DesiraeR

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    13
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af DesiraeR

  1. Dejligt og vild historie Helle. Griner jeg lidt da du sagde, du havde en hurtig fødsel, fordi vi havde talt lidt om det før. Jeg håber at jeg har ikke nogen vild historie denne gang.. men måske. ;)
  2. Nf

    Jeg har ikke haft min første læge besøg endnu, så har ikke fået et tid til NF. Jeg synes, at jeg fik brevet en eller to uger før den sidste 3 gange.
  3. Ikke så meget nyt med mig. Jeg har lidt mere kvalme men har ikke kaste op. Jeg har tabt 2 kilo, det ved jeg ikke hvorfor. Jeg er også meget træt og sulten hele tiden. Ikke sikre, når mine første læger besøg vil være ... Jeg skal nok ringe til dem og planlægge det ..
  4. tillykke og velkomme til gruppen!
  5. MIT RIGTIGE NAVN: Desirae TERMIN: 30 August FØDESTED: Randers SCANNINGER: JORDMODER KONSULTATIONER: VENTER P/D: STØRRE SØSKENDE: Elisabeth (2010) Julius(2011) og Olivia (2012) TAGET PÅ I KG: 0 GENER: LIdt ligamenssmerter, træt og kvalme siden uge 3.5-4 SÅDAN VIL JEG GERNE FØDE: Jeg håber at har en hjemmefødsel igen. HVEM SKAL MED: Min mand, men vi skal måske har min mor kom fra Canada.
  6. Jeg kan helt forstå at du er nervøs at have nr. 2 :) Men det er så dejligt når du har 2 :)
  7. Tak Helle Vi havde besluttet ikke at gå med min plan og ikke have flere børn ... men ja. Jeg er ikke sikker på, hvornår vi vil fortælle folk, men jeg er sikker på at jeg vil have en mave hurtigt nok ;)
  8. Tusind tak. Det var ikke planlagt, så vi er lidt nervøs. Men jeg får mere glade for det hver dag :)
  9. Jeg melder mig også. Har termin dato 8/30 med nr. 4!
  10. Så så søde billeder. Her er nogle af mine Olivia Hun var 14 dage gammel og ikke så søvnig. Billeder er af mig.