Swann

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    158
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Swann

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 12/22/1985

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    26-05-2014
  • Lokation
    Sønderjylland
  1. Jeg er studerende. Går på barsel den 1/3, så jeg kommer næsten til at gå tre måneder hjemme inden den lille kommer (hvis altså det bliver omkring termin). Jeg holder så barsel indtil 1/2, hvor jeg skal starte i praktik - så jeg kommer til at have barsel med barnet i 8 måneder, minus den tid hvor det skal i dagpleje inden jeg starter i praktik.
  2. Det er lige lykkes os at komme igennem til en der kunne dansk. Men ellers tusind tak for tilbuddet om hjælp :) Den tyske klinik er fordi det kun koster lige knap 200 kr for en scanning, og fordi jeg alligevel skal til Flensborg for at shoppe lidt ventetøj, regner jeg med :)
  3. Jeg har termin den 26. :)
  4. Velkommen til og stort tillykke med graviditeten :)
  5. Vi prøvede at ringe til dem idag, men der var ingen der hverken kunne dansk eller engelsk, så vi må prøve igen i næste uge ;)
  6. Haha ja, men jeg stinker til tysk, så det går desværre ikke :P
  7. Hejsa :) Er der nogen af jer, der har været til scanning i Tyskland? Jeg har fundet denne klinik: http://www.callsen.net/dansk/. Overvejer at få en tidlig scanning, for at se om der overhovedet er noget derinde, inden begge vores familier kommer om en måned. Hvad er dine oplevelser med klinikken? Og hvordan fik i kontakt til dem? Jeg har sendt dem tre mails nu, men får intet svar...
  8. Hej hej :) Nu er det nok lidt forskelligt, hvordan de forskellige kommuner gør tingene, men jeg vil gerne fortælle hvad jeg gør. Jeg har den første samtale, når en borger kommer og søger eksempelvis kontanthjælp. Efter følgende skriver jeg et journal notat, som den kommende sagsbehandler kan læse, hvor der blandt andet står ting omkring helbred. Hvis jeg sender en borger i aktivering, opretter jeg en jobplan, som kan ses af borgeren inde på jobnet (det kan journal notatet ikke). Heri står der ikke noget om helbred, men lidt om borgers baggrund og plan med henvisningen. Til samtalen underskriver mine borgere en samtykke erklæring, der giver sagsbehandler lov til at indhente og videregive oplysninger omkring borger, fx til tilbudsstedet. Uden denne samtykke, MÅ vi ikke oplyse tilbudsstedet om evt. helbreds barrierer. Håber det var til at forstå :)
  9. Jeg hedder det samme som her og blev gift den 28.01.12.
  10. Har du prøvet at spørge sælger? Nogle gange vil de gerne alligevel :)
  11. Tusind tak :) Du kan tro det kan bruges :)
  12. Det vil jeg have med i tankerne :) Det er kun den nærmeste familie, der er inviteret, men man kan jo altid vide, hvad de forskellige folk lyster :)
  13. Det har jeg ikke helt styr på endnu :) Tænker du, hvis der skulle være nogen, der absolut ikke har lyst til at blive påduttet en aktivitet med hende?
  14. Hej i skønne folk :) Min lillesøster (den sidste i flokken) skal konfirmeres til maj, og hun glæder sig SÅ meget til selve festen. Faktisk så meget, at hun slet ikke havde tænkt over at hun også får gaver, og derfor skulle finde på nogle ønsker. Meget mærkelig teenager ;) Når nu hun glæder sig sådan tænkte jeg, at jeg ville lave et lille festligt indslag = tombola, hvor gæsterne vinder små "ting" de skal gøre for/lave sammen med hende. Jeg har lavet samme opslag på søster bk, men i er jo ligeså geniale og kreative herinde ;) jeg synes bare det er så fedt og lige hende Derfor ville de være super fedt, hvis i kloge og kreative mennesker lige havde nogle bud på, hvad det kunne være. Jeg tænker, at det ikke skal være noget, der kommer til at koste de enkelte gæster noget særligt, da der blandt gæsterne både er studerende, pensionister osv. Det kunne være sådan noget som; send X et postkort på din næste ferie, inviter X på picnic osv... Bring it on ;)
  15. Åhhh den ABSOLUT VÆRSTE OG MEST RÆDSELSFULDE er helt bestemt Sanex (tror jeg det er)... Den der hvor man ser huden i en armhule og så bliver det til en milliard nøgne mennesker, der laver mærkelige bevægelser. Føj!!! Jeg er bare så sart med den reklame. Ikke fordi de er nøgne, men fordi jeg forestiller mig alt muligt klamt om hud. Jeg bliver faktisk rigtig skidt af at se den... Jeg er tilgengæld ret vild med oddset (mest de gamle) og så den nye?? Pepsi max med får :)