LMHF

Medlemmer
 • Content count

  802
 • Joined

 • Last visited

About LMHF

 • Rank
  Fast Food

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  11-12-2013
 1. Det lyder som om Matas' er en vinder. Tak for svar, Camils
 2. Tak for jeres svar! Har den diverse mærkninger, Little Miss? Det mindes jeg ikke... Ja det var Derma jeg havde købt sidste år, leras! Min datter var helt hvid i hovedet. Jeg blev meget upopulær hos far... Har Matas' diverse mærkninger? Og er den god? Tak for info om sprays. Det vidste jeg ikke! Er der nogen, det har prøvet Levevis' solcreme?
 3. Hvilken solcreme er god til en lille en på 1,5 år? Den skal være faktor 50, svane- og allergimærket, gerne spray og ikke fedtende. Jeg leder efter én, der ikke lægger sig i et tykt lag oven på huden. Lidt lettere at spørge her end at bruge en formue på at afprøve dem alle sammen.
 4. Tak for svar alle sammen. Så prøver vi med sådan en. Nej, Maj85, den skal være inde
 5. Lige præcis den eller er det en anden? tænker det ikke er alle gynger det går lige godt med?
 6. Ok ja. Tak for svar, Troldemor. Nej jeg tænker mere på noget lign. denne fx http://www.legebutikken.dk/shop/babygynge-gallerigynge-2939p.html
 7. Er der nogen, der kender til en babygynge, der kan hænges på én krog?
 8. Det er nok ham, der har butikken. Han er rigtig prof! Så skønne sko! De har jo mini-fødder. M fik str. 22/23 i diverse sko tilbage i november! Haha. Hvor er det sjovt. Hun har det vist ligesom mig. Jeg brugte str 35 i børnehaveklassen. I dag bruger jeg str. 38. Så jeg gik bare rundt med kæmpe hænder og fødder de første år af mit liv. Hehehehe Vil drengene mon med på zoo-date en dag? Knuuuus
 9. Tjubangsko på frb søde! Det er dem, der laver Arauto rap sko, så de har hele sortimentet i butikken og kan give den bedste vejledning. Det er desuden en rigtig børnevenlig butik med legetøj og lidt søde sager til børnene. Hehe Vi købte sko til M der og skal snart derind igen for at købe nye.
 10. Ok tak for info, Camilla! Vi må prøve det
 11. Og hvad laver du i Mumbai, blomst27? Vinod, min mand, kommer fra Kerala. Nøj hvor jeg ofte drømmer mig tilbage dertil!
 12. Ok. Vi skal have en paraply-dims. Men er de alle vendt væk fra mor og far? Det er hun nemlig ikke vant til. Og så vil jeg gerne prøve dine bæreseler, Annika! Tak
 13. Tusind tak for alle svar! Godt man har det her forum! Vi ved ikke præcis hvor vi skal hen endnu, søde Annika. Men det bliver en charterrejse af en art. Sol og sommer er mamas krav. Indien må desværre vente på os lidt endnu. Det bliver for mange indtryk for M. Altså jeg har jo en bæresele fra Stokke. Men bruger den ikke mere. M vejer 14,5 kg nu, så jeg tror ikke hun må/kan være i den mere? Hvor meget kan dine seler holde til? Er der overhovedet nogle seler, der kan holde til 20 kg? Vi skal først afsted til juli, hvor hun så er 1 år og 7 mdr., så til den tid vejer hun nok endnu mere. Kunne forestille mig, hun vejer 16-18 kg til den tid. Og så skal der altså være plads til to store lårbasser. Hvad er en silvercross dazzle Camilla? Vi har jo en super nitro fra Emmaljunga som er rigtig god. Men det lyder godt nok lidt besværligt at have den med... Men måske jeg bliver nødt til at sætte mig ind i det der airshell som flere skriver om. Paraply-dimserne har jeg aldrig været stor fan af. Dog tror jeg vi skal bruge det meste af tiden i pool og hav. Og hun går og løber jo allerede nu - så til den tid vil hun nok helst selv gå hele tiden. Dermed er det jo ikke meget hun skal sidde i vognen.
 14. Nåååå der kan man bare se! Jeg tænkte man da kunne have sådan en paraply-dims oppe i håndbagageboksen
 15. Hvilken klapvogn er god til flyrejser? Den skal kunne gå med i kabinen og lægges så meget ned som muligt, så vores datter kan tage en lur der i. Del meget gerne jeres erfaringer - også de dårlige.