Steffie

Medlemmer
 • Content count

  281
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Steffie


 1. Det kommer an på, hvad vi skal og på vejret :)

  Hvis vi skal ud og gå en tur eller ned til toget fx, og det er koldt/blæser så kommer han i køreposen, eller hvis vi fx er hos nogen og har klapvogn med til han kan sove i, og det er udenfor så også i køreposen.

  Hvis vi har klapvogn med ude at handle eller i centeret har jeg bare et tæppe med :) han har som regel altid hans fleecedragt på når vi er ude på den her årstid.


 2. Jeg er ikke startet på noget endnu.. men har overvejet nogle bøger jeg godt kunne tænke mig...

  Kender i nogle gode bøger, om graviditet, fødsel og barnets trivsel og vækst.

  Jeg har nogen stykker liggende, som du gerne må købe, hvis det er ;)


 3. Yes, vi offentliggøre det også i påsken. Vi havde alligevel planlagt besøg både ved min kærestes og min familie og alle vores søskende kommer også hjem til påskefrokost og middag de to steder, så det kunne ikke være mere perfekt... og tror ikke der er nogen der har fattet mistanke, fordi det netop er meget naturligt vi kommer hjem der! :) Glæder mig... og ja, det bliver vildt! :D

  Det bliver spændende, håber på en opdatering ;)

  Vi er kun samlet ned min familie i påsken, men de er de første der skal vide det :)

  Det er altid lidt besværligt fordi min familie bor i Jylland, og vi på Sjælland, og min mands familie bor godt nok også på Sjælland, men over 100 km væk :)


 4. Det kan jeg godt forstå - det er også længe, du har måtte vente på de datoer! :kram2 Sejt at du allerede skal afsted i næste uge... jeg synes, det går så stærkt denne her gang... Kan slet ikke forstå der er under to uger til NF for mit vedkommende - og til vi regner med at offentliggøre det! :yay

  jeg synes også bare det går så stærkt altså. :)

  Jeg glæder mig så meget! ;) og vi skal offentliggøre det i påsken, det bliver helt vildt! :D


 5. Jeg har to, og synes kun de har været irriterende. De var i vejen, og min søn var bedøvende ligeglad med lyden, han legede bare med den og det resulterede i ingen søvn.

  Så jeg har desværre ingen gode råd :)


 6. Tænkte nok at jeg ville kunne give et par billige grin rundt omkring :lol Men altså... Hvis man ikke spørger får man ikke svar ;)

  Det har du ret i, jeg havde ikke turde spørger :blush

  Og alligevel tillader jeg mig at grine lidt af (/med) dig :lol