Gemse

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    32
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Gemse

  • Status
    Medlem
  1. Jep, nu kan det ikke være så længe før der kommer en lille sept. bebs. Her går jeg bare og venter på, at det skal blive 15. sept., for der kommer vores lille bebs ud til os. Jeg godt nok også at jeg er ved at være temmelig klar til at blive lettet lidt. Maven er tyng, jeg har væske i det meste af kroppen (BT osv. er fint, så jeg tror bare det er varme og vægten der spiller ind), bækkenet gør ondt, og ja, jeg begyndt at beklage mig. Det er skønt at kunne se en ende på det. Jeg var til jdm. i fredags, skal igen på næste lørdag, og om torsdagen er det så "ud baby!" Vi tror alle herhjemme det bliver en lille dreng, men vi har absolut ikke noget at bygge det på, andet end ammestuesnak, fornemmelse og i den dur. Vi har snart alt klar. Har fået vores søskendevogn hjem fra Tyskland, vasket tøj, stofbleer, bleer. Vi skal hente tagboks til bilen mandag eller tirsdag, F*ck et monster :blink , men så kan vores søskendevogn også komme op på taget, for der er ikke plads i bilen med 4 autostole. Jeg mangler at pakke taske, købe lidt til selve dagen, nogle æsker ammeindlæg (har dog et par æsker tilbage fra sidst jeg ammede) og et par brikker mælk - de er så rare at have i baghånden, hvis nu mælkeproduktionen skulle drille. Det gik fint med at amme nr. 1 lg nr. 3, men jeg havde lidt svingende produktion ved nr. 2.
  2. NAVN: Jeanne ALDER: 36 BOR I: Amager UDDANNELSE/ARBEJDE: Lægesekretær, obstetrisk afd. FRITIDSINTERESSER: Kreativ (sy, strikke, lave smykker osv.) KÆRESTE / GIFT: Gift. TERMIN: 22. sept. FØDESTED: RH DRENG/PIGE: Aner det ikke, vil gerne overraskes. MULIGE NAVNE: Dem holder vi tæt til kroppen, til baby er født. ANDRE BØRN: Vitus (2004), Kajsa (2008), Gemma (2010) VÆGTFORØGELSE: 4,5 kg STRÆKMÆRKER: Ikke nogen nye endnu KVALME: Kun de 3 første mdr. ØDEMER: Ikke nogen endnu, men det kommer nok......... PLUKVEER: Lidt, men ikke noget alarmerende. RYGSMERTER: Ja. BÆKKENLØSNING: Ja, men ikke så slemt at jeg skal behandles eller noget. FØDSELSFORM: Planlagt kejsersnit. FRYGT FOR FØDSEL: Nja, bange for bedøvelsen - er svær at bedøve. HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min mand. SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: Ja, men ikke pga. graviditeten, men pga. jeg nogen nætter bliver vækket af mine børn. SJOVE SPISEVANER: Næ, ikke i denne omgang - men har en ENORM appetit! SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: MSN: SCANNING: Gennemscanning d. 3. maj, alt vel. NÆSTE LÆGEBESØG: JORDMODER: ANDET:
  3. Har hugget denne fra en anden terminsgruppe :oops Hvad siger I til at fortælle lidt om jer selv? NAVN: ALDER: BOR I: UDDANNELSE/ARBEJDE: FRITIDSINTERESSER: KÆRESTE / GIFT: TERMIN: FØDESTED: DRENG/PIGE: MULIGE NAVNE: ANDRE BØRN: VÆGTFORØGELSE: STRÆKMÆRKER: KVALME: ØDEMER: PLUKVEER: RYGSMERTER: BÆKKENLØSNING: FØDSELSFORM: FRYGT FOR FØDSEL: HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: SJOVE SPISEVANER: SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: MSN: SCANNING: NÆSTE LÆGEBESØG: JORDMODER: ANDET:
  4. Har været til gennemscanning, og vi har valgt IKKE at vide kønnet, så det bliver en overraskelse at se om det er en bebse med eller uden tap der kommer ud :loveshower
  5. Tja, jeg skal have mit fjerde kejsersnit til sept. Ved ikke om jeg er den rette til at råde. Min første fødsel gav mig ikke noget valg, moderkagen blokerede "EXIT", så der var tvunget kejsersnit. Anden fødsel forsøgte man at sætte mig igang med ballonkateter (der må ikke bruges piller når man har tidl. haft kejsersnit). Det var en øv-oplevelse på flere måder, og endte med sub-akut kejsersnit. Når man har 2 kejsersnit bag sig, så er der ikke længere noget valg. Hvis du kigger dybt ind i dig selv, hvad ville du så have det bedst med? Der er stor forskel på et akut kejsersnit, og et planlagt kejsersnit. Det er (min oplevelse) hyggeligt med planlagt kejsersnit, der er tid og intet hastværk. Under mine planlagte kejsersnit har der været en rigtig god stemning, der er blevet snakket og joket på OP, rigtig "fødselsdagsstemning". Selvfølgelig kan der være visse risici forbundet med kejsersnit, men at føde er jo heller ikke helt uden risici. Du skal vælge det der giver dig ro i sjælen. Jo, der er nogle restriktioner om hvor meget man må bære. Men vil sige, at mht. til at gå, så har jeg været godt igang dagen efter (man kommer jo allerede op samme aften og ud på wc) jeg synes bestemt ikke det har været noget problem. Du skal bare være rigtig god til at få det smertedækkende medicin du har behov for. Lad være med at spille helt, lige så snart du mærker lidt, så få noget for det, for jo mere ondt du får, jo sværrer er det var slå smerten ned. Ved forrige kejsersnit blev jeg opereret tirsdag, og var i Fields fredag (manglede lidt bodyer). Selvfølgelig er man træt, en smule øm osv. men det er bare for at understrege, at når tingene går som de skal, og man smertedækkes ordentligt, så er man også hurtigt på benene. Vi er selvfølgelig forskellige, men alligevel.
  6. Jep, her er lidt at se på, der er jo også den store, som starter skole efter sommerferien - vildt med alt det der skal ske i år! Hehe, ja, jeg har heller ikke shoppet noget endnu, regner med at der skal shoppes lidt til sidst. Selv om vi har 3 unger i forvejen, så skal der bestemt også købes lidt nyt :yay
  7. Her er godt nok temmelig stille :toot Jeg går herhjemme og hygger mig med min barsel, glæder mig over bare at kunne fortsætte direkte videre over i den næste. I starten af næste måned skal min "store" datter på snart 3 køres ind i børnehave, og den lille på snart 10 mdr. køres ind i dagpleje. Jeg elsker virkelig mine børn, men jeg glæder mig nu til at få den lille kørt ind, for det er begyndt så småt at blive hårdt at samle hende op fra gulvet, at bære rundt på hende osv i takt med at maven vokser, og bækkenet driller lidt indimellem. Jeg ser frem til at få et par måneder med tid til mig selv, før jeg igen skal være fuldtidsmor :lol Måske ligge lidt på solsengen og læse, måske være lidt kreativ (lave smykker, hækle, strikke, sy osv.) Nyde at maven vokser, og glæde mig til et lille nyt vidunder :kuller . Hvad med jer, hvordan står det til, hvad er jeres håb, ønsker, drømme i forbindelse med denne graviditet?
  8. Metformin kortede min cyklus af med et par dage, men vigtigst af alt var nok vægttabet. Jeg har ikke haft nogen positive ÆL test, men jeg er da blevet gravid med 3. barn ved alm. insemination, og her sidst spontant kun ca. 5½ måned efter sidste fødsel :loveshower . Ellers har jeg været igennem talrige ICSI for at få nr. 1 og nr. 2 (fik IKKE Metformin ved disse 2).
  9. Jeg har altid fået 10.000 IE Pregnyl, bortset fra een gang, hvor jeg prøvede Ovitrelle, men sværger til Pregnyl, da mine æg har modnet bedst af dem (der er ikke kommet flere æg til, de er bare modnet bedre dem der var). :loveshower
  10. Jeg bruger Balancid Novum, rigtig godt. Mælk kan også hjælpe, men ikke i længden synes jeg. En anden ting er, at man kan ligge med hævet hovedende i sengen, hvis det er i forbindelse med at man skal sove, og ligge på højre side (tror jeg det er) for at mindske tilbageløb fra mavesækken op i halsen. Holde igen med fede og røgede madvarer, kan ikke lige huske om der er flere gode råd jeg har fået undervejs selv :rolleyes
  11. Ved godt du har været afsted, men vil alligevel skrive. På RH er det en færdig cocktail med vand, glukose og saften af en ½ citron man får (det hele i en lille stålkande). Når det er drukket kan man få et af de medicinske tyggegummi for alt holde den værste halsbrand væk. Så er det ellers bare at vente de 2 famøse timer. Jeg plejer at tage noget håndarbejde med, og nyde at jeg har tiden for mig selv :lol Jeg skal afsted på fredag, 1. omgang i denne graviditet. Næste gang bliver 1. juli.
  12. Jeg er på barsel nu med barn nr. 3, den slutter d. 21. juli, og næste barsel starter d. 22. juli, så jeg når slet ikke at komme tilbage :yiepie . På mit arbejde går vi også fra 8 uger før forventet fødsel.
  13. Har været til første jordemodertjek i dag, bare SÅ hyggeligt :kram ! Jeg fik lavet journal, blev stillet alle de sædvanlige spørgsmål omkring arvelige sygdomme, om mine tidligere graviditeter og fødsler mm. Urinen var blank, og BT super. Endelig kom vi til besøgets højdepunkt (- i mine øjne) jeg blev trykket på maven, uterus til umbilicus - lidt stor, men nu er det jo også det 4. barn jeg venter, og også tæt på sidste graviditet, og ENDELIG blev doptonen fundet frem. Suk, ELSKER bare lyden af babys hjerte :loveshower der suser afsted. Bagefter ned og tage bussen hjem til mine forældre, hvor mand og børn ventede. Dejligt ikke at skulle hjem og lave aftensmad. Blev bespist med ovnstegt kylling med div. tilbehør, og is til dessert :mam , NAM!
  14. Er der nogen af jer, der har prøvet at købe babyudstyr, så som barnevogne og autostole, hjem fra udlandet (f.eks. England og Tyskland) over nettet? Hvad er jeres erfaringer, og har I evt. nogle sider I kan anbefale? Jeg er især på udkig efter kombivogn af mærket Mountain Byggy urban jungle duo.
  15. Hejsa. Er du blevet tjekket? Måske har du allerede født? Hvis ikke, så skulle du måske henvende dig på fødestedet? Det kunne være sivende fostervand du oplever?