projektbaby

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About projektbaby

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Du må godt skrive mig på. September 2012 :)
  2. Lige en opdatering, i morges da jeg ville teste meldte mens sig :( Så jeg må vel bare konstatere at min krop var ret stresset over at være syg og derfor udskød mens. Både min kæreste og jeg er ret skuffet lige nu, men vi må vel bare på den igen. Nu bliver problemet så bare at regne ud hvornår jeg atter får ÆL efter en så lang periode. ØV ØV!!!
  3. Tror jeg tester i morgen tidlig og ser hvad den siger. Krydser fingre for et godt svar!
  4. Tak smølfine, det vil jeg have i baghovedet til hvis det engang bliver aktuelt... nu må de 2 streger godt til at komme snart!
  5. Tak Fru H, jeg har stadigvæk ingen mens fået og det føles ikke som om den er på vej. Kan bare ikke gøre op med mig selv om jeg skal teste igen allerede i morgen (kun 2 dage efter sidste test) eller om jeg hellere skal vente et par dage mere... Er jo ved at gå til af nysgerrighed!
  6. Nogen der ved hvor man hører til hvis man bor i Farum? Har prøvet at søge lidt på det, men kan ikke finde noget. Er godt nok ikke gravid endnu (tror jeg, selv om jeg er gået over mens tid, men test er stadigvæk negativ). Men det kan aldrig skade at være forberedt!
  7. Hej allesammen, jeg er helt ny bruger her, men har bare brug for et sted hvor jeg evt. kan høre fra nogle med mere erfaring end mig. Det er ved at være 7 måneder siden jeg stoppede med p-pillerne og startede på projekt baby. Min mens har lige fra starten været ok stabil med mindre udsving med ca. 30 dage imellem, kun en enkelt gang var der 36 dage. Min sidste mens startede 6. februar 2013, jeg fik en positiv ÆL test d. 19. februar. Jeg har stadigvæk ikke fået min mens, og er nu på dag 41! Tog en g-test her til morgen, men den var negativ. Har prøvet at læse lidt rundt og kan se at der er en del der først kan teste lidt sent mm, hvis jeg er blevet gravid ville jeg være i 5+6. Jeg har i den sidste 1½ uges tid været syg med meget kraftig forkølelse, har været sengeliggende i ca. 1 uge, men er nu kommet helt ovenpå igen. Det er meget atypisk for mig at ligge syg, kan faktisk slet ikke huske sidste gang jeg var syg. Nu er mit spørgsmål så, kan det godt skyldes det at jeg har været syg og at min krop der normalt aldrig skal døje med sygdom er blevet stresset således at dette får min mens til at udeblive? Eller kan det evt. godt være at jeg ER blevet gravid og bare er lidt langsom om at kunne teste det med urinen? Det er så iriterende ikke at vide besked, hvis ikke jeg er gravid ville jeg hellere at den mens kom snart så jeg kan prøve igen! På den anden side håber jeg jo inderligt at det er lykkedes.