jettekdavidsen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    99
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af jettekdavidsen

  1. go jul allesammen, håber i alle har det godt og nyder jeres guldklumper.. det gør jeg i hvert fald :)
  2. lidl har nu også fået en gratis babypakke..
  3. Tillykke med ham :)
  4. Så fik jeg også hænderne fri til at ligge et lille billede op af betteski :)
  5. Tillykke
  6. jeg havde termin d 19 okt, fødte d 26 okt, en uge over termin.. fik en dejlig pige på 3738 g og 52 cm.
  7. tror det ikke men vi kan da bare lave en.
  8. Så fik jeg også min baby i armene. Fødte lørdag aften, en uge over termin. Alt gik som det skulle og det gør det stadog.
  9. Jeg ser en masse tv/serier Prøver at gå en tur hver dag. praktiske ting herhjemme, rengøring, vaske tøj og så slapper jeg bare af mens jeg har muligheden for det..
  10. han kan jo nå det endnu, dagen er næsten kun startet :)
  11. også mig.... det der er mest træls er dog at alle er begyndt at spørge: er der sket noget, kommer hun ikke snart ud og hilser på osv... det hjælper altså ikke på min tålmodighed. ( er så også gået 5 dage over termin) men alligevel..
  12. En nat med veer, med 10 min mellemrum, som efter et par timer bare stopper igen og efterlader mig med en skod dag pga af for lidt søvn :( Så håber bare snart der sker noget.. VVIIIIIIILLLL gerne snart have en min baby i armene.
  13. :lol Kan se du også har lidt tid til termin endnu.. Ved jordemoder sidst fik jeg tid til scanning + i gangsættelse, så hvis der er ikke er sket noget d 30, bliver jeg sat i gang.. Men håber meget på at hun snart indfinder sig, kroppen er ved at være lidt brugt.. :)
  14. Syntes der er blevet så stille herinde... Går alle i vente position, ligesom mig? eller er der flere der har født.. Jeg går og leder efter de små tegn derf ortælle mig at i dag sker der noget og nu får jeg snart betteskid af se.. :kuller
  15. sidste jordemoder besøg i dag, alt så fint ud og betteskid blev vurderet til 3500, så det er fin vægt... nu har vi fået en tid til ctg scanning og igangsættelse, hvis der ikke skulle ske noget inden, hvilket vi selvfølgelig håber på, men kan da begynde at se en ende på det..:-)
  16. sidste jordemoder besøg i dag, alt så fint ud og betteskid blev vurderet til 3500, så det er fin vægt... nu har vi fået en tid til ctg scanning og igangsættelse, hvis der ikke skulle ske noget inden, hvilket vi selvfølgelig håber på, men kan da begynde at se en ende på det..:-)
  17. 39+0 og 11,6 kg i vægtøgning.. det er vist okay :)
  18. har ikke sovet det mesten af natten, pga murren i maven og masser af aktivitet og hvad jeg troede var regelmæssig veer, men de stopped2 igen efter en times tid, så i dag har været rigtig træls pga manglende søvn og murren i maven.. så håber at betteskid snart melder sin ankomst. ^_^
  19. Hjertelig tillykke :)
  20. Knap 2 kilo på en uge, skal man så være nervøs eller er det okay???
  21. Total lorte dag, træt, svimmel, hovedpine og ondt overalt... :( håber på en bedre dag i morgen.. :)
  22. Tillykke med prinsessen. .
  23. Tillykke med prinsessen...
  24. Tillykke, super lækker overraskelse... :kuller