Fr.Andersen1

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    45
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Fr.Andersen1

  1. Fandt lige et hvor han også lige har spist, og ser aldeles tilfreds ud, mener han er omkring 3 uger her. :)
  2. Min dejlige trold, Valdemar, dagen vi tog hjem fra sygehuset han er 3 dage gammel :)
  3. Jubii vores trold er her :) vi måtte jo vente i 13 dage mere end vi håbede, og nu de 13 dage er allerede glemt :) Fredag d. 24fantom han med en vægt på 3250 og 53 cm. Enorm hurtig fødsel med småveer fra 23.30, ankomst på OUH kl. 02 og han var der kl. 4.01 gik fra 3 cm åben til 10 på mindre end 2 timer ;) så en drømmefødsel må man sige ;) Vi er i dag kommet hjem igen, og nyder det lille vidunder. Skriver lige nu fra IPad så vil ligge et billede op senere ;)
  4. Mange tak alle sammen :) det er helt fantastisk, vi nyder hvert sekund med ham, men lige i dag sover han meget. så vi nyder bare at have ham med hjem i vante omgivelser :) Som lovet kommer der lige et billede af ham. Valdemar 3 dage gammel
  5. Jubii... Stort tillykke med hende, nyd det, det er helt fantastisk ;)
  6. Dato: 24.5 kl. 4.01 Dreng: Valdemar Vægtskøn: 3600 g. Vægt: 3250g. Længde: 53 cm. Normal fødsel. OUH Igangsættelse uge 41+6
  7. Så kom han, puh vi gættede forkert mhs. Til termin :) Han kom 24.05.13 Vægt 3250 g. 53 cm.
  8. Stort tillykke med hende ;) det er fantastisk når man holder og ser vidunderet første gang ;)
  9. Jeg havde det nærmest under hele graviditeten undtagen de sidste 3 dage før fødsel ;)
  10. Puh et forløb, 2 gang på ouh, har fået stikpiller hver gang og tager hjem, håber der sker noget i nat, men kan da godt mærke noget mere aktivitet i bæknet i denne her omgang ;) så vi krydser fingre for i nat ;) ellers så tager de vandet i morgen ;)
  11. Her er vi gået 11 dage over nu, og jeg er mega træt af det ;( men vi bliver sat i gang i morgen, så nu ved vi da han kommer inden weekenden ;) puh det er træls med den ventetid.. Men vi ved jo vi venter på noget helt fantastisk ;)
  12. Jeg hopper også med her :) fik ellers en forsmag i går aftes, men det gik i sig selv igen.. er 40+5 i dag.. kom nu baby :)
  13. Ihh... håber snart der sker noget her :) Jeg havde termin i lørdags, og han må bare gerne komme NUUUUU...... vi er så klar..
  14. Stort tillykke :) hvor er hun kær at se på... og lyder som en dejlig fødsel.. :)
  15. Stort tillykke med hende :) så sød... og puhhh nu føltes det pludselig tæt på når de første begynder i vores terminsgruppe :)
  16. Dejligt, scaning så fin ud og han ligger med hovedet godt nede i bækkenet, så jeg får heldigvis lov at føde selv, blodprøvern så fin ud og min kløe er højest sandsynligt bare varmeknobber eller andet graviditetsbetinget men ikke noget med leveren ;) det var det jeg var mest bekymret for.. Så nu kan jeg nyde de sidste uger uden bekymringer..
  17. Ja, kæresten fik travlt i værelset den anden dag, så nu er det malet færdigt ;) hehe.. Er spændt på scaningen her kl. 10, men det er rigtigt det er dejligt at han er frisk og hjertelyden er god, det gør da at man ikke bekymrer sig ;)
  18. Øv total træls start på barsel ;( var i går til jordmoder og fik at vide jeg skulle have taget blodprøver for begyndende leverkløe, samt at baby havde sat sig fast, men hun tror det er numsen nedad, nu står den så på scanning i morgen og evt. Snak om kejsersnit.. Hvis der er leverkløe skal jeg vel i noget behandling? Ellers ville de måske tage ham ud inden for 2 uger... Men mon ikke min jordmoder kørte det lidt op..?? Heldigvis var der god hjertelyd og har mange bevægelser i løbet af dagen ;) skal lige nævnes at jeg er 36+4 så det er jo helt harmløst hvis han kommer nu ;) og jeg vil da også helt sikkert hellere have planlagt kejsersnit end akut så det er jo fint jeg lige skal til en tjekker, men ikke lige det vi havde drømt om. Måske vi skal se at få os gjort babyklar herhjemme ;) hehe..
  19. Jeg har ikke pakket noget endnu, tænker jeg gør det her slut på mrd. Så er jeg ca. I uge 38, men har skrevet en seddel med alt det der skal pakkes ;) også hvis det ender med at manden skal gøre det hehe ;)
  20. Jeg er 33+2 og er nu nået op på de 9 kg. men syntes det er okay :) håber dog bare jeg ikke kommer over de 15 kg. i sidste ende, men tror jeg nu heller ikke :)
  21. Hvordan går det derude? Jeg var ved 3 og sidste lægetjek i mandags (næste gang er med bebs jubii ;) ) og fik at vide alt var super, hvilket jeg også regnede med, og han har nu lagt sig med hovedet ned, det er super og pludselig kom det hele meget tæt på ;) I weekenden fik vi sat det sidste væv op, så nu er det snart maletid, inden vi kan hygge os med indretningen i hans værelse ;) Er begyndt at glæde mig til barslen, tæller nærmest ned, men der er da under 1 mdr. nu så det går nok stærkt lige pludselig ;) Håbe alt går planmæssigt hos jer ;)
  22. 30+5 Vægt +7 kg. Før mål ved jeg ikke, nu 102 cm.
  23. Det lyder meget som mig, havde lagt hele min livsstil om inden graviditet og tabt 10 kg. På kun kost, (nok grunden til jeg blev gravid) jubii ;) Men de første uger i min graviditet havde jeg kun lyst til koldskål ( hvilket jeg ikke plejer at ville have) og franske hotdogs fra tanken, det var frygteligt, men gik heldigvis over da jeg nåede 2 trimester, kylling og hakkekød kunne jeg slet ikke engang se på og ost eksisterede slet ikke i mit hus til at starte på, men jeg er ovre det og spiser nu meget sundere og varieret og tog det som en periode i graviditeten, jeg har desuden kun taget 7 kg. På i løbet af graviditeten og er nu i uge 30+2.. Så tror det nok skal gå, og bare se frem til at du kan tage din livsstil op igen.. ;)
  24. Tænker heller ikke på andet, hehe.. går i 30+0 i morgen, det bliver en dejlig milepæl, :) glæder mig som et barn juleaften til at vores lille skat kommer ud til os :) Er i begyndt at tænke på hvordan jeres ser ud og hvem de ligner? Herhjemme gætter vi meget på det nu, selvom vi selvfølgelig bare håber på en velskabt og helt igennem fantastisk lille dreng :) Så i går den nye serie 1 afsnit ud af 7 på DR1- hjælp jeg skal føde, det var ellers lige noget af en øjenåbner, selvom jeg dog ikke endnu er skræmt af fødslen og håber da ikke jeg bliver det.
  25. Øv, det lyder træls. :( håber det bliver bedre. Jeg går på barsel 12 April, men har lige gået hjemme og holdt ferie i 2½ mdr. starter arbejde i dag, men ikke mere end små 4-6 timer om dagen i hverdagene og 12 timer i weekenden :) så jeg er bare glad for at komme igang igen, men må hellere tage den med ro, nu er min krop jo vant til at holde ferie :) hehe. Er privatansat så kan først stoppe 4 uger før termin..