Jaikina

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    15
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Jaikina

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    04-07-2013
  1. Hej Jeg tillader mig lige at komme med et indspark her på jeres side :) Da jeg her 3. gang venter en dreng, har jeg en hulens masse dejligt pigetøj liggende i gemmerne. Jeg har derfor oprettet en facebook gruppe hvor man kan købe og sælge godt brugt børnetøj til rimelige priser. Jeg har selv fundet lidt til vores lille dreng på en lignende side. Det er meget nyt, så der er ikke så meget gang i den endnu, men det kan der jo komme. Håber i har lyst til at være med :) Mvh Christina https://www.facebook.com/home.php#!/groups/114060538791441/
  2. Hej piger Jeg er i den heldige situation at jeg har mega mange kasser med tøj stående, fra mine to piger. Det viste sig jo så bare at vi her 3. og sidste gang skal have en lille dreng, hvilket jo er rigtig dejligt :) Har så bare en masse tøj, jeg ikke kan bruge til så meget og mangler lidt til den lille fyr. Inspireret af en lignende gruppe hvor jeg har fået både købt og solgt en del, har jeg oprettet en gruppe på facebook, hvor man kan få lidt glæde af hinandens aflæggere. Jeg håber at nogen af jer har lyst til at være med, der kan være noget at hente :) https://www.facebook.com/home.php#!/groups/114060538791441/
  3. Jeg har en gaia og co minipusletaske fra sidst, som jeg var meget glad for. Ikke så meget plads til mig, men plads til det man lige skal bruge når man lige skal skifte en ble et eller andet sted. Egentlig bare et underlag, med plads i siderne til bleer osv, som kan foldes sammen :) og den kunne faktisk ligge i min taske, hvis jeg havde en lidt større taske med.
  4. Skal heller ikke så mange gange, så det er også først til april ;)
  5. Har gået til graviditetssvømning de to andre gange, og ar været super glad for det. Man føler sig jo helt vægtløs når man træner i vandet, og det giver en fed fornemmelse. Skal klart også gå denne gang :)
  6. Rigtig god fornøjelse.:) det er så fantastisk at får lov til at får et lille kig ind til den lille guldklump. Håber den opfører sig pænt, så i kan få kønnet at vide.
  7. Er også på Mikkel, hvor er det sjovt at det er så populært! Håber ikke at det er en udbredt tendens, vi er jo heldigvis godt spredt geografisk herinde.
  8. Ej det var godt at høre :) stort tillykke! Synes vi er mange der er den tur igennem herinde, men hvor er det dejligt bekræftende at høre alle de gode resultater :)
  9. Tillykke med det :) Det er sååååå fantastisk. Har mærket de små spark den sidste uges tid, og synes at de bliver kraftigere for hver dag der går. Chancerne for at man mærker det tidligere er større, for hver graviditet man gennemgår. Babylykke :)
  10. Åh nej...... Har været præcis det samme igennem, fik lov til at vente 1 uge fra jeg fik besked, før prøven kunne tages, pga jul og nytår - det er så mega hårdt og opslidende. Mit tal var 1: 36, og jeg fik heldigvis hurtigt et dejligt og positivt svar - en lille dreng med normale værdier. Fik taget prøven torsdag, og lørdag lå der et brev i min postkasse. Hold fast i at der er næsten er 97% chance for at alt er ok. Men nej hvor jeg føler med dig, kunne næsten ikke holde ud at være i min egen krop. Krydser alt hvad der krydses kan, og sender positive tanker din vej. Knus
  11. Det kan jeg godt forstå, følelserne overvinder desværre ofte fornuften, uanset hvor meget man prøver :) Ønsker alt godt for dig og din familie.
  12. Hej mor til K+M+? Jeg har med mit arbejde en del erfaring omkring gravide/fødende i din situation. Jeg kan sagtens forstå din bekymring og måske også frustrationer over at føle dig stemplet, og har man en gang været uheldig at møde en der er træt af sit arbejde inden for systemet, vil man have svært ved at lægge det fra sig. Især når man står i en sårbar situation. Set fra min side skal du helt klart tage det som en håndsrækning. De ting du beskriver kan jo helt reelt skabe en stor risiko for dig under en graviditet og fødsel, og ikke mindst i forløbet efterfølgende. Med forhøjet blodtryk, risiko for graviditetsbetinget sukkersyge altså både fysiske men også psykiske komplikationer. Men det er jo nogen ting som de fagprofessionelle har rigtig meget erfaring med, og ved hvordan de skal navigere igennem, så risikoen for at der skal ske noget med dig og dit barn er minimal. Det er jo bare vigtigt at de ved hvad der sker hos dig så de kan iværksætte den rigtige behandling og støtte og ikke mindst er det rigtig vigtigt at du får stillet alle dine spørgsmål, så du ved hvad der sker omkring dig og kan have tillid til at de vil dig det bedste! For det vil de - de er der for DIN og dit barns skyld. Og langt de fleste du møder er også meget bevidste om det. Husk på det og stol på det. Nyd den lille guldklump, jeg ønsker dig alt det bedste. Knus
  13. Havde klart fornemmelsen af en dreng, meget tidligt. Har to piger i forvejen, og denne graviditet var bare helt anderledes. Har også fået det bekræftet :) da jeg efter nakkefoldsskanningen fik foretaget en moderkagebiopsi.
  14. Har lige været den samme tur igennem. Ventetiden er urimelig hård. Havde en risko på 1:36. Måtte vente lang tid på at få taget biopsien, da det var jul og nytår. Fik dog hurtigt svar efter prøven, venter en dreng, med normale værdier for de 5 hyppigste kromosomdefekter. Venter nu på nr. 2 brev fra Rigshospitalet, med værdierne for de resterende 41 kromsompar, det er dog mere sjældent og jeg tillader mig at tro på det bedste. Held og lykke med jeres små spirer. Er glad for at i også fik positive nyheder :)
  15. Så vil jeg også gerne melde mig på banen:) Termin 4 juli, Hillerød