Pseudo mamma

Medlemmer
 • Content count

  698
 • Joined

 • Last visited

About Pseudo mamma

 • Rank
  Afhængig
 • Birthday 12/02/1987

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Lokation
  Dragør
 1. Tak for svar - det lyder jo super dejligt :) Jeg har lejet et fast fødekar, og tror faktisk det er godt, sidst var jeg glad for at hænge op af kanten, så var bange for at et oppusteligt ville være træls.. Vi flytter lidt omkring 3 uger før termin, (gik 8 dage over første gang, og har i øvrigt aftalt med lillesøster, at hun venter til vi er på plads ;) ) Vi har snakket lidt frem og tilbage om en hjælper - skal ha vendt dem med jordmoderen også.. Jeg tror vi stiller karet op i vores køkken alrum, min man har det skønt i køkkenet og sofaen er også god at ha i nærheden, synes jeg.. Også så vi har et sted " at gøre af" jordmoderen hvis det tar tid. Det betyder også at alting er inden for række vidde, og min mand derfor ikke er ret langt væk.. Han har ikke lyst til at der skal flere med, og det har jeg egentlig heller ikke. Men i forhold til at hente varm dyne og hvad der ellers måtte være, så havde jeg sidste gang brug for at han var liiiiiiiige ved siden af mig. Så ved ikke om det alligevel er smart at der er en anden til det praktiske.. Skide svært, når man i virkeligheden ikke ved hvad det praktiske er, hvor meget det kræver osv. Hvilket jo er umuligt at spå om, kommer helt an på hele forløbet.. Men taler med jordmoderen om det.. Lige nu er planen at vi har en back up hånd, vi kan ringe til, hvis det er.. Vores søn skal være hos farmor og farfar
 2. Hej :) Jeg har en strækvikle og jeg æææææælsker den.. Brugte den da min søn var helt lille, hvor han sad på maven - nu er han 11 mdr og nyder at blive båret i viklen på ryggen.. Jeg har lillesøster i maven, så er sikker på den kommer på overarbejde.. Den er fra - Le porte mon babe - kan købes på www.strutshop .dk Som du selv er inde på, er der måske nogle mænd, der ikke synes det er smadder mandigt at blive viklet ind i 5 meter stof. Og jeg har hørt virkelig meget godt om ergobabys bæresele, netop fordi de sidder ergonomisk rigtigt, og den er nem at ha med at gøre..
 3. Ta du en tur i svømmehal - det hjælper ikke på madlede. Men er rart for hele kroppen.. Man bliver liiiidt afhængig af vægtløsleden og den bevægelses frihed det giver ;) Ellers vil jeg bare sige at du ikke er alene :) Kæmpe krammer :)
 4. Jeg gik 8 dage over tid sidste gang - så frygter bestemt ikke at føde før tid. Men ville være ked af at skulle afblæse det hele, fordi vi ikke nåede at blive klar.. Nå nu ser vi ;) Kan sagtens forstå hvad du mener ang fødekar. Det jeg fødte i sidst var lille og firkantet, det var så rart at jeg kunne ligge i spændt og hænge på kanten. Så det ender nok med det - selvom det andet ikke fylder så meget ;) Fint at manden bliver infomeret, det sker jo for nogen at JM ikke når frem - min søn var 15 timer under vejs, så satser på vi når det ;) men man ved jo aldrig.
 5. Tusinde tak for dit svar - smerterne omkring den manglende vandafgang kan jeg godt huske fra sidste gang.. Det er bare rocker hårdt.. Jeg står lige nu i den situation at mit sidste besøg hos jordmoderen glippede - de havde lavet en fejl og jeg fik derfor en helt almindelig jordmoder. Hvilket betyder at jeg endnu ikke har haft konsultation hos en hjemmefødsels jordmoder. Og skal først afsted igen, når jeg er 37 uger henne.. Jeg er lidt presset over manglede information osv. Men nu må vi se, bliver det for usikkert, køre vi jo bare på fødegangen. Og så er jeg lidt i tvivl om det skal være et fast fødekar eller et oppusteligt. Men det er sikkert vildt forskelligt fra person til person..
 6. Louisea - det med at krumme ryg er muligt i vand. Og virkelig deeeeeeeejligt :) I svømmehal eller noget med kant - tag fat i kanten med hænderne, og lad fødderne gå op af væggen, afspedte så der er plads til maven, og så stræk benene. Det er sååååååå skønt, og nemt i vand fordi du er fritaget for at bære din krop ;) Jeg har været sygemeldt siden uge 25 med alt for mange, alt for hårde plukveer. - sidste gang sneglede tiden sig afsted de sidste to mdr. Og især de 8 dage over tid var frygteligt.. Denne gang står jeg med så mange andre ting, at jeg tror jeg synes det er for tidligt, uanset hvornår hun kommer ;) Vi har en dreng på knap 11 mdr som holder os igang både nat og dag, vi er ved at bygge drømmehuset og skal først flytte ind 1 august - og vil meget gerne lige på plads, og ha tid til at lære Valdemar at sove på eget værelse (og nyde forhåbentlig 3 uger, uden barn i soveværelset) Jeg glæder mig bestemt og er meget spændt, men med masser tålmodighed endnu :)
 7. Det tror jeg ikke du skal bruge krudt på at tænke på.. Hvis du har det godt og mærker liv som du plejer, så er jeg helt sikker på, at alt er i skønneste orden :)
 8. Hvis du mærker lillepigen med fin aktivitet og du ellers har det godt, så tror jeg ikke du skal bekymre dig om hende.. Baby tager først - og selvom du muligvis ikke optager den rette mængde næring, så stjæler hun bare fra dine depoter. Det er dig det går ud over, hun skal nok ta hvad hun skal bruge.. Men hvis du startede på 65 og nu er på 72 så øger du jo også din vægt fint??? Sørg for at spise sundt og næringsrigt og ta de anbefaldede vitaminer.. - er det noget med at i skulle flytte, eller var det en anden ? Sørg for at fortælle at du føler dig dårligt informeret, og hvis du har brug for det, ville jeg nok prøve at kontakte en jordmoder i DK og høre om holdningen er den samme.. (Hvis i skal flytte til DK, så kontakt den fødeafdeling, hvor det er meningen du skal føde)
 9. Tusinde tak for dit svar :) Har du haft klyks el hjemme som du har taget ?? God ide med at forhøre sig omkring håndklæde, lagner også. Jeg har født den første i vand og var meget tilpas med det, så det er klart ønsket at skulle det igen. Vi er lige nu ved at overveje om fødekaret skal stå i vores køkken alrum hvor der er god plads, og tingene er i nærheden.. Og så fordi jeg godt kan li tanken om, at jeg efter bad osv, kan ligge mig i en ren seng med baby og mand og slappe af.. Alle kommentarerne, synes jeg faktisk jeg har ret godt styr på. Det plager mig ikke at folk ikke ved hvad de taler om, og får smidt nogle undværelige bemærkninger afsted. Som du selv er inde på, så får man ikke lov, hvis der er mistanke til noget. Og de fleste komplikationer kommer jo løbende.. Vi kan være på Hvidovre med ambulance på 10-15 min.. I øvrigt havde jeg en første fødsel helt efter bogen. Men tusinde tak for dit svar. Glæder mig enormt over at vi bare skal finde ro i hjemmet, og ikke tage stilling til hvornår vi skal køre og evt blive sent hjem igen..
 10. Det vil være løgn at sige, at det ikke gør ondt. Meeeen det er smerte på en måde, som jeg ikke kan forklare. Det føles ikke som noget andet jeg har prøvet. Det er den vildeste følelse at kroppen, bare VED hvad den skal. Og i virkeligheden tror jeg at roen kommer, når man stoler på sin krop, og lader den arbejde.. Så det er måske liiiige der man skal lære at gi slip.. Og som du selv er inde på, er det en fantastisk følelse bagefter. Man har fået en kæmpe gave, man har klaret fødslen og følelserne vælter ned over en. På den fede måde :) Men arbejd med at lære at finde ro i jer selv, og trække vejret tungt og dybt. Stol på jer selv og find selvtilliden i at i kan og at kroppen kan.. I kan sagtens glæde jer. Det handler ikke om 12 timer med konstante smerter, der bliver masser pauser og tiden går på en helt anden måde end normalt.. Nyd maverne og spørg hvis der er noget :) - stort sommerkram
 11. Jeg kan sagtens genkende det du skriver. - oplever det også en del pga varmen. Hvis jeg sidder ude og bliver "for varm" Jeg har altid vand og frugt i tasken, så jeg kan få noget at spise/frugtsukker uanset hvor jeg er. Jeg bliver typisk skidt tilpas af at stå stille for længe, fx i kø.. Jeg havde i slutningen af min sidste graviditet også chokolade i tasken, fordi det virkede hurtigt. De dage hvor jeg husker at få masser vand, og får gode måltider ofte, mærker jeg somregel ikke noget til det.
 12. Jeg har ikke gået til noget fødselsforberedelse. - jeg gik det graviditets svømning, og var derfor bevist om at jeg følte mig godt tilpas i vandet.. For mig handler det så meget om indstillingen. - jeg havde en tanke på, at der findes kvinder der føder på en sivmåtte - så kan jeg dælme også føde på et hospital i Danmark. At jeg kender kvinder som vælger at gøre det igen og måske også en 3. Gang.. At jeg var omgivet af kompetente mennesker, som ville gøre alt for at jeg havde det godt hele vejen igennem.. - fx er der et tidspunkt under fødslen, hvor Valdemar står lidt skævt, og derfor vil JM gerne ha mig op og gå lidt rundt. Jeg går lidt i panik, vi er langt i forløbet, jeg er træt og magter slet ikke at skulle undvære vandet. - hvor til hun svare, at det skal jeg heller ikke, jeg kommer bare under en bruser i stedet for.. Det var rigtig dejligt, jeg var tryk og tror jeg var oppe i ca 10 min før jeg fik lov til at gå i badekaret igen.. Jeg har i alt ligget og trillet rundt i det lille bad i 12 timer. Og selvfølgelig var jeg bange da veerne startede: hvad er det vi skal, vil je overhovedet det her, men måske mest af alt bange for det lille menneske der kom ud.. - lidt mere håndgribeligt hvis det havde været en hundehvalp ;) Jeg var dybt afhængig af min mands rosende ord, hans ro og evne til at finde ud af hvornår der var plads til fis og ballade, og hvornår der skulle være ro og tryghed.. Jeg tror det aller vigtigste er at få fortalt både mand (eller hvem der nu skal med) men også JM hvad man har behov for. Jeg vidste at jeg tilsidst ville få brug for et mindre heppekor, og få afvide jeg gjorde det godt.. Men de kan ikke vide det, hvis det ikke bliver sagt :) Og så tog jeg en beslutning om at, lade mine hæmninger blive uden for døren. - JM ser lidt af hvert, min mand har set det hele. Så blufærdighed osv kan man ikke bruge.. Gå ind af døren med tanke på, at det her er det mest naturlige i hele verden.. Og hvor er det mega ærgerligt med 'hjælp vi skal føde' - håber de kan findes et eller andet sted. Jeg vil også gerne se dem igen :)
 13. Hvor er det bare helt fantastisk at det har været en fest for hende at skylle håret selv :) Er sikker på det nok skal lykkes, at hun selv vasker det :) Nu ved jeg ikke hvor i bor, men måske i kan finde en svømmehal, som ikke har så mange besøgende.
 14. Jeg er blevet scannet på klinik både 5+2 og 6+4 de var begge udvendige
 15. Fasling: sikke et fint fint billede. Og rigtig sødt at storesøster fik sit eget billede :) Dejligt at alt er godt i maven :)