akrotøsen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    502
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About akrotøsen

  • Status
    Afhængig

Profile Information

  • Status
    Er mamma

Recent Profile Visitors

979 profil visninger
  1. Tillykke! :balloons :loveshower :balloon
  2. Og så blev November terminsgruppen til Mødregruppe :stork Jeg synes lige det har været tidligt forår hvor vi begyndte at teste positiv og startede gruppen, men nu ligger der en lille baby ved siden af mig :kuller
  3. Håber snart der sker noget! :bd :bd :bd
  4. Eva var næsten ikke vågen den første uge... nu er hun 3 uger og har nogle gode vågne perioder hvor hun fx kan ligge på aktivitetstæppe. Hun har altid en en god ½ time eller deromkring hvor hun er vågen om morgenen.
  5. Sidste dag i November piger! Er alle babyer ude nu? Baby Eva er 20 dage gammel og jeg tror vi er igang med et appetit spring... Hun hænger i patten og vil have mad konstant! Til gengæld gylper hun en stor del op igen <_< Hun har også mavekneb ind i mellem som forstyrrer søvnen, både hendes og min. I nat har jeg sovet max. 2 timer i alt, hvoraf den ene var halvt siddende med E på brystet <_< I dag kommer sp på besøg. Glæder mig til at få E målt og vejet og få vendt nogle af vores udfordringer med sp. Hvordan går det hos jer?
  6. Man holder lige vejret indtil høreprøven går igennem, selvom man har set sin baby reagere på lyde :P Øv med sår :kram2 Kan du "nøjes" med at amme på et bryst ad gangen så det andet får fred eller? Hvad med brikker? Her har amningen kørt uden udfordringer fra start af, og jeg er så taknemmelig! Synes godt nok brystvorterne var ømme i starten, for E suttede hårdt og effektivt i op til ½ time ad gangen (efter ½time koblede jeg hende af) indtil mælken løb til. Fik ingen sår men av....
  7. Du tog "min" dag :P Jeg gættede dog voldsomt meget forkert..... :lol
  8. TILLYKKE!!!!! :7himmel :loveshower
  9. :super Hektor! Fedt at du kunne få glæde af det ambulante tilbud selvom I har været indlagt. Vores SP kom på tidligt besøg på 4. døgnet og til 1. "rigtige" besøg på 8. dagen. Jeg har ikke checket om jeg kan se den på nettet, for jeg fik et print af min tykke, lange fødselsjournal inden jeg tog fra barselsgangen. Vi var til efterfødselssamtale i fredags og jeg er ret glad for at vi gjorde det, selvom jeg ikke var ked af mit forløb, men jeg forstår forløbet bedre nu. Jeg åbnede mig fx ikke fordi E stod skævt i bækkenet, og det var normalt. Og dele af forløbet var bare "bad luck" og jeg får sandsynligvis en helt normal og nem fødsel næste gang.
  10. Hvor er dejligt at høre en positiv opdatering fra dig! Det må have været og være SÅ hårdt! Mit nye mor-hjerte kan næsten ikke klare det! Godt at lille Mads er sådan en stjerne!
  11. Tillykke med Hektor! Har set den "lille" lækkerbisken på IG :wub Øv for en dramatisk fødsel, men jeg glæder mig til at høre mere! Vi var til efterfødselssamtale i fredags og det hjalp mig til at forstå hvorfor fødslen forløb som den gjorde... Min lille Eva er 12 dage i dag og jeg er heller ikke god til at få skrevet herinde :blush Men alt går rigtig fint og vi nyder hende i fulde drag! Da sp var her og måle og veje da Eva var 1 uge gammel havde hun taget 330g på i forhold til fødselsvægten og vejede derfor 4120g :o
  12. Så er jeg klar her :) 39+6 Fødte pige Eva, 10. November 2015 kl. 01:41, 3790g 52cm :7himmel
  13. En hurtig opdatering herfra: Baby Eva kom til Verden tirsdag d. 10/11 kl. 01.41 efter en lang og dramatisk fødsel som heldigvis endte godt. Veerne startede så småt søndag morgen men i det små og jeg tænkte ikke videre over det. Kl. 20 tog jeg tid og de var regelmæssige. Kom til tjek på fg kl. 03 og fik en sovecocktail, som dog ikke virkede, i stedet gik vandet herhjemme ved 6 tiden. Vi tog tilbage på fg og kom ind på en fødestue. Jeg kom i kar som virkede rigtig godt. På et tidspunkt blev veerne dog koblede og jeg åbnede mig ikke i 4 timer. Fik ve-drop, elektroder og hele molevitten på, og så var det slut med vand. Fik akupunktur (uden effekt) og lattergas. Jeg åbnede mig stadig kun meget langsomt og veerne var meget lange. Fik epi ved 18-tiden - sikken lettelse! Pludselig var jeg tilstede igen! Resten af forløbet er lidt sløret for mig, men på et tidspunkt vælger de at tage en bp fra babys hoved og pH i hendes blod er for lav! Så i løbet af få minutter er jeg gjort klar til aks og har fået vehæmmende medicin! De vælger dog at tage prøven igen og den er nu bedre, så de ser tiden an... og sådan forløber resten af fødslen. Hele tiden i ½-1times intervaller hvor der gøres status på, om vi skal til aks eller skal fortsætte. Pga. vehæmmer går jeg fra at være 9 cm åben til 6 cm! Jeg ender med at presse hende ud på 22 min uden presseveer - jeg VILLE have hende UD! Der var jm, afdelings jm og læge på stuen næsten hele tiden og alle havde fingrene oppe i mig og masede rundt og mærkede på babys hoved, massere kanter og jeg ved ikke hvad også under veerne. Av for *****!!! De nærmest krængede hendes hoved ud foran nogle kanter... Vi vidste ikke hvilken vej hun ville komme ud før hun faktisk kom så det var en ret skræmmende oplevelse.... Men vi har det godt! Jeg fik en almindelig 2.grads bristning som jeg ikke har været særligt generet af :) Baby Eva vejede 3790g og var 52 cm ved fødslen. Vi var 2½ døgn på barselsgangen og om lidt kommer sundhedsplejersken på tidligt besøg. I næste uge starter mødregruppen op!
  14. Hun fødte i morges kl. 10.18 :stork Mon ikke hun selv kommer ind og fortæller mere når hun får tid og overskud :)
  15. Den bog har vi (min mand er tømrer :P ) og hans kan godt lide den. Men det vil være lidt sent at købe den nu, da man læser et kapitel hver uge :)