paddy

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About paddy

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 01/14/1969

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Nordsjælland
  1. Jeg er sådan lidt småklaustrofobisk og hader at ligge ned i tandlægestolen og der er instrumenter og minimum 1 person meget tæt på. Men jeg kommer af sted til tjek ca. 2 gange om året hos PSH TandlægeCenter i Hillerød og de er virkelig søde og giver mig de pauser jeg lige har brug for, så jeg ikke panikker.
  2. Elsker madblogs og at lave mad. De der hapsere med røget laks ser meget lækre ud :mam
  3. Vi har det termometer og har haft det længe. Du skal lige bruge lidt tid først på at få det indstillet rigtigt (læs brugsanvisningen grundigt), så virker det perfekt. Vi har testet det op imod et termometer i numsen og de viser det samme. Det er nemt og hurtigt at bruge. Vil dog så også sige, at jeg efterhånden nærmest kan mærke hvad Axels temperatur er ved at mærke på ham :)
  4. Min kjole var todelt og jeg valgte at få lavet skørtet til dåbskjole til Axel. Toppen hænger stadig i skabet sammen med sløret, som var min mors.
  5. Axel på snart 3: 7-tiden: Morgenmad 9/9.30: Formiddagsmad i dagplejen 11.00: Frokost i dagplejen 15-tiden: Eftermiddagsmad i dagplejen 17-tiden: En eftermiddagssnack herhjemme 18.00/18.30: Aftensmad Vi spiser aftensmad forholdsvis sent, da det har vist sig at han spiser mere og er i bedre humør, hvis han får en snack ved 17-tiden og så først aftensmaden lidt senere. Ofte hjælper han med at lave mad og så ryger der lidt grønsager ind der, hvilket er fint, da han åbenbart tror at de ikke kan spises sammen med resten af maden.... Og ellers er han lidt af et madøre og spiser så ofte han kan komme til det, hvilket man ikke skulle tro når man ser ham, han hører nemlig til de slanke.
  6. Læser så meget jeg nu kan nå og er så heldig, at min mand lige har foræret mig en Kindle. Jeg læser mest science fiction og fantasy. Lige nu læser jeg Wintersmith af Terry Pratchett. Kan i øvrigt anbefale serien The Dark Tower af Stephen King, den er meget svær at lægge fra sig når man først er gået i gang.
  7. Axel er fra marts 2008.
  8. Hehehe - jeg satte aldrig batterier i støvsugeren og jeg smed kuglerne ud. Og gudskelov er Lego favoritlegetøjet lige nu, det eneste larm der er ham selv der fortæller hvor flot en skyskraber han bygger :laugh