Pernut

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    74
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Pernut

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 06/27/1981

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    25-07-2011
  • Lokation
    Herning
  1. Jeg fødte d. 28. juli - en lækker lille pige :loveshower
  2. Jeg er bare allermest hooked på Elvira og Leander. Ved ikke helt om manden er 100% med, og om han blir det.
  3. Ja, der er da ingen tvivl. Stort tillykke :loveshower
  4. Det er fordi der er 3 babyer :D Ej, jeg tror da den er god nok, for den ægte streg er da ret tydelig, men synes lige du skal prøve en mere. Jeg kunne også teste positivt om eftermiddagen (3+2), så tror snildt du kan tage en mere idag. Tis evt i en kop, og dyp den.. Så er det lidt nemmere at styre, hvor meget der kommer tis på :)
  5. Her er vi ikke helt enige. Og vi ved ikke hvad vi får, så vi er uenige om både pigenavne og drengenavne :D Indti videre ser mine ønsker sådan ud: Pige: Elvira, Olivia, Luna (-Mai), Viola Dreng: Leander, Albert, Marius, Konrad, Gabriel.
  6. Tillykke med dine 2 små sønner :loveshower Sikke en fin str de har, selv om de er født for tidligt og er tvillinger. Er også helt vild med Leander.. Arbejder pt på at få overtalt manden til de tnavn, hvis vi f¨år en dreng.
  7. Jeg så det både igår og sidst det var der. Er simpelthen også helt vild med ham.. Han er altså SKØØØN :loveshower
  8. Jeg prøver at passe på, men vil også have lov at nyde. Jeg ryger ikke (stoppede da jeg blev gravid med nr 1), undgår generelt rygning - kan slet ikke klare lugten og tanken om hvor skadeligt det er. Jeg bruger mineral make-up, parfumefri cremer, sæbe, vaskemiddel osv, og så går jeg kun med parfume hvis vi skal i byen. Og så køber jeg helst økologisk mad (manden gør så ikke, da han synes det er for syrt, så her handler det om atnå først til købmanden :D ). Jeg bruger dog shampoo og balsam med oarfume, for det svanemærkede får jeg simpelthen dødt hår af. SLik, kage og sodavand prøver jeg at skære lidt ned på, men det er jeg ikke så god til. Jo sodavand går fint, for jeg har ikke så meget lyst til det, men slik... især chokolade.. "A ka Æ styre´t". Så jeg er hverken hellig eller fanatisk, men prøver at leve fornuftigt.
  9. Hvad gør I med bil? Vi har en Kia Cee´d, og der kan ikke være 3 autostole bagi. Eller det kan der måske nok, men ikke vores stole, og ikke med isofix. Vi købte den fra ny for 2 år siden, så det er lidt surt at skulle af med den allerede, men det er der bare ikke noget at gøre ved. Vi har kigget på rigtig mange forskellige, og TROR vi nu har bestemt os for en Peugot Partner/Citroën Berlingo - den næstnyeste model. På den måde får vi penge i hånden (men taber stadig mange på at sælge vores nye bil), og det er en af de få, vi kan have 3 stole bagi. Selvfølgelig er der flere, men så er vi oppe i at skulle af med noget flere penge, og når vi alligevel skal have en bil, vi ikke synes er superlækker, vil vi hellere spare lidt nu, og gemme dem, til vi ikke skal have barnevogn med mere, og der ikke sidder 3 i stol. Men inden vi beslutter os helt, vil jeg lige høre jer, hvad I gør/har?
  10. Altså jeg er sådan lidt... både og. Køber helst økologisk mad, svanemærket og parfumefri sæbe, vaskemiddel osv, mineral make-up, mne lige med tøj, går jeg ikke sååå meget op i det. Jo, jeg gad rigtig godt at alt tøjet var økologisk, men der er simpelthen for meget fedt tøj derude der IKKE er økologisk, som mine piger bare ikke kan leve uden (efter morens mening ;) ) Til gengæld blir jeg glad, når de så får noget jeg synes er SUPERFEDT, og som er økologisk..
  11. Vi har også en Odder (Victoria med xdream II stel). Jeg elsker den barnevogn, og synes overhovedet ikke læderet er trælst at holde ved.. tværtimod. Til vores store havde vi en barnevogn med det der skumgummi-agtige noget på håndtaget, og det synes jeg var lidt trælst i regnvejr. Ved ikke om det er det samme som Emaljungas har. En af de store fordele ved Odderen, er at den er understøttet hele vejen rundt - altså under overdelen. Det er Emaljungas ikke, og derfor kommer de hurtigt til at hænge. Men om Emaljunga har lavet en ny model, der holder bedre, ved jeg ikke.
  12. Velkommen til BK og til gruppen :hurra
  13. Tillykke med drengen. Jeg har også 2 piger, og ved ikkehvad vi venter, men føler mig da efterhpnden også ret sikker på en pige mere. Måske blirjeg overrasket ligeosm jer :loveshower
  14. Sikke en grim forskrækkelse. Jeg blødte lidt 8+0 med vores første, og kom ind til scanning med det samme. Og der var selvfølgelig liv. Hvor blødningen kom fra, fandt vi aldrig ud af, men det var så ubehageligt lige pludselig at finde blod i trusserne.
  15. 3+2 - og ret tydeligt. Er rt sikker på den også ville være positiv hvis jeg havde testet en dag eller 2 før, så tydelig var den.