Viben

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    11
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Viben

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    22-01-2013
  1. Hej med dig:-) Jeg er lige på besøg. Jeg er fra Termin gruppen januar 2013. Alt det du skriver, beskriver hvordan jeg har det lige fortiden og jeg har haft det sådan siden uge 13 eller 14. Jeg er nu i uge 16 og jeg har det stadig. Det bekymrer mig en del og jeg er endda blevet undersøgt af lægen men alt skulle være normalt. Har du det stadig ? Og har du fået svar på hvad det kan være?
  2. MIT RIGTIGE NAVN: Katrine. (16+1) TERMIN: 22/1-13 FØDESTED: Herning sygehus. SCANNINGER: Første scanning i uge 6 og NF i uge 12. Kønsscanning d 31/8. JM KONSULTATIONER: 0 indtil vidre men skal til den første i morgen den 9/8. VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: MULIGE NAVNE: STØRRE SØSKENDE: Det er vores første barn:-) TAGET PÅ I KILO: 3 kg. GENER: Sover dårligt. Træthed, murren og smerter i underlivet. Forstoppelse. SÅDAN VIL JEG FØDE: HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min kæreste og måske min mor. ANDET:
  3. Mange tak skal i have. Jeg er hvis kommet til og skrive i den forkerte termins gruppe da jeg er sat til den 22/1 men jeg vil nu stadig rigtig gerne følge med hos jer også hvis det er iorden:-)
  4. Undskyld min computer driller lige lidt
  5. Jeg er fra Herning:-)
  6. Så bor vi tæt på hinanden. Jeg bor i Herning:-)
  7. Så bor vi tæt på hinanden. Jeg bor i Herning:-)
  8. Mange tak:-) og tillykke til dig også:-)
  9. Jeg er også ny her inde. Jeg er gravid med mit første barn og har termin den 22. januar. så jeg hopper også lige ombord hvis det er okay. :-)
  10. Hej:-) Ja som i kan se er jeg også ny her inde:-) dejligt at der findes sådan nogle grupper her hvor man kan skriver med andre gravide. Jeg er i uge 16 i dag og det er første gang jeg er gravid så det hele er meget nyt, men vi er over lykkelige min kæreste og jeg da vi har prøvet i 2 år. Glæder mig til og skriver lidt med nogen af jer og høre om jeres små guld klumper. Knus