mor24

Nye medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About mor24

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 1. Jeg er lige blevet 25 og min mand er 35. Vi er lige gået igang med PB2 Har en søn på 2 år og 4 måneder :)
 2. Tak for dit svar :) Det er altid rart med positive svar, så får man det lidt bedre Tillykke med den lille spire du nu har i maven, det må være dejligt at være nået så langt ;) Bliver du stadig nervøs for at noget kan gå galt?? Vi har lige genoptaget PB og er nu i min ´2. cyklus, havde en bio i min 1. cyklus - havde en positivt GT og alle de klassiske tegn, men mens kom alligevel :( Så nu kan jeg ikke lade være med at tænke på om jeg overhovedet kan blive gravid igen. Ved godt at der højst sansynligt ikke er noget at være nervøs for, da det jo stadig er tidligt i forløbet :)
 3. Også stort tillykke herfra :loveshower
 4. Hejsa :balloons Ja så blev det vist også min tur til at præsentere mig. Jeg hedder Pia og er 24 år - meget snart 25, bor i Sønderjylland sammen med min dejlige kæreste på 35 år og min søn på 2½ fra et tidligere forhold. Vi besluttede i Januar at jeg skulle smide p-pillerne og starte PB. Jeg blev gravid allerede i 2. cyklus. Det var vildt dejligt at vide at der lå en lille spire i maven og kæresten glædede sig rigtig meget. Han har i forvejen 2 børn på 6 og 9 år fra et tidligere forhold, som han kun ser hver anden weekend. Vi blev i maj 2012 indkaldt til NF og den viste desværre at jeg havde en MA og ca. en uge efter aborterede jeg :( Vi valgte at holde en pause fra PB på ubestemt tid, men vi har nu valgt at genoptage PB, da vi begge ønsker en lille mere. Så nu går vi og venter spændt på at der sker noget :bd Pia
 5. Jeg er ny herinde, vil lige fortælle kort om mig selv. Jeg bliver 25 på mandag, jeg har en søn på 2 år fra et tidligere forhold. Min kæreste er 35 og har 2 børn fra et tidligere forhold. Jeg blev i februar i år gravid med vores første fælles barn. NF i maj viste at baby var gået til uden at vi havde opdaget det. Det var utrolig hårdt. Aborterede den efterfølgende uge. Vi besluttede at holde en lille pause til efter vi kom hjem fra sommerferie, så vi kunne komme os over det og nyde ferien sammen. Vi har nu genoptaget PB og jeg er meget nervøs. Jeg kan ikke lade vær med at spekulere på om jeg kan blive gravid igen. Er igang med 2 cyklus, sidst blev jeg gravid i 2 cyklus. Tænker for meget over det, min kæreste tager det helt roligt og siger at det kommer når det kommer. Hvad er chancen for en MA igen?? Nogle der har erfaringer de vil dele, så er i meget velkomne til at svare :)