Melas

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    150
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Melas

  1. Min Mikkel bliver 5 uger på mandag, så det varer ikke længe før han tager det første tigerspring (hvis han da ikke er godt igang?) Han er en sød og nem lille dreng, der dog har lidt mavekneb som desværre lidt ofte gør han temmelig ulykkelig. Det gør jo så at han bliver lidt omklamrende og søger trøst/bryst hele tiden. Men mor og far må væbne sig med tålmodighed, det første spring er forhåbentlig snart overstået. Amningen har ikke rigtig fungeret fra starten, da jeg ikke producerer nok mælk, så han får MME som supplement. Jeg har været nødt til at skrive ned, hvornår han får bryst og hvor meget MME han får, fordi jeg havde slet ikke styr på hvor meget han fik. Men han tager da på, så han må da få det han har brug for. Sidst vi var hos SP var i sidste uge, der vejede han 4200 gr og målte 56 cm. Jeg har planer om at tage til åbent hus hos SP i dag for lige at få ham vejet og målt igen. Han skal jo helst ikke tabe sig, ellers må vi lave en ny strategi. Er lidt spændt på hvad de siger.
  2. Mikkel blev født på Riget d. 8/7 kl. 10.59. Han vejede 3406 gr og målte 49 cm i 38+1. Han blev født naturligt, med hjælp fra en lille smule lattergas.
  3. STOR TILLYKKE Chanettev. Dejligt at høre at det er gået godt. Så blev du den første i juligruppen der poppede, selv om et blev juni ;-). Så er det jo spændende, hvem der bliver den næste? Du må gerne lægge et billed ud af prinsessen, når du får mulighed/tid til det.
  4. Har gennem et par uger oplevet at min mave lige pludselig bliver stenhård, men lige så pludselig bliver blød igen. Jeg har selvfølgelig undret mig lidt over hvad det var. Så jeg googlede plukveer og det var så det jeg har. Når jeg sidder og ser tv om aftenen sidder jeg ofte med hånden på maven og lige pludselig kan jeg mærke at der er noget der strammer til inde i maven og den bliver hård. Det gør slet ikke ondt heldigvis, men det kommer jo nok :unsure . Er der andre der har dem?
  5. ...

    Jeg går på barsel om 4½ uge. Jeg glæder mig, men jeg frygter også at jeg ikke kan få tiden til at gå. Jeg er generelt dårlig til lediggang og begynder hurtigt at kede mig. Der er selvfølgelig ting der skal gøres og være klar til bettemanden kommer, men tror det er hurtigt overstået. Som dig Stine, så håber jeg også lidt at han kommer før tid
  6. ...

    Der går lige 1½ måned før jeg går på barsel, men jeg er da begyndt at købe lidt tøj og få det vasket. Hospitalstasken venter jeg lidt med endnu. På et tidspunkt skal jeg også have barnevognen op fra kælderen, støvsuget og måske lige ha' en våd klud (er købt brugt). Tremmesengen skal også samles. Junior kommer til at sove hos os et stykke tid, da Lasses drenge har et værelse sammen og det sidste værelse er fyldt til randen med alt hans værktøj, udstyr, dimser og dingenoter (ja han er håndværker). Han har planer om at lave det om til de stores værelse, men det ligger sikkert lidt ud i fremtiden. På et eller andet tidspunkt skal vi sikkert have et hus, men gade vide hvornår DET sker? Ang dåb, så har vi diskuteret det meget, da jeg er ikke-troende og Lasse er ikke medlem af folkekirken. Hvis han skulle døbes så ville det KUN være for traditionens skyld og intet andet. Jeg har en fætter der er præst i Birkerød og han har sagt ja til at døbe ham, så det ender nok med at han bliver døbt. Vi regner med at spise efterfølgende frokost i en italiensk restaurant tæt på kirken i Birkerød og min far har sagt at han gerne vil betale (en rigtig sød far jeg har :rolleyes ) Men jeg er efterhånden begyndt at glæde mig til jeg går på barsel. Kan godt mærke at jeg er blevet lidt besværet på arbejde, sådan en 10 timers lang arbejdsdag sætter i hvert fald sine spor.
  7. Det nyeste billed af min mave da jeg var i 27+4 og et lille af ham inde i :kuller
  8. Vi har jo en hemmelig Facebookside, der er der rigeligt med mavebilleder. Du kan evt gå ind og sende mig en venneanmodning, så kan jeg måske lukke dig ind i gruppen. Jeg hedder Mette Bandholtz Jørgensen.
  9. Var en tur der ude, men synes nu ikke det var så billigt at jeg ville fylde en helt affaldssæk. Så jeg kom tomhændet hjem :-(
  10. En "lille" liste??? Der er sgu meget man skal huske!! Tror dog vi nøjes med omkring halvdelen ;-). Har ikke hørt noget om man skal forældrenes fødselsattester med. Troede man bare skulle udfylde faderskabspapirerne efter fødslen. Men jeg må hellere lige spørge JM næste gang.
  11. Vi har været til den første auditoruimsession på Riget. Der var mange mennesker, men synes det var okay, fik da svar på mange ting. Desuden ligger det efter arbejde for os begge, så det passer os helt fint. Jeg tror også at jeg tager det som tingene kommer og vælger at stole på at jordemoren hjælper mig undervejs. Selvkontrol er jo et ord, der slet ikke findes under en fødsel, så man må jo bare give efter og lade kroppen arbejde.
  12. Ja det er nok bare mig der skal vænne mig til tanken om at der om ca 12 uger kommer en lille 3-4 kilos baby ud ;) . Jeg synes nu også at han ligner min kæreste meget, så jeg håber lidt det bliver en mini-Lasse af udseende og Lasse håber at han får mit rolige jyske sind.
  13. Var afsted for snart 2 uger siden. Den gang vejede bettefisen 862 gr, nu er jeg 27+4 og JM siger han vejer 1300 gr. Meeen det tror jeg ikke helt på
  14. Er hoppet i Gyldendals fælde, man har ikke hørt fra andre
  15. Jeg er en af de "heldige" der også har fået vand i benene. Derud over har jeg også fået nogle store blodsprængninger/åreknuder i mit højre underben. Det er bestemt ikke noget kønt syn, men der kan nok ikke gøres noget ved det før jeg har født. Jeg har købt nogle støttestrømper som jeg bruger på arbejde. Men jeg ved ikke lige om de hjælper eller ej :unsure
  16. Jeg har sådan et lidt underligt forhold til det med at vaccinere, her tænker jeg på MFR-vaccinen. I bund og grund er jeg mest tilhænger af at man får sygdommene på den naturlige måde, det har jeg jo selv fået. Jeg har ikke hørt noget om der er flere der er døde eller fået skader uden vaccinen end med. Det må biologilæreren jo vide? ;-). Jeg ved ikke hvor nemt det er at finde smittegrupper, så jeg må jo nok gøre som alle andre og lade lillemanden vaccinere.
  17. Jeg har ikke modtaget brevet endnu, men har hørt om projektet og vil gerne deltage. Jeg er selv blevet calmette vaccineret som barn, men jeg ved ikke om det har haft en god eller dårlig virkning. Men jeg kan sige så meget at jeg stort set aldrig er syg, har ingen astma, allergi eller eksem. Jeg kan ikke huske om jeg var meget eller lidt syg som barn. Men jeg har også haft røde hunde/fårsyge/mæslinger og jeg har ikke taget skade ;-)
  18. Har vejet mig her til morgen og jeg har taget 6 kilo på, af dem vejer bebsen 861 gr. :-)
  19. Jeg er overhovedet ikke begyndt at tænke på hvad der skal med i hospitalstasken endnu. Det bliver nok først noget der sker en lille måned inden. Jeg aner jo ikke hvor lang tid jeg kommer til at blive på hospitalet. Så det bliver vel bare et par ekstra trusser, trøjer osv til mig selv og tøj til bebsen. Vi bor ikke så langt fra Riget, hvor jeg skal føde, så enten går vi hjem med barnevogn eller tager bilen. Men det tager vi til den tid ;-)
  20. Jeg synes jeg er begyndt at få problemer med at trække vejret helt igennem. Ofte er det når jeg har spist, men nogen gange hvis jeg vågner om natten, så har jeg svært ved at falde i søvn igen fordi vejrtrækningen driller. Kan det virkelig passe at han allerede fylder så meget at han presser på mine lunger? Så stor er jeg altså heller ikke endnu, hvordan bliver det mon så når jeg bliver endnu større?
  21. Jeg er nu 23+2 og har taget lidt over 3 kilo på, synes dog det ser ud som det skulle være mere. Men da jeg startede lå vægten på 77 kg og nu er den 80,4 kg. Ens krop bliver nok aldrig helt den samme som før, selv om der er nogen man slet ikke kan se har fået fx 4 børn ( er kun lidt misundelig :rolleyes )
  22. Desværre ved jeg ikke helt hvordan det foregår når man er studerende. Jeg ved faktisk heller ikke om man kan få feriepengene udbetalt samtidig med barselsdagpenge. Men du behøver jo ikke få dem udbetalt præcis d. 1/5 men kan vente til du skal bruge dem. Det har jeg tænkt mig fordi efter endt barsel, holder jeg ferie i 1½ månedstid da jeg rammer lige ind i mit arbejdes ferieperiode. Det er en jungle at finde ud af, men prøv at spørge på kommunen evt.
  23. Jeg var lige forbi og aflevere en urinprøve hos min læge i går. Den slog ud for hvide blodlegemer og det kan jo enten betyde at jeg har blærebetændelse eller at noget udflåd blander sig med urinen. For at være helt sikker bliver den sendt til dyrkning, så jeg kan få svar imorgen eller mandag. Jeg håber egentlig lidt på det første. Ang udflåd, så har jeg rigeligt af det. Jeg har altid haft en del, men det er bare blevet endnu værre efter jeg blev gravid :( . Hvad med jer, oplever I også at I har fået mere udflåd? Ang plukveer, så har jeg dem på alle mulige tidspunkter, men også en del når jeg cykler. Jeg håber bare ikke at jeg bliver nødt til at stoppe med at cykle, det er jo næsten en katastrofe!! Jeg har altid cyklet til og fra arbejde i alt slags vejr, så det bliver svært at undvære. Det bliver ikke sjovt at skulle med toget om morgenen :unsure . Men det er jo den lille mand der bestemmer dagsordenen og det bliver han ved med de næste mange år.
  24. Så har jeg endelig fået svar fra lægen. Det er ikke blærebetændelse jeg har, så jeg skal åbenbart bare tage den med ro og ikke blive for stresset. Synes nu også jeg slapper meget af, så stress kan det ikke være ;)
  25. Okay SÅ meget har jeg nu ikke. Men når min kæreste og jeg har sex føles det som en hel smørekande :blush