Kalancho

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Kalancho

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hvad betyder det der "bio" som i er bange for ved at teste for tideligt?? at man tester positivt, men at ægget ikke har sat sig fast, eller hvordan skal det forståes?? :) Er stadig lidt ny i faget..:) Skal ha forventet mens i dag, men håber jo selvfølgeligt ikke den kommer :) men hold da op dagen er laaaang, tror jeg har været på toilet og tjekke mindst 10 gange her i formiddag...:) Vi hoppede også på RFSU testen i søndags (3+4) men den var negativ, så håber, og blev da lidt glad af at læse jeres kommentar om den test. Har ikke testet siden, da jeg ikke sys jeg gider købe mig fattig i test hvis der så alligevel kommer mens, så håber da vi skal have gang i testene i løbet af weekenden.. :)
  2. Øv, øv, øv testede negativ her til morgen på 3+5 med en test fra netto. Har ellers bare virkeligt haft en følelse af der var noget, især her den sidste uge...hmm der står godt nok på pakken at man først kan teste efter 1. Dags udeblivelse af mens, så den får da nok lige et forsøg til om et par dage, men håbet er forsvundet lidt i denne omgang...:-/
  3. Takker..:) var lige inde og ved at læse lidt om det, og kan se man regner med fra allerede første menstruations dag, selv om man slet ik har haft ægløsning på dette tidspunkt, hvis jeg altså har forstået det korrekt??
  4. Nogen der kan forklare en helt nyankommen og lige startet op på " projekt baby" hvad alle de tal betyder?? Altså når i skriver 3+4, 4+0 osv...:)