Kuller

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    42
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Kuller


  1. Vi var til nakkefold igår, og alt var helt perfekt - hun turde oven i købet sige at hun mener der gemmer sig en dreng der inde (er 13+1, så noget tidligt).. Men vi køber også en kønsscanning i næste uge for at få styret nysgerrigheden og være helt 100 :) 

    Og så var vi ude for præcis det samme som @henri87 : papirerne var ikke kommet frem, på trods af at det er 5 uger siden jeg var ved lægen. Så vi skal også selv bestille MD og må pænt vente på indkaldelse til jdm. 

    Men så langt så godt - 3 succeshistorier i vores lille gruppe :D:kuller


  2. Det var nemlig rigtig skønt, men stadig så tidligt, at det jo ikke rigtig "tæller".. Meget kan ske på de første uger på trods af hjerteblink.. 

    Jeg har den ulempe, at jeg selv er ansat indenfor faget, så jeg har ALT for mange skrækhistorier der præger mig.. 

     

    Jeg er også heldigvis sluppet helt for smerter nu, bortset fra når jeg hoster og nyser :chin: Nu er der "kun" daglige opkastninger, konstant kvalme, træthed og ømme bryster tilbage.. Er allerede ved at vokse ud af mine bh'er :hophop


  3. Jamen så vil jeg da også melde mig på banen :) 

    Jeg er 29 år og førstegangsgravid. Er nu 7+5 og har termin 26/10. Har allerede set et fint lille hjerteblink allerede 5+5, da der desværre var en del problemer (og især smerter) i starten, så blev fulgt de første par uger. 

    Nu er jeg fuldstændig lige så usikker som alle andre og pønser virkelig meget på en tidlig scanning snart, så jeg kan få lidt ro i sjælen :whistling Jeg er helt samme sted som dig @L_C


  4. Stort tillykke med graviditeten! Jeg er fuldstændig enig med de andre svar. 

     

    Jo mere samarbejdsvillige i er, jo bedre signal sender i til kommunen. I må lade dem vide, at I vil jeres barn det bedste, så hvis de mener, der kan bedres på nogle områder, må I naturligvis være lydhør. Det giver jer kun en dårligere sag at nægte at samarbejde. 

    Hvis de I sidste ende (og det håber jeg naturligvis ikke for din kæreste og dig) beslutter at det er bedst for barnet ikke at bo hos jer, vil det ske uanset om I har skrevet under eller ej. 

     

    Held og lykke med det hele 

    :kram


  5. Just now, Lille_My said:

    Det er da bare så skønt :D:loveshower 

    sæt gerne billede ind af test, men du tager en mere :) husk hcg øges hver 2 dag, så bliv ikke urolig hvis den ligner den her imorgen :) du er SÅ gravid :D:bd 

     

    Mon ikke jeg kommer til at tage en enkelt eller 10 mere :whistling

     

    Og tak - det kan jeg ikke få afvide for mange gange ;) Det første minut var den spejlblank, så var sku lidt overrasket da jeg ville smide den ud efter 2-3 minutter og den da så sådan ud..


  6. 1 hour ago, Lille_My said:

    Jeg tror vist at du får en :mini-cigogne-bebe-0384: med det samme ;) 

    stort tillykke!! :yay :bunny

     

    1 hour ago, Mamalicious said:

    aiiiii se nu hvordan det går i februar tester, stort tillykke :) 

     

    1 hour ago, sabrina_k said:

    Der er ingen tvivl! Stort tillykke. :loveshower

     

    Tusind tak! Mega surrealistisk, især så længe før testdag!!!


  7. 3 hours ago, Barbamama said:

     

    Jamen det giver jo mening :) Jeg bliver bare sådan lidt... forbruger-paranoid (er det et ord? :D ) og tænker "Hvad DÆLEN er det, de har puttet i colaen?!". Altså jeg ved jo godt, at cola ikke ligefrem er en helsedrik. Men at den kan gøre en graviditetstest positiv, det gør mig altså lige en tand mere skeptisk overfor indholdet :D 

     

    Jeg tænker tvært i mod, at jeg burde drikke noget mere cola - måske kunne det fremskynde en graviditet :bunny