logo

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    847
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af logo


  1. 10 hours ago, Forunderligt said:

    Tak søde det var lige hvad jeg havde brug for at høre :kiss håber du har ret

     

    Jeg er simpelthen så færdig, håber bare jeg snart kan få lov at sove

    Husk at drikke godt med væske efter behandling, så affaldsstofferne bliver skyllet nemmere ud.


  2. Er udspring ikke slut for en hel uge siden?

    Det er slut for kvinderne og det er slut for tre meter. Semi i dag for herrer på 10 meter, og senere finale. Det er på dr.dk, havde bare set, at det skulle kommer på dr3.

  3. Jeg er blevet anbefalet ikke at "go overboard" fordi det omvendt også kan være forstyrrende, hvis der er FOR meget, men jeg kan sagtens låne mere fra dagplejen, hvis det viser sig at der er for lidt. :) Jeg tænker også, at der er plads til mere, men jeg ser lige an :)

    Duplo, der har jeg aftalt med Valdemar, at vi må låne hans - han har en GIGA kasse :)

    Kommer også lige med et par ideer til indkøb, når du ved lidt mere om, hvad børnene kunne lege med: Brio togbane kunne også være et hit, hvis du får mulighed for det, og en bilbane/garage, hvor bilen sættes på toppen og suser ned af en 'rutchebane'. Kæmpe hit i vores vuggestue dengang. Og ja dyr, bondegård, puslespil og alt, hvad der kan bygges med. Måske et dukkehus og nogle bøger.

    Det ser fint ud, at der er god plads på gulvet ved tæppet til for eksempel baner. Og dejlig hyggekrog i sofaen.

    Bare lige et lille sikkerhedsfif, når du flytter rundt i reolen: at stille kasserne nederst, så de ikke taber kassen ned i hovedet, og reolen skal sikres i væggen, så den ikke kan tippe, hvis I ikke allerede har gjort det.


  4. Jamen det var også det jeg regnede med, men burde jeg så ikke få en regning, når nu hun starter her til august? :chin:

    Har du tjekket e-boks/digital post, for der ståf på Ålborg Kommunes hjemmeside, at det kun kommer digitalt?


  5. Er betaling til institution forudbetalt eller bagudbetalt? :chin: Jeg undrer mig over, at betalingen til Es dp ikke figurerer på min betalingsservice og jeg heller ikke har fået en regning eller noget, og jeg har glemt, hvordan det var, da V startede :chin:

    Den er forud og juli er betalingsfri.


  6. Jeg er dælme glad for Mathilde kom hjem fra Tyrkiet i mandags... Fatter simpelthen ikke at hendes far syns det var penge værd at spare at tage en billig rejse der ned med hende, først terror og mere terror, og nu militærkup... Gys.

    Jeg tænkte lige netop på din Mathilde, da jeg så det i morges, og godt, det ikke var i denne uge, hun skulle afsted.


  7. Taget i Fredags af Cassandra til min søsters studentergilde. Elsker det billede og Cassandra har taget forskud på studenter dagene og har festet med studenterne her og nogle dage tidligere og elsket hvert et minut :)

     

    2mgqfjt.jpg

    Årh, sikke et fantastisk vaskeægte grinebider-billede. Hun er klar til studenterlivet - hun ved da fint, hvordan man skaber en fest:-).

  8. Ikke for at gøre nogen nervøs, men jeg er dybt uenig. Der har været mange angreb på kort tid i Tyrkiet, og IS har erklæret Tyrkiet for en af deres største fjender, fordi amerikanerne har base der. IS går jo netop også efter turister nu, så jeg ville slet ikke føle mig tryg på et charterhotel.

    Enig desværre.


  9. Er du scannet? Det er ikke for at gøre dig bange, men ved en GUL kan man have skuldersmerter :(

    Det er rigtig godt tænkt, skruk, og en vigtig info. Det kan desværre være årsagen, og bør nok undersøges snart.


  10. At en eller anden idiot render rundt i kvarteret og banker på vores vinduer her midt om natten... Havde LIGE fået Ester til at sove igen efter at have vandret rundt i stuen med hende i en time.

    Det skal lige siges, at vores hus ligger trukket c 50 m tilbage fra vejen - som er en lukket vænge i udkanten af et meget lille bysamfund... Tror der er omkring 1200 indbyggere i byen... Så det er ikke fordi vi bor midt på strøget i KBH!

    Nu hååååber jeg at jeg har fået hende til at sove igen igen :shooter :box :box :box

    Ej, hvor ubehageligt, at nogen gør det. Håber, Ester faldt i søvn igen.