Mrs.1985

Medlemmer
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mrs.1985

 1. Jeg har en veninde der har været i behandling hos ham med godt resultat
 2. Hej alle :) Nu har jeg besluttet mig at prøve at leve efter PCO kost, men jeg har sku svært ved lige at danne mig et overlik over hvad jeg skal have i skabene af mel (Eller erstatning hertil) og hvilket sødemiddel der er bedst osv. Håber i kan hjælpe mig :)
 3. Velkommen til :) Håbet det snart bliver jeres tur til en positive test :)
 4. Håber det snart lykkes for jer :) Jeg kr der til de tanker og følelser du har, specielt når ønsket om en graviditet er så stort... Vi er dog i behandling pga pco og jeg har valgt at fortælle de nærmeste og de tætteste kollegaer omkring dette, da der indtil videre har været en del op og ned ture, og psykisk er det hårdt, men også godt at de nærmeste omkring en ved det :) Jeg krydser fingre og håber det lykkes inden længe :) Er der slet ingenting ved dig der viser tegn på at det ikke skulle lykkes?
 5. Krydser fingre :) Er næsesprayen nok hormoner inden behandlingen?
 6. Stort tillykke hvor er det dejligt :) det bliver fantastisk :)
 7. Hej Tøser :) Jeg er nu kommet godt i gang med PCO kosten men mangler stadig lidt opskriter til den søde tand :) Jeg skal holde fødselsdag i næste weekend og så skal der jo boller og kage til... har i nogle opskrifter på PCO boller og PCO kage som i har haft succes med? Andre lækkerier er også velkomne :))
 8. Der holder jeg også øje, men det kunne o være i havde nogle guldkorn gemt i lommerne i ville dele :)
 9. Nogen der har haft prøvet den nye bog der hedder low carb lækkerier, en opskriftbog uden mel og sukker :)
 10. Jeg har vist ikke en historie fra os, på trods af 11 år sammen, jeg har nok bare valgt at glemme dem ;) Men der er en fra mandens bedsteforældre, bedstemor bagte altid småkager til jul og gerne store portioner, og det var altid Specierne bedstefar spiste først, derfor bagte hun helt til efter deres Guldbryllup flest Specier med tanken om det var hans yndlings småkager :) Et par år efter Guldbryllup spørger bedstefar hvorfor hun bager så mange specier, bedstemor svarer det er jo dem du bedst kan lide... Bedstefar blir lidt tavs og fortæller han faktisk ikke kan lide dem men har spist dem først for så er der kun de gode tilbage :) Det er da kærlighed :)
 11. Jeg har også prøvet at drømme om en anden, på trods af jeg elsker min kæreste så sker det :) Lad det ligge og gnid over fantasierne løber løbsk :)
 12. Tak :) Glæder mig til bogen kommer så jeg kan komme i gang :)
 13. Først og fremmest, stort tillykke :) Det er da sådan det skal fungere, det er virkelig en motivation for at komme i gang :) Jeg er også på Metformin, så håber det lykkes :)
 14. Helt perfekt, virker som en god måde at starte på, det kan hurtigt blive en stor mundfuld hvis man tager det hele.. Nogen der har haft erfaringer med at PCO kost har haft indvirkning på cyklusen? Min er nemlig ikke eksistrende :(
 15. Jeg har købt spis dig i Balance, venter på den kommer med posten :) Troede godt man måtte få fuldkorns pasta og fuldkorns ris..
 16. OKay, super tak :) Nogle gode råd når man vil opstarte med PCO kost?
 17. Jeg var inde i sidste uge og se Stand up, det er hyggeligt og meget intimt sted, syns det er fedt med de unummerede pladser, men kom i god tid ;) Men det er en oplevelse værd :)
 18. Hold op det var mange babyer...!! Godt det er blevet lavet om igen :)
 19. øv for en omgang :( Der florere desværre rigtig meget sygdom, jeg har også hørt at baby nok skal få hvad den har brug for, så der er kun dig at bekymre sig om ;)
 20. Så er det imorgen vi skal til Dronninglund og forhåbentligt starte projekt baby for alvor :) Jeg har PCOS og ingen ægløsning og derfor skal vi til dronninglund og have lidt hjælp :) Er der nogle derude der har erfaringer med Dronninglung og hvad vi kan forvente af første besøg? Vi har fået taget blodprøver og sædprøver på gynækologisk afd i Hjørring :) Nøj hvor er jeg spændt på imorgen, håber der er nogle af jer derude der har lidt de vil dele ned os :) :):):)
 21. Dejligt med et kampråb... :) Jeg VIL tage prøven på dem og have tabt noget inden d. 10/1 :) Dejligt det lyder til jeg bare kan få en lille smule pepsi :)
 22. Det lyder som en rigtig god idé, Pada og jeg bor også ret tæt på hinanden ;) Det kunne da være super hyggeligt og rart at dele sine tanker med nogen der er i samme situation :) Å kan vi lave en Baby-klub :)
 23. Tak skal du have... :) Jeg ved jo godt det er det der skal til for at optimere behandlingen.... Tror bare jeg er i øv-humør lige nu... Men så må jeg jo vende øv humøret til min styrke og tabe mig ;) Jeg har desværre også en læst med Pepsi max, det skulle jeg helst undgå helt, men max få 0,5l om dagen... Det blir svært, det har været det der har taget min sukkertrang... Jeg drikker hverken kaffe eller te, men det ku være jeg skulle begynde på det :) Mål til d. 10/1 13, max 1/2 liter pepsi max om dagen... :)
 24. Tak søde :) Ja jeg har jo desværre været igennem vægttabet før, ved ikke helt om det er derfor jeg ikke rigtig kan give det en ordenlig skalle, det er så surt at tabe sig og tage hele lor** på igen :( Måske vi snart sku gøre noget ved at gå de ture vi snakkede om :)