Ole Jensen

Nye medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Ole Jensen

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Hej. Jeg ved det er længe siden, men vil alligevel gerne kommentere på "Sookie's" indlæg vedrørende hendes kapok Babydyne. Vi laver Kapokdyner og garanterer "svedefri" nætter :zzz Hvis det er tilfældet som Sooki skriver, at hendes Kapokdyne ikke har hjulpet, er det fordi Cloe har sovet på en meget lidt ventilerende madras. Her kan en tynd kapok rullemadras gøre hele forskellen. Hvis man bruger som minimum en Kapok rullemadras og en Kapok dyne, garanterer jeg "svedefri" nætter. Stort set alle madrasser til baby og unge er i dag med skum, dog bliver der ofte lovet et ventilerende betræk. Desværre er disse altid med en blandings stof af polyester / bomuld og derfor ikke optimalt, hvis man har et varmt barn. Håber mit indlæg giver mening... :7himmel
 2. Silkedyner er rigtig lækre og super bløde og det er vel det mange falder for. Hvis du har prøvet at sove med Kapok i sengen, vil du nok blive overrasket over hvor let de falder trods de føles tunge, når du står med den i hånden. Hvis du sover med kapok, vil du aldrig opleve at vågne badet i sved. Hvis du lider af støvmide allergi vil du straks mærke en bedring hvis du vælger kapok, har selv støvmideallergi og troede jeg var kronisk forkølet indtil jeg fik min første kapokpude. Har arbejdet med Kapok på mange områder de sidste 12 år og bliver stadig overrasket / forundret over hvor mange steder kapok kan have en gavnlig effekt.
 3. Har fulgt jeres debat omkring vask af dyner. Håber ikke jeg bryder reglerne her på dette forum, da jeg er i dynebranchen men vil gerne give jer et godt råd vedrørende vask af dyner / puder. Hvis det er for at holde dyner og puder fri for støvmider og bakterier som vil sætte sig på bolsteret over tid, er et godt råd: Lad være med at vaske på trods af hvad vi altid har været vant til at høre. Hvis dyne eller pude bliver tørretumblet ved minimum 55 grader i 30 min. vil dette rense for støvmider og bakterier ( check vaskeanvisning først om dyne eller pude tåler tørretumbling ). I sparer både vores miljø for spildevand og unødig udgift til energi og I får fluffet jeres dyne og pude, samtidig med at denne behandling fjerner støvmider.