TBH

Nye medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About TBH

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  28-04-2013
 1. Okay, håber jeg bliver ligeså heldig :)
 2. Tak for besvarelserne :) Ja det er den helt rigtige måde at beskrive smerterne på - At man har lavet for mange mavebøjninger og derfor er blevet øm. Hmm så er det nok bare ligamentsmerter. Vil lige prøve at holde øje med om det er når der kommer en plukveer jeg får "ondt". Om aftenen er det helt slemt, der kan jeg ikke gå rundet uden at blive generet af at være øm - så håber da at det er noget der går over igen. Nogle som ved om disse "smerter" somregl går over igen eller om de er vedvarende?
 3. Hejsa Jeg har den sidste uges tid oplevet at være øm nederst i maven midtfor. Det virker somom det er en eller anden muskel som er øm. Når jeg skal løfte mine ben bliver det ekstra ømt nederst på maven. Er der andre end mig der har oplevet det eller noget tilsvarende? Eller som evt. ved hvad dette kan skyldes? Det er nu ikke noget jeg er så bekymret for, men kunne da alligevel være rart at vide hvad det skyldes. ;) Glæder mig til nogle svar fra jer :D God jul til jer og jeres dejlige bebser i mave! Trine (22+0)
 4. Hej Babymuf Det var da fantastisk at have en at dele sine "erfaringer" med som er præcis lige så langt henne som jeg selv. :) Ja det er mit første barn, og er somsagt også en lille pige. Dejligt at høre at du har taget ligeså meget på som jeg. Jeg har os tænkt tanken med, at jeg så ialt vil tage ca. 10 kg. på ialt, men ved os at mange tager mest på tilsidst i graviditeten. Jeg har dog fundet et sted på nettet hvor der står, at en tommelfingerregl er at når man er i uge 20, så har man nogenlunde taget halvdelen på. Meeeen ved ikke helt om det holder stik ;)
 5. Hejsa. Jeg hedder Trine og venter vores første barn d. 28. april. Det bliver en lille pige :)
 6. Det er jeg glad for at høre. Tak for din besvarelse :)
 7. Hov glemte lige at skrive at jeg selv har taget 5 kg på. Hvad tænker i, er det meget i forhold til jer andre?
 8. Ja så kan jeg også melde mig til denne gruppe. Jeg har termin d. 28.4, så på søndag er jeg 20 uger henne :o) Vi venter os en lille pige, hvilket vi glæder os meget til. Jeg kan mærke at min vægt fylder rigtig meget for mig, og er bekymret over hvor meget jeg kommer til at tage på. Så hvis der er nogen der har lyst til at dele deres erfaringer, vil jeg blive super glad for det! :) Evt. hvor meget i har /havde taget på i uge 20?