Mrs.1985

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    66
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Mrs.1985


  1. Håber det snart lykkes for jer :)

    Jeg kr der til de tanker og følelser du har, specielt når ønsket om en graviditet er så stort...

    Vi er dog i behandling pga pco og jeg har valgt at fortælle de nærmeste og de tætteste kollegaer omkring dette, da der indtil videre har været en del op og ned ture, og psykisk er det hårdt, men også godt at de nærmeste omkring en ved det :)

    Jeg krydser fingre og håber det lykkes inden længe :)

    Er der slet ingenting ved dig der viser tegn på at det ikke skulle lykkes?


  2. Jeg har vist ikke en historie fra os, på trods af 11 år sammen, jeg har nok bare valgt at glemme dem ;)

    Men der er en fra mandens bedsteforældre, bedstemor bagte altid småkager til jul og gerne store portioner, og det var altid Specierne bedstefar spiste først, derfor bagte hun helt til efter deres Guldbryllup flest Specier med tanken om det var hans yndlings småkager :)

    Et par år efter Guldbryllup spørger bedstefar hvorfor hun bager så mange specier, bedstemor svarer det er jo dem du bedst kan lide... Bedstefar blir lidt tavs og fortæller han faktisk ikke kan lide dem men har spist dem først for så er der kun de gode tilbage :)

    Det er da kærlighed :)


  3. Min cyklus var også ikke eksisterende... Havde mens 1-2 gange om året. Begyndte på PCO-kost i oktober sidste år, og testede positiv i slutningen af marts, uden at have haft mes inden. Det endte dog i en bio. De næste 4 måneder havde jeg en cyklus på 35 dage, og de sidste 3 måneder har den været på 31. I søndags testede jeg igen positiv (3+5), så nu håber vi at den blvier der denne gang :)

    Så jeg er gået fra ingen mens til cyklus på 31 dage og 2 positive tests, kun pga PCO-kost og metformin. Der er noget der virker :)

    Først og fremmest, stort tillykke :)

    Det er da sådan det skal fungere, det er virkelig en motivation for at komme i gang :)

    Jeg er også på Metformin, så håber det lykkes :)


  4. Du må gerne få en begrænset mængde fuldkornspaste (35 g. rå) samt vilde ris (ikke brune ris men vilde ris. De kan fås i Kvickly og lugter af the inden de bliver kogt, men de smager udemærket ;)). Du kan også spise perlebyg og perlerug.

    Jeg gjorde det at jeg i starten ikke fokuserede så meget på 3*33 fordelinger, men fokuserede på at fjerne sukker, stivelse og andre højglykemiske fødevarer fra kosten. Da jeg havde styr på den del, tog jeg til en diætist, og fik lagt et kostprogram, da jeg også skal tabe mig. For mig var det lettest at tage små forandringer ad gangen, men det er jo individuelt, om man kan det hele på en gang, eller tager små bidder :)

    Det vigtigste er, at andelen af kulhydrat ikke er for høj. Er du ude og spise, og de serverer kartofler, grønt og kød, så spring kartoflerne over og spis grønt og kød. Til mine veninder har jeg lavet en liste over ting jeg må spise og ikke må spise, og de er super søde til at tage hensyn.

    Helt perfekt, virker som en god måde at starte på, det kan hurtigt blive en stor mundfuld hvis man tager det hele..

    Nogen der har haft erfaringer med at PCO kost har haft indvirkning på cyklusen? Min er nemlig ikke eksistrende :(


  5. Hej alle :)

    Nu har jeg besluttet mig at prøve at leve efter PCO kost, men jeg har sku svært ved lige at danne mig et overlik over hvad jeg skal have i skabene af mel (Eller erstatning hertil) og hvilket sødemiddel der er bedst osv.

    Håber i kan hjælpe mig :)


  6. Hvor er det sejt du har tabt 5 kg på 6 uger, det er næsten et kilo om ugen :respekt

    forsæt den stil, og du har næsten tabt de sidste 11 kilo inden du skal derop den 10/1.. det kunne være lidt sejt at tage røven på dem ;)

    Tror mig, jeg ved hvor hård en besked det er at få, jeg var henvist i 2009, hvor jeg blev sendt hjem igen med samme besked om at tabe mig, det gik rigtig godt for mig til at starte med, men pludselig stod vægten stille, og mange andre ting begyndte at falde sammen i mit liv, så kørte ned i et sort hul, og endte med at tage mere på, end jeg havde tabt :(

    Hvilket gjorde at jeg til sidst valgte en maveoperation, hviklet også betød et års pause fra PB :unsure

    Det var en hård kamel at sluge, men har gjort at jeg er kommet der hvor jeg er, den dag i dag :loveshower

    Det jeg ville frem til ;)

    pas på du ikke køre dig selv ned i et hul, du skal sku nok klare den, de kilo skal bare ha kamp til stregen, og det bliver hårdt, mega hårdt til tider, men glem aldrig hvad du kæmper for :goodluck .

    jeg er sikker på at inden længe står du med 2 fine fine streger :D

    (psssst... jeg er også afhænging af min pepsi max ;) og den drikker jeg stadig, så er der så mange andre ting jeg ikke gør ;) )

    Dejligt med et kampråb... :)

    Jeg VIL tage prøven på dem og have tabt noget inden d. 10/1 :)

    Dejligt det lyder til jeg bare kan få en lille smule pepsi :)


  7. Jeg ved jeg bor forholdsvis tæt på pada. Hvis du også gør det, kunne vi lave en gå klub eller noget? Det er så meget nemmere at gå hvis man er flere om det :)

    Det lyder som en rigtig god idé, Pada og jeg bor også ret tæt på hinanden ;)

    Det kunne da være super hyggeligt og rart at dele sine tanker med nogen der er i samme situation :)

    Å kan vi lave en Baby-klub :)


  8. Først og fremmest får du lige lidt :respekt :respekt :respekt ... Du har jo allerede tabt dig fra 106 og til 101...

    Det er jo dejligt at komme igang... og de beder dig jo kun om at tabe dig for at det i sidste ende bliver en lettere omgang for dig :)

    Vend den om og tænk at hvis du får tabt dig inden for 3 mdr, et halvt år eller mere?! Hvor lang tid det nu måtte tage... så vil det måske betyde at du/i så "slipper" for skuffelse og hormon stress i et halvt år, fordi det ikke lykkes pga. overvægt!

    Så du kan i sidste ende måske være heldig at stå med et flot vægttab og en bebs lavet efter få behandlinger! Jeg krydser i hvert flad fingre!!

    Kunne selv godt trænge til at smidde nogle kg! Men jeg ved som dig hvor svært det er at komme igang!

    Jeg skal også stoppe med at ryge! Det er bare nogen gange lidt svært at finde motivationen når man ved at det kan tage laaaaaang tid før man ser "frugten" af det som jo er en lille fantastisk baby :)

    Held og lykke herfra! Jeg glæder mig til at følge dig...

    Tak skal du have... :)

    Jeg ved jo godt det er det der skal til for at optimere behandlingen.... Tror bare jeg er i øv-humør lige nu...

    Men så må jeg jo vende øv humøret til min styrke og tabe mig ;)

    Jeg har desværre også en læst med Pepsi max, det skulle jeg helst undgå helt, men max få 0,5l om dagen... Det blir svært, det har været det der har taget min sukkertrang...

    Jeg drikker hverken kaffe eller te, men det ku være jeg skulle begynde på det :)

    Mål til d. 10/1 13, max 1/2 liter pepsi max om dagen... :)


  9. Jeg vil bare lige smide dig et :kram2 Er ked af at det ikke gik helt som du havde håbet, men jeg VED at du kan gøre det. DU har været SÅ sej med alt det her vægt-halløj. :respekt Hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med, så råb højt! :kiss :kram2

    Tak søde :)

    Ja jeg har jo desværre været igennem vægttabet før, ved ikke helt om det er derfor jeg ikke rigtig kan give det en ordenlig skalle, det er så surt at tabe sig og tage hele lor** på igen :(

    Måske vi snart sku gøre noget ved at gå de ture vi snakkede om :)


  10. Ja de er godt nok meget strikse med de bmi. Og ved godt det er for mit eget bedste men ØV...

    Jeg er stoppet med at ryge, drikker ikke kaffe og ingen alkohol, så det eneste der kunne laves om var da også vægten :(

    Man ved aldrig, det kunne da være hyggeligt at støde på dig i ventrværelset ;) de er i hvert fald hjælpsomme med vægttabet men du skal være ude i god tid :)