MaBa

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    237
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af MaBa

  1. MØDREGRUPPE! :yay Skal vi ikke lige se nogle billeder af alle de lækre babyer? :)
  2. Åha, nogle store smukke øjne! Hvor er ham Storm altså bare en lækker fyr!
  3. Termin 3/10 Fødte Luna den 12/9 (37+0) efter spontan vandafgang. 3450 gram og 52 cm
  4. Yaay, flere babyer! :loveshower STORT tillykke til jer, og god bedring til dig, KatjaB. - Og kan I så lige få nogle billeder herind ;) Hvor er Storm bare FIN! :biglove
  5. Årh, hvor er hun da også bare SKØN! :loveshower Kan godt forstå, at det virker surrealistisk, men baaare vent. De små puslinger vender simpelthen ens hjerte på vrangen af ren og skær kærlighed.
  6. Hepper på jer, og sender en masse ve-støv. Kom så babieees! :glad
  7. Wauw, for en beretning! Men ja, det lyder som en drømmefødsel :-)
  8. Jeg tænkte også at her var blevet meget stille. Ka' I så få de babyer ud! ;) Her er alt stille og roligt. Luna er stadig overdrevet nem.. Jeg får alt den nattesøvn jeg kunne tænke mig, og om dagen er der heller ingen problemer. :biglove
  9. Jeg har en vildt nem baby :blink Hun græder kun hvis hun er virkelig sulten eller overtræt.. Ellers er hun bare en veltilpas lille trold, der smiler ved kontakt og kigger nysgerrigt rundt over vågne perioder... Hun sover helt op til 5-6 timer i streg om natten, og efter amning falder hun bare i søvn igen.. Om dagen er hun vågen 1-1.5 time ved hver amning, og når hun bliver træt, så lægger jeg hende i vuggen, og så lægger barnet sig til at sove.. Arhmen, kan en baby virkelig være så nem? Magnus havde kolik, og skreg uafbrudt de første 4 måneder af hans liv.. Og sov aldrig mere end 15-30 minutter af gangen.. Det er en helt ny verden med en baby der ikke græder uafbrudt...
  10. I morgen er min Luna-trold en hel måned gammel.. Hvorfor flyver tiden afsted? :biglove
  11. Oorh :loveshower
  12. Åh, så fin! :biglove
  13. Tillykke! :loveshower
  14. Kæmpe tillykke! :loveshower
  15. Vi har bestilt barnedåb og booket lokaler til den 19. Januar. Magnus var også 4 måneder da vi holdte hans dåb, og det gik super fint med overskud osv. :-)
  16. Årh, hvor dejligt! Kæmpe tillykke! :biglove Herhjemme har vi været kærester i 8 år her til oktober, så jeg synes snart at ham herhjemme kunne lære lidt af din forlovede.
  17. Jeg har en lille Luna :biglove
  18. Det har jeg slet ikke tænkt over.. Men vi vasker dyner og puder ca. hver 2-3 måned, så de ikke bliver "adr-agtige". Topmadras-betrækket får også en tur ca. hver 3. måned.
  19. Vi har ca. 15, og det er IKK' nok! Luna er ikke engang 14 dage, og jeg har allerede været bunken igennem flere gange. De bliver ikke bare brugt til gylp og numse, men også til babserne. Jeg sover med stofbleer i sengen fordi jeg lækker pææænt meget om natten. Og når hun spiser fra det ene bryst, har jeg en stofble under det andet, fordi det lækker. - og så tørrer jeg jævnligt mælkeskæg af med en stofble. :lol Her er faktisk stofbleer all over, fordi man har brug for en konstant.
  20. Vægt inden graviditet: 66 kg. Vægt ved fødsel: 71 kg. Vægt 13 dage efter fødsel: 60 kg. Jeg er godt tilfreds :yay