stjerne3

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    32
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About stjerne3

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    03-05-2013
  1. Gik kun 1 dag over termin lille pigen kom til verden i lørdags kl. 16.26. Kom på sygehuset kl. 15.30 med 3 min mellem veerne, havde åbnet mig 4-5 cm så på under en time kom hun til verden det gik stærkt og var også hårdt, det er noget der kan mærkes når man åbner sig så meget på så kort tid. En skøn pige på 3394 g og 51 cm, desværre ville moderkagen ikke ud, så efter at have mistede 1,5 liter blod kom jeg på operations bordet. Det hele gik så stærkt, så man dårlig selv når at opfatte så meget. Jeg kom hjem mandag om morgen, er meget træt men vi har det begge 2 godt. Skønt at være hjemme hos familien igen, og at have min lille pige hos mig. Mange hilsner herfra
  2. Termin: 3 maj Gæt: 10 maj vægt: 3700 g Længde : 53 cm
  3. stort tillykke med hende, hun er godt nok skøn Hilsner herfra
  4. Tænkt der kun 6 dage til min termin, det vildt at tænke på. Jeg har også vand i kroppen, konstant sovende fingre det ikke så sjovt. I morgen skal jeg til zoneterapi så jeg kan få fjernet det vand i kroppen, i håb om at jeg lige kan nå at få noget søvn inden lillepigen kommer. Jeg regner med at gå over min termin, måske en lille uge. Gik 11 dage over med den første og den anden gik jeg 9 dage over med så mon ikke det også sker her. Forsat god søndag til jer alle sammen.
  5. Hej tak for det, men er ikke på facebook så jeg har nok ikke mulighed for at være med desværre.
  6. Hej alle sammen det er godt nok ved at være længe siden jeg har været herinde og skrive noget. Håber i har det godt, og nyder jeres barsel dem der er gået fra. Jeg har de sidste 8 uger haft vand i kroppen, hvilket gør at mine fingre og hænder sover meget især om natten, men også når jeg sidder og er på nettet osv. Så det har været svært for mig at kunne komme på nettet, kan ikke skrive med sovende fingre. Samtidig har en veninde tæt på mig, fået konstateret kræft, det har været rigtig hårdt for min famile og har påvirket os meget. Hun har fået fjernet kræften og er nu i kemo behandling. Det har været svært at glæde sig over ens graviditet, når sådan noget sker tæt på. Det er også derfor jeg heller ikke har været på nettet. Jeg håber i stadig har plads til mig? Jeg er nu 37 uger og 2 dage henne, har taget 8-9 kilo på, venter mit 3 barn en pige, har termin den 3 maj. Regner med at gå over tit det har jeg gjort med de 2 andre. Jeg har 2 drenge en på 7 år og en på 4 år. ( hvis i ikke kunne huske mig) Jeg trænger til at komme ud og mødes med nogen gravide, er der nogen som har lyst til at mødes jo flere jo bedre? Så kan vi også lære hinanden at kende. Jeg bor i Herlev så hvis der er nogen fra København eller omegn, som ville mødes, kunne det være hyggeligt. Kh Anja
  7. Det lyder super hyggeligt med morgenmad den er jeg med på. Så lad os finde ud af noget alle sammen når vi er gået på barsel. Er der nogen af jer der ved hvordan man få smileys på, når man skriver fra en iPad? Jeg kan ikke finde ud af det.
  8. Vi har også en vokse pose heller ikke en der er ægte. Men har brugt den til begge mine 2 børn, vi har været rigtig glade for den. Vi har altid startede med lift også brugt voksi når de ikke har kunne være i liften mere. Den er også rigtig god som lege tæppe når man er ude.
  9. Hej med jer Det lyder super godt at i er friske. Jeg gå på barsel den. 8 marts, ved ikke hvad vi lige skal aftale?? Hvad synes i?
  10. Er der nogen af jer fra København eller omegn, som kunne tænke sig at mødes? Gerne flere så vi evt. Kunne starte en lille termins gruppe? Også for at lære hinanden at kende, synes det kunne være super hyggeligt. Er der nogen der er friske? Jeg selv fra Herlev af :-) Glæder mig til at høre fra jer Anja
  11. Har prøvet det men det hjalp mig heller ikke, var til 25 ugers kontrol hos lægen i mandags hun anbefalet mig Link så det må jeg prøve. Ellers var der ikke så meget at gøre ved det, har fundet ud af at vanille is er godt, men det duer jo ikke at spise løs af det ;-) Hvor har det bare været hårdt at flytte, jeg har næsten ikke kunne kravle ud af sengen været øm i hele kroppen. Nu ligger vi bare i flytterod, utroligt med ting man samler sammen. Glæder mig så meget til vi kommer rigtig på plads.
  12. Ja jeg har prøvet næsten alle de halsbrands piller man kan få på apoteket, og det hjælper ikke så længe, vil meget gerne have navnet på dem. Er klar til at prøve alt, for det er sku hårdt at have det sådan hele tiden. Ellers drikker jeg litervis af mælk det hjælper, nogen gange.
  13. Hej alle sammen Jeg er desværre ikke så meget på nettet for tiden. Har så meget halsbrand at jeg skal kaste op hele tiden, og er derfor ikke så frisk, så jeg nå ikke at lære jer så meget at kende, eller at være med på alle trådene. Men håber at jeg kan indhente det hele senere. Lidt godt nyt. Vi har været så heldige at vi skal flytte i morgen til et større rækkehus, det bliver bare skønt. Så vi holder ferie i denne her uge for at få styr på det hele. Glæder mig bare så meget.
  14. Vi har en Odder barnevogn som vi har brugt til vores 2 drenge, den har vi været rigtig glad for, så den skal lille pigen nok også lægge i.
  15. Det gør mig rigtig ondt at høre Masser af tanker herfra