Blyppersmor

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Blyppersmor

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    14-08-2013
  1. Hej med jer Se jeg vågner op til morges med en noget våd dyne. Det viser sig så at det løber fra begge mine bryster Allerede, er jo kun 22+3 idag Andre der har oplevet dette? Kh hende der skal skifte sengetøj hverdag fra nu af ;)
  2. Uh hjælp :) Vi for en skøn lille pige Jeg kan bare ikke finde ud af om det er for meget at kalde hende ella sofia, eller det "bare" skal være sofia. Vi har nemlig både et mellem og efternavn bagved ;)
  3. Hmm... Ja jeg er jo nok mega underlig mår det kommer til det her. Jeg havde en dødsfødsels tilbage i april sidste år. I uge 30. Her var hele børneværelset klart og skulle pakkes ned igen. Så det skal jeg ikke nyde noget af denne gang. Men alle andre der ikke har en aådan historie bag sig, der kan jeg hodt forstå hvis man går igang omkring uge 28-30. Det er jo heldigvis ikke mange det får galt for efter her. Huak bare ikke at få barnevognen indenfor og at rede sengen. Bare for overtroen skyld ;) Det er da også mega hyggeligt at komme igang, imens man stadig har energien og kan hygge sig med det. Så det ikke bliver et stress moment
  4. Jeg har et eller andet flip med sure ting for tiden Lemonade står højt på ønskelisten hele tiden :) Det er en lille bandit der ligger derinde!
  5. Har lige gået en rask tur, efterfuldt af koldt vand. Også kom der gang i det. Havde også en meget stille siddende dag igår. Så det var nok derfor :)
  6. Jeg er ved at være lidt utryg. Jeg har ikke rigtigt mærket liv igår eller her til morgen! Skal man være nervøs nu? Er jo kun i 19+2 og har læst noget om, at sparker den lille mid ryggen, så kan man ikke mærke det.... Andre der har oplevet det samme?
  7. Se jeg er 19+2 idag og har tabt 7 kg. Jeg spiser ikke rigtigt anderledes. Men har bare haft meget kvalme. Og det sætter sin begrænsning for sulten ;)....
  8. Tusind tak :)
  9. Det kunne være vi kunne komme på listen også 14 august. ? Køn, odense sygehus (ouh) Kh :)
  10. Jeg melder mig lige til her, hvis det er ok :) RIGTIGE NAVN: Sara TERMIN: 14.08.13 FØDESTED: odense sygehus SCANNINGER: tryghed 12.12 NF 4.1 tryghed 16.3 MD 25.3 + en del flere trygheds scanninger JM KONSULATITIONER:105.02.13 VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: ved det ikke endnu, men der er kun en guldklump derinde :) MULIGE NAVNE: det ved vi ikke endnu STØRRE SØSKENDE: En storesøster i himlen TAGER PÅ I KILO: -6 kg GENER: nervøs!! SÅDAN VIL JEG FØDE: der ved jeg ikke endnu, da de ikke ved om jeg må føde selv eller kejsersnit! HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand ANDET: vi mistede tilbage i april 2012 en pige i uge 30 pga. Help syndrome (hurtigt udviklende svangerskabs forgiftning og moderkage forløsning) jeg for sprøjter hverdag i denne graviditet for at forhindre dette igen. Og indtil videre går det bare rigtigt godt, men tør godt nok ikke tro på noget!