torbelly

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    27
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About torbelly

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 01/11/1975

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Held og lykke med det! Jeg kan rigtig godt forstå, at du ikke vil have, at det skal være en kamp, og at det skal være noget positiv.
  2. Jeg er også glad for Milker. Behægelig, smart tøj. :-)
  3. Her bruger vi Halo Sleepsacks som den her: http://www.amazon.co.uk/Halo-Sleepsack-Wearable-Sleepsuits-Turquiose/dp/B004G8QN5I/ref=sr_1_3?s=clothing&ie=UTF8&qid=1390400118&sr=1-3&keywords=halo+sleepsack
  4. Min datter er også 6 måneder og vil kun amme, når der er totalt ro, og hun ermeget nemt at distrahere, som du også beskriver. Jeg tror ikke, at din baby har mistet interesse, men at det er en fase. Fordelene ved at amme videre er mange, så jeg håber, du vil blive ved. :-)
  5. Jeg synes bestemt også, at man skal gøre det, man har det bedst med og det, som virker bedst. En god mor sidder ikke i brysterne--den er meget god og sand!
  6. Vi har købt en Brio Sing, som pt er på tilbud i pif-paf-puf.dk. Vi skulle have noget der var lille og let og som kan være i vores lille bil (kia picanto) uden at fylde for meget. :-) Butikken opbevarer den til os indtil vi gerne vil have den, og vi kan få pengene retur hvis der "sker noget". Vi bor i lejlighed i KBH NV og jeg er meget med bus så det er godt med en nem lille vogn. Hvis babyen meget godt kan lide at sove i barnevogn låner vi en stor gammel Odder fra vores venner til at have stående herhjemme til korte tur osv. Autostolen, som kan klikkes på Brio Sing stellet, er pt på tilbud i børnebiksen.dk ink. iso-basen.
  7. Og så komme jeg liiige til at købe en kombivogn/autostol travel system. Brand new. Der røg februars "lømmepenge". :-D
  8. Har heller ikke købt noget endnu. Vi får masser af brugt tøj fra venner og muligvis nogle andre ting, så vi venter. Vi skal også til USA i starten af maj (såfremt jeg ikke har nogle komplikationer) og der er en del ting, man kan få billigere derover. Men jeg kigger meget på diverse hjemmesider. :-)
  9. Jeg blev vaccineret i mandags. :-)
  10. Indtil i lørdags har jeg kastet op hver eneste dag siden starten af December. Men nu er kvalmene ikke så slemt mere og jeg er også begyndt at have stor appetit. Det er dejligt men jeg tror også, at jeg skal passe på med overspisning. :-)
  11. Jeg sender mange gode tænker til jer. Stor respekt for jeres beslutning.
  12. Vi bor også i lejlighed i byen, i KBH NV. Vi skal også have en kombivogn. Jeg synes, at både det der Hauk og Aston ser gode ud..
  13. ...

    Gratis babyting? Hvad gør man og hvorhen? :yay
  14. Jeg vil også gerne være med. :-) Jeg prøver lige...
  15. Det var dejligt at læse. Til lykke med ham. :)