LineMy

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    155
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About LineMy

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag January 26

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Mern
  1. Jeg har siden Lia var 3 1/2 mdr. kørt helt fast rytme ind i hende. Hun var i forvejen ret nem søvn mæssigt, men begyndte at lave tegn på at vende op og ned på det hele. Så jeg besluttede at lave en døgnrytme. De første 3-5 dage var lidt trælse, men det var kampen værd for os begge. Hun blev mere rolig, glad og nem. Har jo selvfølgelig måtte ændre rytmen i takt med hendes udvikling. Og der har været enkle dage som på ingen tænkelige måder fulgte rutinen, men som alligevel har ført til den samme rytme igen.. Men ja det handler om, at man nedfører "faste" stå op", og sovetider hele dagen igennem..
  2. Følger lige med, mest fordi Lia bare kun vil puttes af mig, og far er bandlyst, men det ville være rart vi begge kunne også fordi vi begge gerne vil.. Så jeg er desværre ikke den store hjælp.
  3. Lia blir også MEGA tosset over det saltvand :boo Stofbleen, gjorde jeg våd, ikke gennemvåd, putter vand på måske 1/4 af den og vrider så vandet ud, så den "bare" er fugtig og ikke våd.. Og så lagde jeg den ved hendes kind (første gang blev hun tosset, tror det var fordi den var kølig) men så fik hun flasken, og kunne så indånde fugtig luft, i stedet for tør/varm luft.. Lia har trods meget snot, ikke problemer med at sove ude i frisk/kølig luft, men døjer om natten i det lune. Inden jeg gav hende natflaske åbnede jeg vinduet på hendes værelse, så der blev koldt. Har læst lidt om at det kan skyldes at kirtlerne i næsen trækker sig sammen i kølig/fugtig luft..
  4. Jeg er 28 somre (læs 25 :D ) Lia er min den første, men er bonusmor til Lærke på 5, og hun er MINDST ligeså meget min pige :wub
  5. HADER det også. Det er det værste jeg ved, netop fordi man reelt ikke kan gøre noget.. Jeg klodsede hendes seng op, nærmest så meget som jeg overhoved kunne, og så fik hun en "fast men blød" sofapude under madrassen, så hun nærmest lå opad. Og da det "satte sig" faldt hun i søvn med en fugtig stofble ved hovedet (det skulle gøre det mere medgørligt i næsen og sys det hjalp, men det kan jo også bare være aftaget) Ammer du? For mm skulle være det ultimative vidundermiddel ;)
  6. Heller ikke for at tá modet fra dig her, men Lia's var 3 mdr undervejs, og Gud hvor var hun i perioder plaget.. Det eneste der hjalp hende var hendes tandbørste og en isterning i en stofble.. Hun fik også kst når det var slemt (hun var aldrig rigtig ked, bare pylret og tydeligt generet) og det hjalp hende meget at få spændt af i kæberne og nakken. Så håber det gir silke lidt ro ;)
  7. Overskriften taler vidst lidt for selv. Er der nogle der kunne tænke sig at dele deres erfaringer/oplevelser med dp/vs start? Jeg tænker mest på, hvordan i har oplevet eller bemærket reaktioner hos jeres Guldklump i indkøringsfasen. Ved ikke helt hvad jeg skal forvente, ej heller om jeg -om muligt- kan forberede mig på noget. Håber i kan stille min nysgerrighed og "frygt" lidt ;)
  8. Uha, jeg blev lige opfordret til at fortælle min/ vores historie, så: Først vil jeg sige vi har soveværelse og børneværelse lige overfor hinanden. Vi har et ok stort soveværelse med god plads og hvor Lia's tremmeseng hele tiden har stået. Da Lia var omkring 6 mdr gammel, blev jeg ustandselig vækket, HVER GANG hun rørte sig, manden rørte sig, eller jeg ku høre hunden gå rundt, altså jeg fik ingen søvn. Og Lia vågnede med 98% sikkerhed når vi gik i seng (jeg går først i seng, senere manden). Så jeg besluttede at Lia skulle på eget værelse, også selv om jeg ammede min. 1 gang hver nat. Den dag jeg rykkede sengen ind på værelset, var vi udelukkende derinde og lege, både i sengen og på selve værelset, sån så værelset ikke var "nyt" og "farligt". Og samme aften blev hun lagt i seng derinde. Den første nat, sov mor her overhoved ikke (lå og lyttede også selv om jeg havde babyalarm på ;) ) Og siden den dag har vi alle sovet HELT FANTASTISK :loveshower Lia har lige haft 4 uger med seperationsangst, hvor jeg har måtte gå ind til hende 20 gange hver aften nat, og nogle nætter har jeg måtte tage hende med ind i egen seng, bare for selv at få søvn. Men nu hun er ovre det, er der fortsat ingen problemer. Hermed delt, hvis du/i har nogle spørgsmål så skriv endelig :) Skal lige siges at jeg ikke har læst noget om, hvilket tidspunkt der var godt eller skidt, ej heller hørt min lola-guru.. Men jeg fulgte hvad der føltes rigtigt for os.
  9. :respekt for at du tænker i de baner. Selvfølgelig er der noget som påvirker hende, når hun ændrer pludselig adfærd. Jeg krydser for at kst kan finde punktet. Edit: en strøtanke- kan det være tænderne der værker i gummerne?
  10. Uhh kan jo slet ikke følge med herinde.. ;) :kram med :kram på, til jer der mangler søvn og opbakning, til jer der slås med sygdom, ondt i mavse eller har morsyge bebser. Sikke skønne billeder i har lagt ind :wub sidder selv med følelsen af at Lia blir en stor pige alt for hurtig ;)
  11. Ja i morgen starter prinsessen i dp. :/ der er dog en del fridage her i februar, hvor jeg så har prinsessen hjemme, så det kunne være en mulighed? Selv om hun jo er noget større end din/jeres prinsesser ;)
  12. Hej Pia :)
  13. Nu kom jeg da så lige til at bestille en masse :D feedd side
  14. Jeg ville lade hende sove ALT det hun ville.. Jeg har fået afvide at nogle babyer sover MEGET når de vokser meget (Lia gjorde det samme), og så kan det være at hun er i en periode hvor hun bliver så stimuleret når hun er vågen, at hun hurtigere bliver træt.. Jeg kan godt forstå din bekymring (bare spørg min mor hvor mange opkald hun har fået af den karakter :D ) her har Lia haft 4 perioder indtil nu, af mellem en uges og 3 ugers varighed, hvor hun faktisk kun spiste og sov (hun er vokset meget og har nærmest sprunget 2 str over) Jeg ville tage det helt roligt, men hvis det giver dig mere ro, så tal med SP :kram
  15. Jep altid, er det ekstra koldt får hun dynen med (igen min er ikke den originale men vil VANVITTIG gerne ha en), har den med i klapvogn, på besøg hvor jeg ved der er fodkoldt, og når vi er til fodbold :)