tulipan

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About tulipan

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    28-09-2013
  1. Jeg havde også sådan nogle ture 14 dage i træk, i 5-7 uge.. Det var ganske forfærdeligt, havde mere end 5 anfald om dagen som varede 10-30 minutter, jeg kunne ikke være andre steder end der hjemme, lå og rullede rundt på gulvet og skreg ned i en pude, kunne slet ikke holde det ud.. Blev skannet flere gange, og alt så fint ud.. Men lige pludselig gik det over, har det dog stadig engang imellem men det er slet ikke ligeså slemt... Tænker også at det måske er ligamentsmerter... :)
  2. Jeg har haft det på samme måde, havde det i 2 uger hvor det var 5-7 voldsomme anfald om dagen, jeg blev undersøgt 4 gange med scanning og alt så fint ud. Nu er jeg 8+1 og jeg har det kun engang imellem og slet ikke så voldsomt.. De siger at det kan være ligamentsmerter, men de var/er bare MEGET voldsomme for mig og det føles helt forkert... Og man kan få dem igennem hele graviditeten, i nogle perioder voldsommere :)
  3. Jeg fik i dag af vide at jeg spænder for meget i mit underliv og at jeg skulle finde nogle øvelser for at lære at slappe mere af dernede så fx ligamentsmerterne blev mildere... Tænkte at jeg lige ville dele den øvelses beskrivelse jeg har fundet, hvis nu der var andre der ville prøve det :) Her er linket: http://www.aalborgsygehus.rn.dk/NR/rdonlyres/E83506AA-4AB3-4B49-8D96-D9207F546427/0/Tr%C3%A6ningtilkvindermedunderlivssmerter.pdf
  4. Tror også jeg er kommet frem til at det er det der sker her! Åh gud hvor jeg håber det snart går over her også så :) Ber en lille aftenbøn i aften! Tak for svaret!
  5. Jeg er i 6-7 uge, (de kan ikke helt finde ud af det) Men der kommer også allerede dråber ud hos mig.. :) så det er sikkert helt fint..
  6. Ja, når man har så ondt og der ikke rigtig er noget at gøre fordi det er "ok at det gør ondt", så håber man bare der sker et mirakel!!
  7. Hold op hvor lyder det meget ligesom det jeg går igennem lige nu! ligger også og græder og prøver at skrige smerten ned i en pude...Det er så smertefuldt!!! :( Har netop lige haft et anfald mere på 30 min, det var forfærdeligt.... Men hvor er jeg glad for at høre at dine smerter gik væk, så er der forhåbentligt lys forude!! Og du mærker slet ikke noget til det nu ? Hvor meget HUSK spiste du og hvordan ? Kom du det i maden eller spiste du det bare ? Det må jeg hellere prøve, er desperat! <3 tak for håbet!!!
  8. Okay ! Hvor langt er du henne ? Jo hvor gør man det henne ? :)
  9. Jeg havde haft min mens regelmæssigt og fik nogle dage efter voldsomme smerter. Tog alligevel en test en tidlig morgen fordi min fornemmelse sagde at der var noget, testen var positiv og jeg blev helt vildt overrasket, sprang ind til min kæreste kl 6 om morgenen og råbte "JEG ER GRAVID", han fik et kæmpe chok fordi han lå og sov.. Et godt råd: Sig det når han er vågen! :) hehehe....
  10. Hej Alle Lægerne kan ikke helt finde ud af hvor langt jeg er henne, men de mener at jeg er omkring 5-6 uge.... Jeg har den sidste uge haft rigtig voldsomme smerter i underlivet, det kommer i sådan nogle krampe anfald.. Smerterne kommer lige pludselig og varer ca 15 min.. Har været til undersøgelser 2 gange inden for den seneste uge, men de kan ikke helt finde ud af hvad smerterne kommer af.. Skal til scanning igen på onsdag og er så nervøs for at det er en spontan abort der er på vej, selvom jeg synes det virker rigtig underligt at der har været så voldsomme smerter i en uge og ingen voldsomme blødninger.. Vil bare høre om der er andre der har oplevet noget lignende og hvordan det gik videre i graviditeten?