Mrs. West

Medlemmer
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About Mrs. West

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/22/1989

Profile Information

 • Status
  Andet
 • Interesser
  Fitness, løb, familie aka manden min ❤ og hans 3 skønne unger på hhv. 16, 9 og 7 år.... Har boet sammen med min mand siden mindstemanden var 2 år, så har efterhånden noget erfaring med de skønne unger, ønsker dog stadig min helt egen og det at have skabt noget så smukt med min elskede mand... Han er dog steriliseret, så vi skal først en tur forbi og have lappet ham sammen - alternativt vil der kunne trækkes celler ud ( er ikke inde i de vilde termer endnu
 1. En masse positive tanker og kram skal du også ha herfra! Håber I snart får en bedre rutine - for alles skyld!
 2. En super dejlig beretning altså, en af dem man bare ka læse igen og igen! Det er skønt med din beskrivelse af hele forløbet
 3. Hvor er hun bare dejlig og fin! Og hvor er det skønt at storesøster er så glad for hende ☺
 4. Hos os ska man altid spørge før man går nogen stedet (den ældste på 16 give blot besked om hvor han er) De får dog kun lov til at rende til 3 andre hjem; naboerne og over til min svigerinde, svoger og deres unger, der bor på vejen. Desuden har vi en institution, hvis indkørsel for cykler (og kun cykler, ingen biler, derfor meget lidt farlig trafik) ligger for enden af vejen. Dvs i weekenderne ka man også løbe der over - hvis man har spurgt og fået lov :-)
 5. Nu ved jeg ikke lige hva du studerer (ka være det stod i noget af teksten, men har lidt travlt lige nu, så derfor er hele tråden ikke læst) men på nogle studier er det muligt med e-learning, hvilket jeg selv går på... Dette vil gøre det endnu mere fleksibelt at kombinere studie og baby og samtidig gøre at jeg ikke behøver barsel.... Hvis det evt er en mulighed for dig, ku du jo springe over på denne form? Hvis ikke er jeg sikker på din studieform også er tilpas fleksibel, så det hele ka la sig gøre!
 6. Er sikker på jeres barn vil være lykkelig for bare at være blevet født - også selvom det evt. Er i julen
 7. Hahah, hvor sjovt! Det er bare herligt at have unger på den alder med i biffen og første gange er altid unik :rolleyes Første gang vi havde mindstemanden her med i biografen har han også været ca 3½ - vi skulle se Peter Pedal. Der var mange mennesker i biffen og langt størstedelen jo med børn, så der blev snakket en del under hele filmen, en helt anden oplevelse end at se en "voksen-film". På et tidspunkt er der, i filmen, en elefant der med sin store rumpe får hevet en dørkarm med, da den går gennem døren. Her rejser vores lille sveske sig op, peger og siger: "Dét bliver hans far ikke glad for!" :rolleyes :D Hahah, det var SÅ fantastisk sjovt ^_^
 8. Når det først er til maj og I har snakket om et fodbold-tema, så synes jeg da klart at det er oplagt! Man kunne evt. inddele ungerne i mindre hold, så de er forskellige klubber/lande og afholde en mindre turnering, så er der også et fint konkurrence element for ungerne :) Har selv haft succes med afholdelse af et OL ved en fødsselsdag, som jo ikke helt er det samme, men som var et STORT hit, tror også det vil passe rigtig godt til alderen.. Derudover kunne man give sig i kast med fodboldpynt, fodboldkage mv. ^_^ Håber dagen bliver en succes - ligemehget hvad I vælger"!
 9. WHAT?! :blink Haha, det er da bare virkelig weird det der! Men utroligt skægt at se, det må man gi dem!
 10. Stort tillykke til jer med den lille dejlige :yay Ønsker jer al mulig held og lykke som familie! :)
 11. Stort tillykke til jer alle :balloons Glæder mig til at følge jer alle og jeres små guldklumper! (og glæde mig til det en dag måske bliver min tur!)
 12. Ja altså, har har alle 3 unger overlevet (selvom de var lidt ældre end babyer da jeg kom ind i billedet) trods støv og knap klinisk renhed.... Så jeg priser mig lykkelig for denne artikel
 13. Lytter også med her og ønsker dig held og lykke, håber også på du snart skal fortælle ham en glædelig nyhed!
 14. Fin tanke, hvis det fungerer for jer begge at der kan komme en lille en ud af det, et andet sted i landet :) Synes det er super der er de muligheder, så synes da helt sikkert du ska høre ad ved klinikken!
 15. Dejligt med sådan en tråd! Selvom jeg ikke engang er i nærheden af at være gravid endnu, så tææææænker jeg så meget over ALT ved det her baby-ræs og dette spørgsmål var et som jeg har tænkt mange gange... Jeg kan selv sove fra alt, MEN, siger ungerne en mærkelig lyd, er jeg lys-vågen lige pludselig! Og det er virkelig irriterende, så havde faktisk tænkt at den dag baby kommer, skulle den hurtigst muligt (inde for rimlighedens grænser) i eget værelse. Derfor var/er det fedt at høre at de altså godt kan flyttes ret tidligt :)