FruSchmidt

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    136
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About FruSchmidt

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 05/11/1985

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    20-08-2016
  • Lokation
    Nær Herning
  1. Jeg vil gerne på til den 20 august indtil videre.. :loveshower
  2. Tak skal du have :loveshower
  3. Jeg vil også gerne være med, selv om det er meget tidligt endnu, venter barn nr 2 og så vidt jeg kan regne ud så er det ca den 20 august :)
  4. Jeg tror jeg føder den 18 sep og har termin den 20 sep.. ved ikke hvorfor jeg tror det, men bare en fornemmelse, nu må vi se :kuller
  5. De siger det med at Emmajuna hænger det kan man selv fikse ved at skrue på en skrue.. men jeg har nu købt en odder.. og tror og håber jeg bliver glad for den.. Jeg var nemlig også ude i en Emmajuna med dreje hjul foran men når man som jeg ikke bor i en STOR by og ikke shopper hver dag ;) så ville det være bedre med en "alm" vogn.. :) og var egentlig lidt mere lun på odder, så odder det blev..
  6. overhovedet ikke altså har planlagt hvad der skal ske.. men værelset er fyldt op med babyting.. vi har valgt at det mindste værelse skal være baby værelse indtil en vis alder også får hun lov til at rykke ind på et større.. :) Manden min har sagt, rolig hvis det ik er klar når du føder så skal jeg nok sørge for at det er klart inden du kommer hjem .. men hun skal jo heller ikke bruge værelset de første 3-6 mdr men alligevel.. men regner med at de næste weekender vil jeg igang med at få klaret værelset lidt efter lidt :)
  7. Rigtig fin mave du har dig :)
  8. Jeg har en uge til MD... og jeg synes tiden SNEGLER sig afsted.. bliv nu september :loveshower
  9. min hund har reageret anderledes fra før jeg selv testede positiv men jeg kunne dog godt mærke selv der var noget "i vejen" med min krop :) men helt klart er han mere obs på mig og piver hvis han ikke kan se mig og tager mine sko hvilket han ALDRIG har gjort før, ligger hvor jeg er og går efter mig, alt sådan noget... så ja, jeg tror nemt hunde kan fornemme der er sker noget med en .. :)
  10. Jeg har gået med graviditets cowboybukser længe og fornylig har jeg købt nogle graviditets tshirts og trøjer.. har købt et par leggins men har ik brugt dem endnu .. skal dog ud og have købt nogle kjoler for kan ik være i mine mere.. :)
  11. Ja det skal der :) Vi har allerede fået mange henvendelser fra venner som har sagt vi bare kunne komme forbi og se om der var noget vi gerne ville købe af deres brugte tøj ( det var før vi fik kønnet afvide ) så vi vil ud og købe lidt nyt men ellers brugt hvis det er fordi man kan lige så godt spare de penge når de vokser så hurtigt i starten :)
  12. jeg var flippet og lavet en scene og råbt noget grimt af hende samt piftet hendes dæk ej spøg til side sådan er jeg ikke men jeg ville hvert fald tænke det... men er hun selv halv tyk i det? så kan du jo sige ej guud... NAVN er du også gravid.. det vidste jeg slet ik .. ;) :box Jeg synes hun er gået for langt hvad der er tilladt..
  13. Tak skal du have :)
  14. Så har vi været til kønsscanning i dag og vi venter os en lille pige :loveshower
  15. Årh sødeste... Det skal nok gå med jordemoderkonsultationen i næste uge.. og der kan du spørge ang. med dit hovedpine.. jeg får også hovedpine engang imellem mere end før og det sucks big time :/ Jeg mærker slet ikke babyen ud over jeg bliver tykkere.. øv bøv vi var til kønsscanning i dag og hun sagde at den skal sparke noget til før jeg kan mærke det uden på maven pga den måde det hele er inde i maven.. men det var der ikke noget unormalt i :)