ctlb

Nye medlemmer
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ctlb

  1. Hejsa. Jeg er ny her inde, jeg ved ikke helt hvordan det hele virker endnu, men prøver mig frem. jeg ville høre om der evt skulle være nogen fra Fyn, her inde som evt havde løst til nærmer bekændskab?? Jeg er 29 år moar til 2 venter nr 3 til april en lille dreng :0) Jeg kommer fra nordfyn, syntes jeg mangler nogen og snakke lidt med, manden gider ikke høre på mig hele tiden, og han forstår heller ikke helt det ikke altid er lige sjovt og være gravid >.< Håber og høre fra nogen søde piger som evt også bare går hjemme eller ligende :0)
  2. hejsa alle sammen. jeg ville lige komme med en lille ting, jeg var ude i starte af dec og kigge og det var ønske børn.. vi måtte bestille en inden udgangen af dec, da den vogn vi ville havde ikke står på langer, men kun laves i bestemte uger, og for vi skulle kunne nå og have den til april så skulle det være dec pga ferie helligedage osv, og butiken vil helst have vognen 4 uger før tamin så man ikke står uden vogn pludslig, ved evt føde fortidligt.. bare lige så man ikke tror de lige han hive den frem fra et lager 4 uger før tamin, det kom også bag på mig, og de fleste butiker har vognen stående så den ikke skal hjem og stå til baby er kommet. håber i får en dejlig dag alle sammen.
  3. tamin 3-4-2013 køn: dreng. Bruger navn ctlb.
  4. hejsa. lige ny her inde :bunny er ved og prøve mig frem hvordan det hele virker.. De smerter du spørg til, kan også være bækkenløsning, hvis det gør ond når du løfter det ene ben evt ved og tage sko på eller ligger på siden med samlet knæ og vil løfte det øverste eller det gør ond når du har siddet ned og rejser dig eller går for meget, og det gør ond som du beskriver kan det meget muligt være det. spørg din læge evt jm, de kan helt bestemt fortælle dig om det er det. Jeg får nåle i mine øre for smerten og det hjælper mig meget :7himmel .