LouiseM

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    71
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af LouiseM


  1. jeg er glad for at høre at det ikke kun er mig der er i god tid :)

    Jeg er jo beordret ro og aflastning grundet risiko for for tidlig fødsel, så er allerede i redebygger-mode :/ Lidt hårdt for kæresten, når jeg ingenting må ;)


  2. Jeg startede med at smide 6 kg pga kvalme - dem har jeg indhentet +2,5 kg... Synes kunder sidder på mave, bryster og en lille smule på lår, så vægten brokker jeg mig ikke over... Men synes jeg er blevet knap så "fast" over hele kroppen, men har jo prøvet det før og ved jeg kan kæmpe mig tilbage til min egen krop igen :)


  3. Det lyder bare godt :D Så skal vi bare finde ud af hvornår det skal være, hvem der har lyst til at komme med og ja så tager vi den derfra :) Jeg mener vi var 6 ude hos Mette sidst og det gik nu rigtig fint :)

    Det kan vi også sagtens være hos mig (eller nogle stykker flere for den sags skyld :) )


  4. Snakkede med fg idag, fordi der kom mere og jeg i nat havde smerter af flere omgange. Sådan som jeg beskrev det, var hun også ret sikker på, at det var slimproppen....

    Jeg er beordret i ro de næste dage og får jeg flere plukkeveer end jeg "plejer" eller får andre smerter i maven, så skal jeg ringe igen. Iflg den JM jeg snakkede med, kan tabt slimprop både betyde noget, men det kan også sagtens betyde ingenting, fordi den hos nogen bare gendanner sig.

    Skal til JM torsdag, og så kan jeg også lige tage en snak med hende om det, hvis ikke der sker yderligere inden...


  5. Hej piger

    Er idag 20+3 og er ret sikker på, at slimproppen er gået her til aften. Har forsøgt at finde nogen fakta på nettet, da jeg ikke opdagede at den gik med min førstefødte. Der står alt fra at den sagtens kan gå flere gange, fordi den gendanner sig, til at når den først er gået går der maks 6 uger, så kommer baby... Og nu ved jeg ikke, hvad jeg skal tro?

    Er der nogen er jer skønne kvinder, der kan sige noget mere konkret? :/ Er lidt frustreret lige nu, for lillebror skulle jo gerne blive derinde en del uger endnu?


  6. Så fik jeg endelig lavet kravlegårdstæppe. Det er desværre blevet lidt småt i det, jeg kunne åbenbart ikke lige finde ud af det med sømrum alligevel, hehe. Men det er nu meget fint.

    På den eneside er der grønternet fint hør (tror jeg det er, ellers er det noget kraftigt bomulds et eller andet), i midten pladevat og i bunden grøn fleece. Er ret stolt over at jeg var modig nok til at vælge grøn frem for blå for en gangs skyld, men det er også fordi den står i stuen, tror ikke der sniger sig noget grønt ind på værelset foreløbig.

    post-5285-0-33948500-1363000793_thumb.jp

    post-5285-0-02248600-1363000810_thumb.jp

    Så fint... havde helt glemt kravlegårdstæppe - så kom der lige en ting mere på DIY-to-do listen ^_^


  7. Var ganske vellykket og lillesøster er sund, rask og velskabt :) åbenbart med dagens fineste navlelukning ( :huh )

    Hun var dog ikke villig til at posere i profil så fik kun dette halve et her :)

    post-118-0-52340100-1362652752_thumb.jpg

    Hun vejer som hun skal ca 320 gram, så det er jo dejligt :)

    hun ser dog ud til at fylde mere på mig :lolhit

    post-118-0-37265600-1362652820_thumb.jpg

    Tillykke med lillesøster - hvor er det en fin mave! :balloon


  8. Hej I skønne kvinder :)

    Så vil jeg også gerne melde mig på banen herinde :balloon

    NAVN: Louise

    ALDER: 31

    BOR I: Aalborg

    UDDANNELSE/ARBEJDE: It-konsulent

    KÆRESTE / GIFT: Kæreste med Jacob

    TERMIN: 24/7 2013

    FØDESTED: Aalborg Sygehus Nord

    DRENG/PIGE: Dreng

    MULIGE NAVNE: Chresten

    ANDRE BØRN: Linus, der fylder 7 til sommer

    VÆGTFORØGELSE: +2 kg (startede med at smide næsten 6 kg, pga. opkast :o, men de er indhentet +1 kg :super)

    FØDSELSFORM: Naturlig, hvis jeg får lov (AKS ved første fødsel)

    FRYGT FOR FØDSEL: Nej

    HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Farmand :biglove

    SJOVE SPISEVANER: MASSER af frugt og kakaomælk

    SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: 17+2

    SCANNING: 10/1 og 6/3

    LÆGEBESØG: Ikke siden uge 8

    JORDMODER: 14/2 og igen 21/3

    ANDRE SYMPTOMER: Desværre sygemeldt med bækkenløsning - og har nu også fået konstateret graviditetssukkersyge og graviditetsbetinget nældefeber :/

    Glæder mig til at lære jer at kende :)

    Så var der lidt opdatering fra mig - bl.a. nu med kønnet og vi har også besluttet navnet :)


  9. Lige på besøg fra maj :)

    Jeg kan godt følge din plan om at malke ud, men dine bryster bliver stimuleret på en helt speciel måde af babyens mund til at producere mælk. Brystpumper forsøger at efterligne stimulationen, men som jeg har forstået det, er det ikke lykkedes til fulde endnu.. Det vil sige, at for det første skal du undersøge hvilken brystpumpe der efterligner stimulationen bedst, hvis du gerne vil fortsætte med at producere mælk.. Og for det andet tror jeg ikke du kan regne med at kunne bruge den metode ret længe. Men jeg er ikke ekspert :)

    Det er OFTE meget svært at opretholde mælkeproduktionen, når det sker ved at malke ud... Jeg gjorde det de første 10 dage med Linus, og så var det slut. Mælkeproduktionen stoppede simpelthen :( Noget andet er at det er vildt hårdt, og det skal du have med i overvejelserne, for pludselig tager madningen "dobbelt så lang tid" som hvis man ammer eller giver mme, og jeg synes i hvert fald at hele mit liv gik op i mad til ham de dage.... Ved ikke om det giver nogen mening?

    Ved i hvert fald denne gang, at kan jeg ikke få amningen til at fungere denne gang, vil jeg ikke tøve for at den hedder mme på flaske :)