familie-fødselsdag i dag. Min tante fylder 40 og det skal nok blive fint.. Vi ser ikke min mors side af familien ret meget, og de ved ikke at vi venter os endnu. Jeg ved at vi kommer til at fortælle min mormor at hun skal være olde i dag, men jeg er lidt usikker på resten.. Jeg vil ikke ret gerne "stjæle" rampelyset fra min tante, og jeg ved de har haft meget svært ved at få børn og at hun er meget ked af, at det, indtil nu, kun er blevet til deres ene datter..

    Vi må se hvad stemningen bliver til, og om jeg kan skjule det. Ellers skal det også nok gå, men jeg vil gerne tage hensyn :)

    Hvad skal i lave i weekenden?

    Kan godt forstå du gerne vil tage hensyn :) Tænker at de uanset gerne vil vide det? Hvis de er noget i nærheden af min familie, så ville de blive mere kede af, at blive holdt uden for - i mangel af bedre ord :) Men man kan jo altid stikke en finger i jorden og måske det ender med at give helt sig selv :)

    Vi har brugt formiddagen på, at være til åbent hus på min mands arbejde og nu er vores søn puttet og jeg har smidt mig på sofaen :)


  4. Ja, jeg skal nok blive overdrevet lykkelig for vores lille dreng, men havde lige håbet noget andet. Vi havde valgt pigenavn, og jeg var rigtig hooked på, at vores datter sku ha en søster. Jeg er selv ene pige blandt 4 brødre, som jeg aldrig har været tæt med, så gad godt, at min datter sku prøve at have en søster


  5. Har i andre en fornemmelse af hvad det bliver?

    Med vores søn drømte jeg kun om lyseblå babyer og babyting, så havde en stærk fornemmelse af en dreng. Denne gang er jeg helt blank og stadig ingen drømme. Regner med en dreng mere. Men ved ikke om det er fordi det er det jeg kender til?


  6. Sådan havde jeg det også første gang, og sådan har jeg det faktisk igen denne gang. Selvom jeg har prøvet det før og ved noget mere om, hvad der venter, er det stadig super surrealistisk for mig, at der ligger et lille menneske i min mave, som kommer ud til os om et halvt år


  7. Med vores første var jeg slet ikke i tvivl om, at vi skulle vide det! Det der med en baby var alt for abstrakt og ikke til at føle på. Jeg måtte have noget jeg kunne forestille mig. Hvis det giver nogen mening :D

    Denne gang ved jeg jo hvad der venter og har ikke samme behov for, at forestille mig netop et køn.

    Ej, det var kringlet. Håber det giver mening alligevel :D


  8. Ha ha, det er effektiv betjening må man sige!:)

    Skal i have flere scanninger inden MD?

    Men uden at være forjaget eller 'skynd-dig-ud-af-døren' stemning :) så dejligt!

    Nej det skal vi ikke. Det er allerede om 1,5 mdr så synes vi ikke er nødvendigt, når vi (jeg) ikke vil vide kønnet denne gang :)