jettekdavidsen

Medlemmer
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

About jettekdavidsen

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 07/16/1984

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. go jul allesammen, håber i alle har det godt og nyder jeres guldklumper.. det gør jeg i hvert fald :)
 2. lidl har nu også fået en gratis babypakke..
 3. Tillykke med ham :)
 4. Så fik jeg også hænderne fri til at ligge et lille billede op af betteski :)
 5. Tillykke
 6. jeg havde termin d 19 okt, fødte d 26 okt, en uge over termin.. fik en dejlig pige på 3738 g og 52 cm.
 7. tror det ikke men vi kan da bare lave en.
 8. Så fik jeg også min baby i armene. Fødte lørdag aften, en uge over termin. Alt gik som det skulle og det gør det stadog.
 9. Jeg ser en masse tv/serier Prøver at gå en tur hver dag. praktiske ting herhjemme, rengøring, vaske tøj og så slapper jeg bare af mens jeg har muligheden for det..
 10. han kan jo nå det endnu, dagen er næsten kun startet :)
 11. også mig.... det der er mest træls er dog at alle er begyndt at spørge: er der sket noget, kommer hun ikke snart ud og hilser på osv... det hjælper altså ikke på min tålmodighed. ( er så også gået 5 dage over termin) men alligevel..
 12. En nat med veer, med 10 min mellemrum, som efter et par timer bare stopper igen og efterlader mig med en skod dag pga af for lidt søvn :( Så håber bare snart der sker noget.. VVIIIIIIILLLL gerne snart have en min baby i armene.
 13. :lol Kan se du også har lidt tid til termin endnu.. Ved jordemoder sidst fik jeg tid til scanning + i gangsættelse, så hvis der er ikke er sket noget d 30, bliver jeg sat i gang.. Men håber meget på at hun snart indfinder sig, kroppen er ved at være lidt brugt.. :)
 14. Syntes der er blevet så stille herinde... Går alle i vente position, ligesom mig? eller er der flere der har født.. Jeg går og leder efter de små tegn derf ortælle mig at i dag sker der noget og nu får jeg snart betteskid af se.. :kuller