MissM

Medlemmer
 • Content count

  278
 • Joined

 • Last visited

About MissM

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 09/01/1981

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  20-07-2013
 1. Det er ikke sikkert de bliver meget større, men bliver bare STENHÅRDE. Jeg skal nok skåne dig for hvordan de bliver efter amning ;-)
 2. Jeg kender ikke statistikken, men det der sker er jo at hvis en dør eller får mén efter en vaccine, så hører man det. Sker det fordi en har fået sygdommen "naturligt" hører man det jo ikke. Så vidt jeg ved rammer "de der" sygdomme voldsommere jo ældre man er når man bliver smittet. Desuden er der INGEN der ved hvilken stamme man bliver smittet med. Ved en vaccine får man en lille smule "sovende" smitte som er dyrket under kontrollerede forhold. Man lærer altså immunforsvaret at genkende f.eks. Mæslinger udfra et lidt generelt billede, men nok til at kroppen kan begynde forsvaret hurtigt hvis man bliver udsat for smitte sidenhen. Man begynder at lære kroppen dette meget tidligt - allerede mens bettefisen er delvist beskyttet af moderens immunforsvar (hvis altså man ammer). Giver det mening?
 3. Såmen bare at det nok er et sted de spare før eller siden. Undskyld det var lidt forvirrende... Skal I ikke på rundvisning på fødegangen?
 4. Jeg ved ikke med flasker og MME, men tror det ikke. Alt andet har de (så længe det varer)
 5. Det lyder meget interessant. Jeg kan godt forstå du lige tænker om det er noget der skal gå udover dit barn... MEN :-) (du er selv ude om det, du har aktiveret biologilæreren) Du skal ikke være bekymret for immunforsvarets evne til at helbrede. En vaccine er jo netop en måde at aktivere immunforsvaret på. En vaccine "træner" immunforsvaret i at genkende forskellige sygdomme således at kroppen sidenhen hurtigere kan nedkæmpe en eventuel infektion. På en måde kan man sige at det er som at følge et løbeprogram inden man giver sig til at løbe en maraton. Man skal nok gennemføre træning eller ej - det er blot et spørgsmål om den tid det tager og den tilstand man er i når man når målstregen :-) Det betyder heller ikke at jeres søn aldrig vil blive forkølet, da forkølelsesvirus muterer og derfor måske kan "snyde sig forbi" forsvarsværket :-) Jeg er personligt stor tilhænger af at vaccinere og må indrømme at jeg ikke forstår de forældre der fravælger at følge det sædvanlige vaccinationsprogram. Ja man høre nogen gange skrækkelige historier om børn der har taget skade efter at være blevet vaccineret, de havde måske ikke overlevet hvis det havde været den helt kampdygtige sygdom de havde fanget. Der er trods alt stor forskel på om man skal besejre Mikkel Kessler når han er på toppen eller hvis man møder ham når han har feber, en brækket hånd, dårligt knæ og sløret syn. Jeg ved godt hvornår jeg ville have størst chance for at vinde ;-) Så i min optik, er det altså ikke et spørgsmål om at man omgår immunforsvaret, snarere at man top-tuner det :-)
 6. Juhuuu endelig nogen der har taget lidt på :-) Jeg slår jer alle :-D er i dag 26+1 og har taget 14 kg på... jeg begynder at synes det er okay, vægten har stået stille et par uger nu, så slut resultatet bliver nok ikke så skræmmende som jeg havde frygtet :-)
 7. ...

  Og du synes vi jyder var heldige... Tror da nok lige jeg synes du er den heldige nu :-)
 8. Godt nogle ord er universelle... Jeg har ikke fået set den endnu, så ville lige prøve. Pludselig stod der bare en masse på fransk på min skærm, det blev jeg ikke meget klogere af - lige indtil ordene Flash Player sprang i øjnene. Må starte computeren senere
 9. Hahaha hvor er det godt :-D
 10. Hehe :-) Jeg husker tydeligt hvordan jeg sad lige så fint og markerede i sygehusets fødselsfolder hvad jeg gerne ville og ikke ville. Dejligt lille system med 1-3 plusser og så minus, tror det var meget sundt for mig. Det var bare spildt arbejde for det gik så stærkt at jeg aldrig nåede noget som helst :-)
 11. Hán trykker nok ikke på lungerne, men du har altså noget på størrelse med en fodbold i maven som ikke var der før - der er nok lidt mindre plads til at lungerne kan udvide sig.
 12. Hvad Mette sagde :-) numseløftet var dog nyt for mig, men det giver da god mening. Husk også at drikke rigeligt vand så affaldsstofferne kan komme væk. Har forresten fået et punkt som man kan massere for at få affaldsstoffer væk. Hvis du lader dine arme hænge ned langs siden og så lige bøjer langefingeren. Cirka der er punktet - tro mig, du kan mærke når du rammer. Måske skal du lige flytte fingeren lidt.
 13. HAHAHAHA :-) Jeg elsker altså vores åbenhed herinde
 14. Det er vist en af de eneste ting jeg ikke døjer med, men overvejer om det kan have noget at gøre med vand og affaldsstoffer i benene så måske venepumpeøvelser inden sengetid ville hjælpe. Det kunne da være et forsøg værd
 15. Jeg har ikke prøvet det med blærebetændelse under graviditet, så det vil jeg ikke kloge rigtigt i (denne gang). Mht udflåd, så synes jeg det svinger meget. Jeg har ikke lige tænkt over om det hænger sammen med sædvanligt blødningstidspunkt som Christina beskriver. Nogle dage er indlæg nødvendigt, andre dage er der smet ikke noget. Jeg tror måske jeg kan mærke plukveer nogle gange, og så alligevel. Synes ikke min mave føles specielt hård, men på en eller anden måde mere i vejen. Det er mest om aftenen og når jeg går på trapper.