Åge

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    54
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Åge


  1. Dejligt at vågne op til, at han er blevet fundet :)

    Jeg kan dog ikke se noget galt i, at vi herinde "spekulerer" og undrer os over, hvad der mon er sket i en sag, som i går aftes var på alles læber :)

    Jeg synes bestemt heller ikke at der er noget galt i, at man undrer sig :) men stemningen kan hurtigt vende til at der bliver skrevet ting som kan virke sårende på forældrene. Og de har vist fået "straf" nok :)

    Og vi ved jo ikke om f.eks drengens mor eller anden familie/nære venner er her på bk :)


  2. Find nu den knægt for f......! Nøj hvor føles det fladt at ligge her på sin ryg i KBH mens halvdelen af mine FB-venner er ude i mørket og lede.

    Ka vi ikke sende al vores gode energi hver for sig, i stedet for at spekulere i hvordan og hvorfor? Vi ved jo intet; han har måske bare krudt i røven og har troet han var på vej til børnehaven og drejet af på en forkert sti. Der er garanteret ikke nogen i DK der ønsker mere, at de ikke havde blinket eller gået i køkkenet for at vende frikadellerne end hans forældre.

    Jeg tror du har helt ret i det sidste du skriver. Stakkels forældre. De må have haft det så skidt mens han bar væk!

    Og det nytter bare ikke noget at "pege fingre", og sige at det ALDRIG kunne ske for en selv. For det ved man ikke. Det kan ske for alle!


  3. :kram Øv, blev du så slet ikke fejret? :(

    Nej :( og den eneste der ringede og ønskede mig tillykke var min mor. Ellers tror jeg alle havde glemt det. Det er nok ulempen ved ikke at have facebook, folk bliver ikke mindet om ens fødselsdag


  4. Det er min fødselsdag i går, og jeg fik ikke en eneste gave :(

    Jeg er nok for gammel til at blive skuffet og jeg burde måske slet ikke gå op i det.

    Men jeg gav manden en iPhone 6 i fødselsdagsgave for 2 måneder siden, så jeg havde nok forventet at han også ville gide gøre bare lidt ud af min fødselsdag.


  5. Jeg tænker om det kan være overtræthed i løbet af dagen? 2 timer er meget for sådan en lille tut at være vågen :) da min datter var så lille puttede jeg hende efter max 1 time og 15 minutter vågen. Hun sov så vidt jeg husker omkring 5 lure om dagen da hun var så lille :)


  6. Jeg kender en kvinde som løber og cykler meget, der har det. Hun har ikke været gravid, af hvad hun ved af. Hun blev diagnosticeret hos egen læge..

    Og du er sikker på at det ikke er SI-ledssyndrom hun har? :)


  7. Bækkenløsning kan alle få.

    så ved du mere end jeg gør, og jeg er fysioterapeut, så det ville da undre mig hvis det var gået min næse forbi, at bækkenløsning ikke længere er hormonelt betinget :)

  8. Øv! Fandt så ud af at mine rygsmerter i virkeligheden er ubehandlet bækkenløsning. Så nu står den på kiropraktor, træning og bækkenbælte. Håber det hjælper.

    Det lyder godt nok vildt, at du skulle have bækkenløsning :O det er jo "normalt" noget der først kommer når man er over uge 26, medmindre man har været gravid og haft bækkenløsning før. Så vidt jeg husker nåede du kun til uge 11-12 stykker?


  9. Hejsa derude.

    Ville lige hurtigt skrive at jeg fik en babynest fra www.bycara.dk til 699 kr som var 75 cm indvendig og 95 cm udvendig i mål.

    Den er anderledes end en "normal" babynest og det er derfor vi også valgte den udover at vi ikke ville risikere f.eks at der er pladevat i :)

     

    For os var det også vigtigt at det ikke kun er bomuldsstof som er øko-tex men også andre materialer.

     

    Jeg kan godt se at mange er glade for prisen imellem 350-400 kr, men jeg må ærligt sige jeg kan ikke se hvorfor man skal vælge at gå på kompromi når man snakker produkter til sit eget barn.

    Det gør jeg ihvertfald ikke :o

     

    Jeg ved at der jeg købte der har de sat sig ind i alt og forstår derfor ikke man ikke vil bruge de sidste par kroner på at kun få det bedste..

    Nu behøver alt til baby altså ikke at være øko-tex. Ikke alle går op i det.. Mine børn går ikke udelukkende i øko tøj, og vi spiser ikke udelukkende øko mad. Hvis man ikke går op i at alt skal være økologisk, hvorfor skulle man så give ekstra for noget som ikke har nogen betydning for en?

    Det du siger er faktisk, at økologi er det eneste rigtige, og alle der ikke vælger det ikke vil deres barns bedste :)


  10. Det er nemlig den Jeg tænker på.

    Den her hedder fuckingklammeemma :(

    Det er en af Frejas klassekammerater

    Hvor kan børn dog være ondskabsfulde! Jeg håber at det sidder nogle forældre, som er godt flove over deres børns opførsel.

    Min niece har været udsat for mobning på facebook. Hun er kun 9 år gammel og har ikke selv en facebook profil, men flere af hendes klassekammerater har.

    Min søster blev ringet op af en anden mor, som fortalte hvad der foregik. Min søster bragte det op til forældremøde, som var 2 dage senere. Der sagde flere af forældrene, at de jo ikke kan tillade sig at snage i hvad deres børn laver på internettet osv.

    Det er simpelthen så tamt! Som forældre skal man da tage ansvar! Og jo, man skal da i allerhøjeste grad snage i hvad ens små børn laver på nettet!


  11. Det lyder som en rigtig hård stilling for kroppen.

    Nu bliver fødslen hård nok i sig selv, så jeg vil ikke stå i en stilling der forværre det.

    Der skulle også gerne Være energi til når bebs popper ud ;-)

    Altså når du ikke må sidde eller ligge når du skal føde, så tænker jeg, at denne stilling er en af de bedste.. Det er en af de mest naturlige stillinger at føde i, og der bliver naturligt skabt plads til babyen i den stilling :) og forhåbenligt skal du ikke presse i så lang tid som jeg! Min jordmoder var sikker på at jeg ville have født indenfor 15 minutter fra mine presseveer startede, men min datter var stjernekigger så det tog en del længere tid for hende at komme ud :)

    Og på trods af den forholdsvis lange pressefase i den stilling, så havde jeg masser af energi efter fødslen(på trods af at jeg ikke havde sovet i næsten 2 døgn) og var slet ikke øm andre steder end fødderne :)


  12. Jeg fødte mens jeg stod på hug med armene over sengen hvor min mand stod på den anden side af sengen og holdte mine arme :) det var HÅRDT at stå sådan, jeg stod i den stilling i omkring 45 minutter og mine fødder var virkelig ømme i mange dage efter. Men det var en rigtig god stilling hvor jeg havde meget mere kontrol og bedre kunne presse end jeg kunne da jeg lagde på ryggen i sengen :)


  13. Min dag er bare blevet mere og mere underlig...  blink.png 

    Skal i høre det mest surrealistiske?

    Han dukker op som "folk du måske kender" på facebook - og pludseligt er der en som har tilføjet mig på snapchat.. Guess..fucking..who..  rolleyes.gif (kan kende brugernavnet fra waaaay back)

     

    Jeg har haft "fremtidsdrømme" før, men lige denne var måske mere en "advarsel"?  wacko.png Uanset hvad, er min dag indtil videre totalt forvirrende og skide frustrerende.. Der er ikke dukket noget op fra ham endnu, og jeg tager IKKE initiativet - måske vil han bare gerne følge med? 

     

    Arh-men.. det er jo helt åndsvagt det her!

    Jeg forstår nok ikke helt, hvordan en person fra din fortid kan få dig til at blive forvirret og frustreret :unsure det lyder som om du slet ikke er færdig med ham, og måske egentlig også som om du er lidt spændt på om han kontakter dig? :unsure


  14. Vi bor på en vej med 25 huse, stortset alle er børnefamilier med hjemmeboende børn.

    Her er det normen at der bliver samlet penge ind til barnefødsler, runde fødselsdage, bryllupper, konfirmationer osv, selvom man ikke er inviteret til noget som helst. Der skal gives 200kr par pr.

    Det er alt for mange penge, synes jeg. Især fordi vi ikke rigtig har noget socialt med naboerne, vi siger Hej til dem og småsludrer med dem men det er også det. Der er dog nogle af de andre der ses rigtig meget privat.

    Sidste sommer i maj-juli var der 1 barn der blev født, 1 bryllup, 1 konfirmation og 2 runde fødselsdage. Så det var 1000kr vi gav i gave på 3 måneder, og der valgte vi at sige stop og melde os ud af "gave givning". Det løber simpelthen op i for mange penge!

    Vi fik heller ingen gave til vores bryllup sidste forår, selvom et par af naboerne godt vidste at vi skulle giftes.


  15. Alt i mig stritter simpelthen imod, når en 16 årig som bor på et behandlingshjem, begynder at snakke om at hun vil være gravid NU :unsure

    Jeg har svært ved at se for mig, at man bor på et behandlingshjem, bare fordi man "har haft en depression og ville væk fra sine forældre". Og det at du havde brug for at komme væk fra dine forældre, fortæller mig, at dit bagland ikke er i orden.

    du har ikke en uddannelse og det lyder ikke til at du har et godt betalt fuldtidsjob, så hvordan vil du forsørge barnet? På statens regning?

    og hvad med din kæreste? Hvor gammel er han? Bor han også på behandlingshjemmet? Og vil han overhovedet have et barn nu, eller vil du blive gravid bag hans ryg?


  16. Det er jo lovligt at have en bagudvendt autostol på forsædet, så længe airbaggen er slået fra.

    Jeg tror det er langt mere sikkert at du har hende ved siden af dig, og kan koncentrere dig om din kørsel, end det er hvis du hele tiden skal sidde og kigge i bakspejlet for at se hende. Hvis du skal se til hende skal du holde ind til siden, og det er ikke alle steder der er rastepladser.

    Det er ihvertfald farligt at kigge væk fra vejen, og hvis hun græder kan du ikke give hende sut eller lægge en hånd på hende for at berolige hende til du kommer til et sted hvor du kan holde ind :)


  17. I sidste afsnit af sæson 5 får man navnet at vide men man ser ikke personen :)

    Arh, jeg kan se at jeg totalt har misset to afsnit! :O

    Men jeg googlede lige i går, og alle steder står der at det kun er et "clue" og ikke af A er afsløret :unsure og der kommer også en sæson 6 og 7, så jeg tænker at det nok bliver svært at køre serien videre hvis de virkelig har fundet ud af hvem A er?

    Jeg har en følelse af, at det bare er endnu er twist, men det kan selvfølgelig være at jeg bliver klogere når jeg ser de sidste to afsnit :D


  18. Det skal du da. Som jeg skrev i den anden tråd the Big A is reveal :p

    Jeg har set de aller nyeste afsnit, men jeg synes ikke helt at jeg har fanget at de rent faktisk for alvor har fundet ud af hvem det er? :unsure


  19. Vanish må gerne bruges til uld... det står der i hvert fald på bøtten

    Vanish indeholder enzymer som nedbryder fibrene i ulden :) "normalt" vaskemiddel indeholder altid enzymer, men jeg ved ikke om de har lavet et vaskemiddel specielt til uld? hvis man bruger enzymholdigt vaskemiddel, så bliver uldens egenskaber ødelagt :/


  20. Bare lige i tilfælde af at du ikke ved det, så slår almindeligt vaskemiddel - deriblandt vanish - fibrene i ulden ihjel :)

    Jeg plejer at have ret god held af at hænge plettede uldbodyer ud i solen, efter en gang vask og kogning. men jeg tror ikke at jeg har prøvet at have en så hidsig plet, som der er på den body på billedet :unsure