babylols

Medlemmer
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About babylols

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  09-10-2013
 1. Termin 9. oktober, fødte 29. september (efter 5 dage med igangsættelse), pige (kendte ikke kønnet), 3030 og 51 cm.
 2. Må konstatere her 12 dage efter tøsens ankomst, at vægten siger ÷7 kg i forhold til startvægt inden graviditet og i alt ÷12 kg. Det er slet ikke så skidt! Kunne i forvejen godt tåle at tabe mig (gerne 5-10 kg mere), så det er jo spændende om det fortsætter!
 3. Jeg ville også have været 40+0 i dag, men i stedet sidder jeg med den skønneste prinsesse i armene ♥♥♥
 4. Nu har jeg endelig lidt overskud til at fortælle, at vores fantastiske PIGE kom til verden i søndags den 29. september 2013. Som nogle af jer nok husker, havde jeg problemer med blodtryk m.v. Blev indlagt tirsdag eftermiddag. Hospitalet konkluderede, at jeg havde ssf, og jeg blev sat i gang onsdag aften med formodning. Lang historie kort - da jeg er på fra telefonen - endte det med, at vores datter, Signe, kom til verden søndag aften. Hun vejede 3030 g og var 51 cm. Vi kom hjem i onsdags, efter et lidt længere ophold på barselsgangen, da jeg mistede en del blod under fødslen og pga ssf'en. Der kommer en fb når jeg har fået lidt mere tid og har læst min journal.
 5. Her ved vi ikke om det bliver en dreng eller en pige. Hvis det bliver en dreng skal han hedde Lucas, og hvis det bliver en pige, skal hun hedde Signe eller Laura (vi ser lige hvad hun ligner).
 6. Lige en update fra mig. Blodtrykket var noget bedre i dag, men ikke nok. Har været på hospitalet siden ca. kl. 12.30. Har fået taget blodprøver, ctg, urin undersøgt, målt blodtryk og... De er mest bekymret for proteinet i urinen, så nu er jeg indlagt til observation i 24 timer, hvorefter de laver en samlet analyse af urinen over de 24 timer. MEN både baby og jeg har det godt. Jeg har ingen gener, og baby er heller ikke påvirket. Nu afventer vi resultatet på de 24 timer, men igangsættelse er en mulighed da jeg er så tæt på terminen.
 7. Lige en update fra mig. Blodtrykket var noget bedre i dag, men ikke nok. Har været på hospitalet siden ca. kl. 12.30. Har fået taget blodprøver, ctg, urin undersøgt, målt blodtryk og... De er mest bekymret for proteinet i urinen, så nu er jeg indlagt til observation i 24 timer, hvorefter de laver en samlet analyse af urinen over de 24 timer. MEN både baby og jeg har det godt. Jeg har ingen gener, og baby er heller ikke påvirket. Nu afventer vi resultatet på de 24 timer, men igangsættelse er en mulighed da jeg er så tæt på terminen.
 8. En rigtig øv-dag i dag, selvom den skulle have været hyggelig med jordmoderbesøg og forkælelse hos min kosmetolog. :-( Har kun været på barsel siden sidste fredag. Er i dag 37+5. Var til jordmoder i morges, hvor hun starter med at sige, at jeg ser bleg ud. Øhm... Tak? Så lægen bør nok lige tjekke min blodprocent. Ok. Efter at have mærket på maven konstaterer hun, at den lille står rigtigt, men ikke står fast, selvom den nok burde stå fast på nuværende tidspunkt. Men fin hjertelyd. Så måler hun mit blodtryk og det er tårnhøjt - det har det ALDRIG været før - og min urin slår godt ud på protein. Say what? Jeg synes absolut ikke jeg har været stresset. Så jeg bliver beordret en tur til lægen for at få tjekket blodprocent, urin og blodtryk. Får en tid hos lægen om eftermiddagen. Passer mig fint, for så kan jeg nå min afslapning hos kosmetologen først. Dejligt at blive forkælet, men tankerne kredser alligevel om lægebesøget senere. Hos lægen er blodtrykket endnu højere og urinen slår endnu mere ud på protein. Og min blodprocent er for lav. Så indtil videre hedder planen TOTAL ro indtil ny tid hos lægen i morgen formiddag med en test på morgenurin og nyt blodtryk. Hvis det ikke er blevet bedre, vil lægen kontakte akutmodtagelsen for gravide. Er der nogen af jer der ved hvad jeg i så fald kan forvente? Indlæggelse? Og hvis det retter sig? Stakkels min mand som nu må klare pakning af tasken til fødegangen, aftensmad og en del andre ting, som jeg havde tænkt jeg skulle gå og hygge med indtil fødslen.
 9. Husk vj og sygesikringsbevis! Mange har også anbefalet at tage et kamera med og liste med de vigtigste telefonnumre - hvis nu mobilen strejker. Min-mave.dk har faktisk lavet en rigtig god pakkeliste
 10. Nøjagtig sådan har jeg det også. Var hos lægen i mandags hvor jeg lige spurgte til det når nu jeg var der. Det ér pga væske, også selvom det ikke lige set sådan ud. Drik masser af vand, sørg for at lave venepumpeøvelser, hæv evt fodenden af sengen og få bevæget fingrene godt. Nogle mener også at det kan skyldes vitaminmangel, så husk at tage jeres multivitaminpille også.
 11. Bor i Nordsjælland, så det kunne være jeg skulle gøre brug af det når jeg går på barsel i midten af september. Skal man melder sig til, eller kommer man bare?
 12. Her ligger den på ÷1 kg i forhold til startvægt, så jeg er ganske godt tilfreds! Havde lidt at give af. Startede med at tabe 8 kg, så teknisk set har jeg vel taget omkring 7 kg på.
 13. Jeg arbejder fuldtid endnu. Har fået lov til at begrænse mig til fuldtid den sidste måneds tid inden barsel (har ingen højeste arbejdstid). Så jeg tæller ned til barsel om ca en måned.
 14. Det er helt normalt. Har også læst mig til, at det nemt kan være i "bølger" man mærker dem meget/lidt. Det kan bl.a. skyldes, at livmoderen vokser i ryk (omkring de tidspunkter man skulle have haft mens), og lige inden er der ikke helt så meget plads som der plejer at være.