Mrs.1985

Medlemmer
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About Mrs.1985

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 12/22/1985

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 • Lokation
  Nordjylland
 1. Jeg har en veninde der har været i behandling hos ham med godt resultat
 2. Velkommen til :) Håbet det snart bliver jeres tur til en positive test :)
 3. Håber det snart lykkes for jer :) Jeg kr der til de tanker og følelser du har, specielt når ønsket om en graviditet er så stort... Vi er dog i behandling pga pco og jeg har valgt at fortælle de nærmeste og de tætteste kollegaer omkring dette, da der indtil videre har været en del op og ned ture, og psykisk er det hårdt, men også godt at de nærmeste omkring en ved det :) Jeg krydser fingre og håber det lykkes inden længe :) Er der slet ingenting ved dig der viser tegn på at det ikke skulle lykkes?
 4. Krydser fingre :) Er næsesprayen nok hormoner inden behandlingen?
 5. Stort tillykke hvor er det dejligt :) det bliver fantastisk :)
 6. Der holder jeg også øje, men det kunne o være i havde nogle guldkorn gemt i lommerne i ville dele :)
 7. Hej Tøser :) Jeg er nu kommet godt i gang med PCO kosten men mangler stadig lidt opskriter til den søde tand :) Jeg skal holde fødselsdag i næste weekend og så skal der jo boller og kage til... har i nogle opskrifter på PCO boller og PCO kage som i har haft succes med? Andre lækkerier er også velkomne :))
 8. Nogen der har haft prøvet den nye bog der hedder low carb lækkerier, en opskriftbog uden mel og sukker :)
 9. Jeg har vist ikke en historie fra os, på trods af 11 år sammen, jeg har nok bare valgt at glemme dem ;) Men der er en fra mandens bedsteforældre, bedstemor bagte altid småkager til jul og gerne store portioner, og det var altid Specierne bedstefar spiste først, derfor bagte hun helt til efter deres Guldbryllup flest Specier med tanken om det var hans yndlings småkager :) Et par år efter Guldbryllup spørger bedstefar hvorfor hun bager så mange specier, bedstemor svarer det er jo dem du bedst kan lide... Bedstefar blir lidt tavs og fortæller han faktisk ikke kan lide dem men har spist dem først for så er der kun de gode tilbage :) Det er da kærlighed :)
 10. Jeg har også prøvet at drømme om en anden, på trods af jeg elsker min kæreste så sker det :) Lad det ligge og gnid over fantasierne løber løbsk :)
 11. Tak :) Glæder mig til bogen kommer så jeg kan komme i gang :)
 12. Først og fremmest, stort tillykke :) Det er da sådan det skal fungere, det er virkelig en motivation for at komme i gang :) Jeg er også på Metformin, så håber det lykkes :)
 13. Helt perfekt, virker som en god måde at starte på, det kan hurtigt blive en stor mundfuld hvis man tager det hele.. Nogen der har haft erfaringer med at PCO kost har haft indvirkning på cyklusen? Min er nemlig ikke eksistrende :(
 14. Jeg har købt spis dig i Balance, venter på den kommer med posten :) Troede godt man måtte få fuldkorns pasta og fuldkorns ris..
 15. OKay, super tak :) Nogle gode råd når man vil opstarte med PCO kost?