mulig_mor

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    90
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About mulig_mor

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 07/18/1989

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    24-01-2016
  • Lokation
    Vejle
  1. Jeg vil gerne på den 24/1 :)
  2. Jeg melder mig også på banen :) MIT RIGTIGE NAVN: Rikke ALDER: 25 BOR: Vejle TERMIN: 24.01.16 HVORDAN BLEV DU GRAVID: Naturligt, 4. forsøg FØDESTED: Kolding SCANNINGER: Ingen endnu. JM KONSULTATIONER: Ingen endnu VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Ved ikke endnu. MULIGE NAVNE: Listen er lang ;) STØRRE SØSKENDE: Elliot - født 08.08.13 TAGET PÅ I VÆGT: Ingen endnu GENER: Kvalme og kaster rigtig meget op (5-10 gange dagligt :( ) SÅDAN VIL JEG FØDE: Vaginalt HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand ANDET:
  3. Tusinde tak allesammen :) han er simpelthen så dejlig , og det er da bare en fantastisk følelse at være forældre <3
  4. I nat kom lille Elliot til verden, hele 3 dage før termin :) Han er simpelthen fantastisk :7himmel Fik veer kl. 7 igår morges om kl 01.03 i nat var han født :) Selve fødslen var hård og med lidt komplikationer, men vi har det begge godt :) Amningen kom op og køre med det samme, så allerede kl 06.00 var vi på vej hjem.. i dag har han sovet det meste af dagen, med undtagelsen af når vi har vækket ham for at amme ham - så indtil videre et ufattelig nemt barn ;) Lige et lille billede af en lille lækker dreng :wub
  5. Stort tillykke :loveshower
  6. hihi, min svaghed er iskaffe, mums det er bare godt :D
  7. Hva så girls, nu er det at være noget tid siden sidste update - hvad siger vægten? ;) Her 35+6 siger den +14,4 - så tvivler på jeg kommer til at holde mig indenfor de anbefalede 10-15 kilo ;) Men er fortrøstningsfuld, for har en del vand i kroppen, så håber og tror på det nok skal ryge hurtigt igen :)
  8. Her er der 4 uger til termin, og jeg glææææder mig til at møde lille Elliot :loveshower Jeg har købt alle babyting, men mangler at samle tremmesengen.. Ellers går jeg bare og pakker alt i flyttekasser, da vi jo er ved at renovere hus, og står til at skulle flytte på terminsdatoen - var der nogen der sagde STRESS :rolleyes Krydser fingre for han ikke kommer før tid ;)
  9. Det har du egentlig ret i, at det var rart lige at få 'tømt ud i tårerne' :P
  10. Går heldigvis ikke sådan og føler mig ked af det hver dag, så behøver ikke snakke med jordemoderen om det :) Har det meget bedre i dag :) Ved stadig ikke hvorfor jeg fik et par tudeture den dag, men tror bare jeg er fyldt med hormoner (der skal heller intet til før jeg tuder til en film eller tv-serie ;) ), og jeg er heldigvis mit glade jeg igen :)
  11. Har i erfaringer med at blive ked af det uden nogen grund?? Synes ikke jeg har nogen grund til at være ked af det, men føler mig bare rigtig trist til mode i dag, og har også været småirriteret her til aften uden nogen grund. Nu er manden lige kørt i Rema for at handle lidt madvarer, og med det samme han var kørt, brød jeg bare sammen. Men aner virkelig ikke hvad jeg tuder over - har absolut ingen grund til at tude :unsure
  12. synes ikke 3 kilo lyder af meget når du er så langt Lenna :) jeg kan slet ikke styre min vægt, og synes ikke jeg spiser mere end jeg plejer, eller mere usundt for den sags skyld.. men her siger den altså +9,5 kilo, hvor jeg er 29+4.. desværre er jeg jo nu sygemeldt og skal holde mig i ro, samtidig med jeg sidder og skriver eksamensopgave, så det er så småt ved at gå op for mig at jeg nok ikke ligefrem kommer til at holde mig indenfor det anbefalede :( tænker jeg måske har lidt vand i kroppen, i hvert fald i benene, da jeg får ret vilde strømpemærker og det plejer jeg ikke at få.. men det er jo nemt at give det skylden ;)
  13. Jeg synes din mave er super fin, og kan heller ikke se hvor de 9 kilo sidder :) Jeg har også taget 8,7 kilo på, og min mave er egentlig ikke så stor, så de må sidde alle mulige andre steder ;) Og så sagde jordemoderen fandme til mig i dag og min vægt da godt nok havde taget noget af et ryk :/ iiih altså :P Synes ellers ikke jeg ser kæmpe ud. I får lige et par billeder til sammenligning
  14. Jeg skulle først være gået på barsel 10 juli, men er så lige blevet sygemeldt i dag pga slemme plukveer, og både jordemoder og læge er bange for jeg går for tidligt i fødsel hvis jeg bliver ved med at overanstrenge mig :( Arbejder i en skobutik (dog ikke fuldtid), så render meget frem og tilbage og det kan jeg åbenbart ikke holde til.. bliver dog ikke helt skør af at gå herhjemme da jeg har eksamener de næste 5 uger, så kan jeg jo koncentrere mig om dem :)
  15. Du får lige en kæmpe krammer herfra :kram "Godt" at høre jeg ikke er den eneste der ikke svæver på en lyserød sky for tiden.. havde en utrolig hård start på graviditeten og fra uge 6-15 kastede jeg op flere gange dagligt.. og så i 2. trimester har jeg egentlig haft det godt.. har nydt at være gravid, trætheden har ikke været så slem og kvalmen var helt væk - så skønt :) Men men men er nu trådt ind i 3. trimester og er såååååå træt konstant, kvalmen er så småt kommet tilbage sammen med halsbrand konstant og er begyndt at kaste op en gang imellem igen :( samtidig lider jeg er meget smertefylde plukveer, vand i ben og fødder og ondt i ryg og lænd :( Ved godt jeg dvæler i selvmedlidenhed, men må indrømme jeg synes det er pænt hårdt for tiden.. heldigvis er jeg gået på læseferie, så kan stille og roligt gå herhjemme og skrive eksamensopgaver - men jeg har et studiejob i butik hvor jeg er 13-18 timer om ugen, og det har jeg virkelig svært ved at magte for tiden :( skal til jordemoder i morgen, og vil snakke om mine plukveer, da de bekymrer mig.. samtidig tænkte jeg at jeg vil aflevere en urinprøve ved lægen for at se om jeg evt har blærebetændelse, da mange siger det måske er det der gir mig plukveer.. håber det kan gi mig lidt afklaring :) beklager den lidt negative smøre