GirlNation

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    72
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About GirlNation

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/03/1991

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tillykke! Jeg håber, at jeg kan tilslutte mig om en uges tid :)
  2. Nu er jeg blevet udskrevet og kommet hjem. Jeg er meget træt og afkræftet. Men i kan lige få historien: Jeg har haft mørkebrunt udflåd/blod natten til i går og været til vagtlægen i går morges. Det gik fint og hun sagde, at det sandsynligvis var som det skulle være. Hun tog en blodprøve for, at måle HCG og aftalen var, at det samme skulle gøres tirsdag, så vi kunne se at alt var som det skulle være. Da jeg kom hjem gik det fint.. Ved halv 3 tiden fik jeg lidt smerter i underlivet og ringede til vagtlægen igen. Jeg fik besked om, at skulle vente til i dag og kontakte egen læge. Ved halv 6 tiden var jeg på wc og der var frisk blod. Ringede igen til vagtlægen og kom ind. Siden da har jeg været på wc et utal af gange. Det har været meget blod og klumper. Lægen forsøgte, at lave GU, men opgav da det bare fossede ud. Hun skannede mig indvendigt og bekræftede, at jeg var i gang med at abortere. Hun ville gerne give mig nogle piller så det kunne gå lidt hurtigere. Og ville derfor gerne beholde mig natten over. Jeg har ikke haft stærke smerter overhovedet. Har haft det lidt som mens, men ikke noget jeg regner for noget. Det er ikke helt gået op for mig endnu, tror jeg. Jeg tror, at jeg forsøger at fortrænge det. Så lige nu er jeg ok, men jeg tror at jeg bliver rigtig ked af det på et tidspunkt.
  3. Jeg har desværre haft en spontan abort i går. Jeg er indlagt på sygehuset. Jeg er ok, men er meget afkræftet. Jeg vil meget gerne fortælle jer hvad der er sket senere.
  4. B6 - 3 gange om dagen.. Det virkede her efter næsten en uge.. Ellers bolcher og lakridser.. Hvis du har råd, så akupunktur
  5. Velkommen til :)
  6. Ja, så har jeg endelig fået tid til Nf! Det bliver d. 7 nov. Kl. 12. Der er jeg 12+0 og regner stærkt med, at vi skal ud og spise frokost og købe den første babyting bagefter. Hvis alt går godt - men det gør det da! Det skal det!
  7. Hvis vi får en pige skal hun hedde Ida Maria. Den næste pige skal så hedde Kia Martina. Får vi en dreng skal han hedde Teo Kristian
  8. Jeg har overvejet hjemmefødsel. Fordi jeg kender mit hjem og er tryg her generelt. Og jeg vil helst sikkert overveje det mere, hvis vi skal have barn nr. 2. Men i og med, at det her er min første fødsel og jeg er rigtig dårlig til, at tackle smerte, vil jeg være mest tryg på et sygehus til min første fødsel.
  9. Ja, selvfølgelig. Jeg mener bare, at jeg ikke bare vil udelukke smertestillende. Det jeg mener er, at hvis de siger til mig, at de mener, at jeg skal have epidural fordi det evt. nok vil være det bedste på daværende tidspunkt, så vil jeg højst sandsynlig gå med til det. Jeg vil lytte rigtig, rigtig meget til hvad de siger mht. smertestillende, men naturligvis vil jeg også lytte til min krop og sætte mig godt ind i de muligheder de har :) No way de kommer til, at give mig noget jeg ikke aner en skid om hvad er ;)
  10. Okay, det her bliver måske en smule negativt, men skal sgu lige have luft. Til at starte med - Jeg synes sgu at det er hårdt, at være gravid! Havde ikke regnet med, at det ikke ville være det eller noget, men jeg synes sgu at det er hårdt! For det første er det her for mig ikke en planlagt graviditet, så jeg skal lige vænne mig til det hele. Der farer jo en million tanker igennem mig for tiden! Derudover har jeg kvalme, sover dårligt, vågner konstant om natten, bliver hurtigere træt end jeg plejer, min krop opfører sig underligt (Jeg sværger - Hvis ikke, at jeg vidste at jeg var gravid, var jeg blevet seriøst bange)og mit humør svinger rigtig meget!! DET kan jeg godt håndtere! Det jeg har svært ved, at håndtere er alle de dumme mennesker, der ikke forstår at selvom jeg kun er 9 uger henne, så er det stadigvæk hårdt, at være gravid! Jeg mener - da jeg fik kvalme for 3 uger siden, var der sgu en der rullede øjne af mig og sagde "allerede?" . Helt ærligt - hvor er det bare trælst. Ja sgu, allerede - og det er ganske normalt! Det irriterer mig, at folk tror at de ved så meget om graviditet og hvordan jeg har det! For de ved ikke en skid! Jeg tror ikke helt, at alle forstår at graviditet er individuelt. Jeg synes - ligesom de fleste af jer - at de her første 12 uger virkelig er hårde! Jeg bekymrer mig konstant om min bette i maven og det kan godt være, at min mave ikke vokser, men jeg kan love jer for, at hormonerne kører på fulde tryk! Puuuuuh... Det var godt med lidt luft :)
  11. 22. Maj - Randers Sygehus Og super god idé
  12. Vores er bestemt.. Bliver det en pige skal hun hedde Ida Maria.. En dreng skal hedde Teo Kristian.. Og får vi 2 piger skal nr. 2 hedde Kia Martina :)
  13. Jeg skal også helt sikkert føde på et sygehus. Og mht. Smertestillende har jeg det lidt sådan, at det er dem der har forstand på det, så det er mere eller mindre op ti
  14. Velkommen til! Og hvor er det spændende med to. Glæder mig meget til at følge dig :)
  15. Jeg kan ikke finde dem :(