Lotte

Medlemmer
 • Content count

  279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Lotte

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 10/28/1984

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Lokation
  Give
 1. Hvor er du bare god Troldemor... det er jo helt perfekt :) og ja, sidste vers får mig til at tude
 2. Jeg sidder her med en sang til min far, vil gerne fortælle ham at jeg er stolt af ham og jeg elsker ham. jeg har "Dengang da jeg var lille" af kim larsen, men har lige 2 vers hvor jeg gerne vil fortælle ham hvor god han er, jeg kan bare ikke finde ud af at få ordene på plads.. Daddy spilled billard og mamma gik og kritede køen Og lillesøster stod ved køkkenvinduet og sagde se! Det er begynt at sne! de to vers med rød, jeg startede med at skrive om at vi sejler, men jeg vil jo gerne fortælle ham at jeg elsker ham. hurtig hjælp søges :) i må gerne få resten af sangen: Dengang da jeg var lille var min verden fuld af sjov og spas Og kærlighed imellem mor og far det var den bedste sag Jeg lukked mine øjne når i kyssede og løb forbi ud i det fri Dengang da jeg var lille Dengang da jeg var lille Var verden vidunderlig Dengang da jeg var lille skinned solen over hvor vi end var Vi sejlede af sted og styre båden Ja det kunne far Mor og jeg vi lå på dækket og far han brød bølgernes brus Ud i det fri Dengang da jeg var lille Dengang da jeg var lille Var verden vidunderlig
 3. Piger..... Min far fylder 60 år.. vi har haft meget rod i familien og mine forældre og søster taler ikke længere sammen, hvilket har været forfærdeligt for mine forældre. Det er vigtigt for mig, at fortælle min far, hvor højt jeg elsker ham, at jeg har haft en fantastisk barndom og at han betyder alt i verden for mig. Jeg synes taler er kedeligt! og overvejer at stille mig op og synge en sang for ham. Indtil videre har jeg fundet "You raise me up" men jeg ville egentlig gerne synge en dansk sang for ham, så der ikke er nogen der bliver tabt i forståelsen af, hvad det er jeg vil fortælle ham. Nogen gode ideér?????
 4. Jeg har fåer smidt regnslaget væk til vores teutonia klapvogn.. og leder efter nyt på nettet. men der står ved alle regnslag at de passer til de fleste barne og klapvogne, en klapvogn er jo lidt mindre end en barnevogn, og jeg gider ikke hvis den er for stopr og blafrer helt vildt i vinden., Vi skal til østrig på fredag og kan kun have klapvognen med, så det er ret vigtigt med et regnslag til at stoppe vind og vejr.. hvilket er godt til en standard klapvogn str?
 5. Tak for råd piger... Da josefine vågnede i morges var hun heldigvis sulten, spiste en ok portion havregrød og holdte det i sig :) jubiii
 6. Hun kan heller ikke holde væske i sig rigtigt en lille smule vand kan hun.. vi har prøvet at lokke alt i hende, brød, frugt, youghurt, saftevand, is, popcorn, kiks.. alt.. jeg må afsted med hende imorgen hvis hun stadig ikke spiser noget til morgenmad imorgen.
 7. What to do piger?? Josefine kastede jo op lørdag, og vi har bare intet kunne lokke i hende siden, idag har hun været ved ok humør, men blev ked igen i eftermiddag og klager over ondt i maven, hun siger hele tiden hun skal kaste op men kan ikke. så fik vi lokket en lille bitte smule youghurt i hende og 20 sek efter kastede hun det op. hun er grå og slatten fordi hun jo ikke har fået noget ned siden lørdag.. hmm :(
 8. Tiden flyver afsted og jeg er sjældent herinde efterhånden :( Mads har også krudt i røven og fravler derudaf, til stor glæde for storesøster :) Han får stadig mad 2 gange om natten, hvilket jeg virkelig gerne vil af med, men ved ikke lige hvordan?? Snart melder hverdagen sig med DP, arbejde osv.. jeg aner simpelthen ikke hvordan jeg skal nå det hele til den tid ;)
 9. Åh ha piger, jeg synes egentlig det var begndt at gå bedre, havde fået ham til at nøjes med bryst kl 01 og kl 05 - men nu er vi tilbage igen + at han er vildt svær at putte om aftenen.. han er begyndt at kravle så småt, og jeg ved at det kan påvirke dem til ikke at kunne finde ro om aftenen, men hvorfor bliver han ved at spise sådan om natten?? Han er 6 mdr, kan det virkelig passe at han skal spise hver 2-3 time om aftenen/natten??
 10. Har aldrig overvejet at få tjekket hans ører??? Min store pige var der aldrig nogen problemer med og han sover jo så fint om dagen i hans barnevogn. Efter denne tråd i nat bar vi hans tremmeseng ind i soveværelset igen, så kunne jeg ligge i min seng med en arm ind til ham, det hjalp lidt, men han sov dælme stadig mega uroligt. Jeg prøver det med ørerne, der kan jo ikke ske noget ved at få dem tjekket, god idé med handsken også, men jeg tror faktisk at det ikke er følelsen han har men at han kan høre os, vores åndedrag, puslen osv..
 11. Jeg kan ikke mere, jeg gider ikke mere og jeg VIL ikke mere. Mads er snart 6 måneder gammel, jeg er nu klar over at det ikke er sult men tryghed han mangler om natten.. men hvordan filan giver jeg ham tryghed i sin egen seng?? Jeg har tendens til at give op og tage ham med i min seng hvor han sover fint op ad mig.. men det skal altså være slut, det er farligt og jeg sover virkelig ikke ordentligt. Men hvordan vender jeg ham til at sove ordentligt ved sig selv? Han sover så fint fra kl 19-19.30 til 23-00 stykker, så starter helvede. jeg giver ham vand, sutten, nusser ham i søvn igen. går ind i min seng og 10-20min efter er han der igen. han skriger helt febrilsk og hver gang jeg er derin de starter det med at tage 10 min at få ham til at stoppe med at skrige, før jeg så kan nusse ham i søvn igen. han har en bamse som jeg hver dag pakker ind i den top jeg har haft på, så der dufter af mig. Hvordan er det lige jeg skal vende denne her bøtte, jeg bliver sindsyg af det!
 12. Det lyder som her, bortset fra at sådan har det været i hele hans levetid... mor her trænger til mere end 2½-3 timers søvn <_< håber da at det går over for jer igen, tror faktisk det føles værre hvis man har været vant til søvn og pludselig ikke får det end hvis man bare er vant til ingen søvn ;)
 13. skøøønt :loveshower
 14. enig med de andre :)
 15. Vi har prøvet først med MME natflaske og så med vælling natflaske.. MME virkede ikke, han vågnede lige så ofte.. Vælling gik helt i skvadder og blev bare en rigtig rigtig dårlig nat.. Mads får grød til middag og grøntsagsmos til aftensmad og alligevel spiser han kl 22, 01, 03, 05 og 07 = jeg er så TRÆT!!!