slyngemor til to

Medlemmer
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About slyngemor til to

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  23-03-2013
 1. Skal til første læge besøg i morgen. Er med noget blandede følelser, har aftalt med min mand han tager med. Inderst inde håber jeg hun vil sende mig til en hurtig trygheds scanning men ved også at det gør hun nok ikke med mindre jeg beder om det. Nå må bare se. Jeg begynder nok at være lidt mere aktiv herinde har brug for gravid snak kan jeg mærke og nok også lidt trøst og gode ord på vejen. Nu begynder det jo og blive alvor i morgen for jeg den der konvolut som indikere den er god nok du er gravid, så skal jeg til at tage stilling til en masse ting nok mest følelser og tanker men også omverdenen. Jeg har brug for nogen kan sige ih nu er du hypokonder eller bare rolig alt er ok. Der må i altså hjælpe mig. Nå i for min historie i morgen, ville have vendet men det kan jeg ikke kan jeg mærke har brug for nogen og dele bekymringer og tanker med. Håber det er ok. Knus
 2. Jeg har også første lægebesøg til gode. :-) tiden er bare lang indtil man har fået en officiel konvolut der siger man er gravid ;-)
 3. Ja det er det samme her første fødsel tog 8 timer anden tog 4 timer, fødte hjemme anden gang. Vil dog sige jeg har flere veninder hvor det ikke er gået sådan. Så ingen regel uden undtagelse. Men nu har kroppen været det igennem og vejen er banet så logisk vil det nok være nemmere og derved hurtigere :-)
 4. Det var da super dejligt de er opmærksom på det fra starten af :-)
 5. Dejligt. Jeg er ikke så langt tror først min nf ligger i begyndelsen af september måske endda midten, har en rigtig lang cyklus så de rygger altid tiden ved mig, Hmm måske der står i dine papirer fra aller første gang at du har behov?
 6. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om der er en præsentations tråd herinde. Jeg er pt uden computer så er kun på fra mobil og der giver jo lidt begrænset brug. Hvordan fordeler det sig herinde? Hvem er flergangs mor og hvem er første gangs? Jeg selv er mor til to dejlige piger. Og et stjernebarn. Så definere mig selv som mor til tre :-)
 7. Hej velkommen til. Jeg har også lige meldt fanen herinde. Jeg ved ikke om det er forskelligt med lægebesøg. Jeg skal til første lægebesøg når jeg er 9 uger henne. :-) Men ved hos mine læge undersøger de ikke en andet end at tage blodprøver, ved ikke om det også er forskelligt.
 8. Tak skal i have :-) jeg er ikke så langt endnu skal først til første lægetjek d 20 har regnet ud jeg ca har termin d 23 marts. Har dog gået 10. Dage over ved mine to andre. Tror jeg stille efter første scanning må ud med det vi har været igennem, men nok mest for at andre kan have lidt forståelse for at jeg nok bliver ekstra hysterisk og bange til tider. Vi håber sådan at jeg kan skjule denne graviditet til md scanning. Men nu må vi se. Glæder mig til at kunne snakke lidt baby og mave. Har i en præsentations tråd herinde så jeg kan læse lidt om jer?
 9. Hejsa. Så vil jeg sige et forsigtigt hej herinde. Jeg har huserer herinde før ved mine andre graviditeter, men har pga en pause har jeg glemt mit password. Men i bund og grund passer det mig fint har nemlig nok brug for at være lidt anonym. Pga et rigtig træls forløb som jeg nok senere skal fortælle om, har vi valgt at holde denne graviditet hemmelig så længe som overhovedetmulig for ikke at bekymre familie og venner. Men jeg har dog stadig brug for at snakke alm graviditet med andre :-) så nu vil jeg melde fanen her. Glæder mig til at lære jer andre at kende.